relaxace pro celé vaše tělo

BeautyRelax BR-030 Deluxe vás namasíruje hned třikrát!

Masážní polštářek BeautyRelax BR-030 Deluxe nabízí tři různé masážní techniky. Každá má specifické účinky na tělo. Sedíte každý den v kanceláři? Máte v práci celodenní pohyb? Věnuje se aktivně sportu? Představujeme vašeho budoucího osobního maséra!

SHIATSU

Hlavním princip této prastaré japonské léčebné metody spočívá v masáži pomocí tlaku palců, prstů nebo dlaní. Polštářek BR-030 Deluxe má zabudovaných hned 6 masážních hlavic, které věrně kopírují ruce maséra.

– uvolňuje zatuhlé svaly
– odbourává stres a napětí

POKLEPÁVÁNÍ

Poklep dlaní patří mezi nejpoužívanější masérské techniky. Princip spočívá v rychlejším poklepávání dlaněmi. Poklepávání neboli „tepání“ je součástí sportovní masáže, která má za cíl nabudit. Prokrvit lokální krevní oběh a svaly vzpružit.

– dodá ztracenou energii
– zlepšuje krevní oběh

VIBRACE

Vibrační masáž je vhodná pro uvolnění zatuhlého svalstva. Vibrace jsou ideální například po sportovní aktivitě, kdy se svaly více namáhají. Uvolňuje svalové napětí v oblasti zad, redukuje stres a navrací zpět ztracenou energii. V neposlední řadě výrazně podporuje krevní oběh.

– vhodné i pro sportovce
– ideální po náročné fyzické aktivitě

Blahodárné teplo významně násobí celkový účinek masáže

Působení tepla de facto ovlivňuje efektivitu celkové masáže. Prohřáté svaly dosáhnout rychlejšího uvolnění a masážní technika je násobně efektivnější. BeautyRelax BR-030 Deluxe navíc poskytuje infračervené vyhřívání. Teplo je přesně zacílené do svalové tkáně. Např. nahřívání lávovými kameny je v masážních salonech hojně využívané.

Unikátní počet 6 masážních hlavic

Výjimečnost kvality masáže spočívá v sofistikované konstrukci masážního mechanismu. Základ tvoří dva rotační elementy, které jsou osazeny třemi masážními hlavicemi. V konečném důsledku pečuje o vaše tělo až šest hlavic v jeden okamžik! Jsou speciálně tvarované, aby poskytovali skutečně silnou masáž, ale účinek masáže byl maximálně jemný a šetrný k vašemu tělu.

Možnost nastavení rychlosti masáže

Pomocí ovladače si můžete nastavit rychlost masáže. Tato možnost platí pro shiatsu a poklepovou masáž. Pomalá masáž je ideální pro postupné uvolnění silně zatuhlých svalů. Rychlá masáž intenzivně podpoří krevní oběh a následně látkovou výměnu. V případě použití masáže na končetiny budou vaše oteklé nohy lehké a uvolněné.

Namasíruje od hlavy až k patě

Bolí vás krční páteř? Cítíte ztuhlost ramen? Pálí vás po dlouhém pracovním dni lýtka a chodidla? Pro masážní polštářek BeautyRelax BR-030 Deluxe žádný problém! Díky kompaktním rozměrům a ergonomickému tvaru můžete namasírovat celé tělo. Vsedě nebo vleže. Doma či v autě. Kdykoliv potřebujete, bude vám stále při ruce!

základní charakteristika  zdravotní účinky
3 druhy masáže (shiatsu, poklep, vibrace)  uvolňuje zatuhlé svaly
2 rychlosti masáže  odbourává stres
6 masážních hlavic  napomáhá odstranit příznaky únavy
infračervené vyhřívání  zlepšuje krevní oběh
dálkový ovladač  lze použít na krční páteř
kvalitní prošívání  ideální na ramena, bedra, hýždě, lýtka nebo chodidla
ergonomický tvar  napodobuje pohyb rukou skutečného maséra

technické parametry

rozměry: 41x29x11cm | hmotnost: 2,7kg | příkon: 18W | napájení: adaptérem 220V nebo 12V (součástí balení)