Vyzkoušeli jste na celulitidu skutečně všechno? A jste si jistí? Objevte BeautyRelax Vacuform a formujte tělo v pohodlí domova ještě dnes!

BeautyRelax představuje moderní a skutečně funkční řešení v boji proti celulitidě. Vacuform je špičkový přístroj pro intenzivní podtlakovou masáž těla. Prostřednictvím 3 vyměnitelných aplikátorů a 5 úrovní intenzity nasávání ošetříte problematické partie jako v profesionálním masážním salonu. Jako bonus můžete pomocí velkého aplikátoru ošetřit podtlakovou masážní vaše poprsí!

Hlavní výhody

  • zcela neinvazivní charakter ošetření
  • bezpečné, bezbolestné používání
  • bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů
  • skutečně funkční lymfatická masáž podtlakem

 

Co můžete používáním očekávat

  • okamžité zlepšení krevního oběhu a látkové výměny ošetřené partie
  • pokožka je pružnější a jemnější na dotyk
  • při pravidelném používání a přiměřeného stravovacího režimu zjemnění příznaků celulitidy
  • tvarování a zpevňování stehen, hýždí, břicha, poprsí

 

Lokální lymfatická masáž podtlakem

Lymfatická masáž patří mezi nejúčinnější způsoby pro redukci projevů celulitidy. Rytmické hnětení svalů zajišťuje správné proudění lymfy v těle. Přispívá k odvádění nečistot z krve. Prostřednictvím podtlakové terapie lze tělo zbavit nežádoucích otoků a nevzhledně vypadající pomerančové kůže.

Oblasti použití

vnější a vnitřní strana stehen, paže, hýždě, břicho, podbradek, poprsí

Masáž probíhá cyklicky ve třech fázích:

  1. nasátí podkožní tkáně
  2. ruční pohyb aplikátoru na vybrané části těla
  3. postupné uvolnění vytvořeného podtlaku

Skutečně funkční lokální lymfatická masáž

Kombinace podtlaku a pohybu baňky, která mechanicky stimuluje pokožku okrajem aplikační hlavice ve tvaru baňky, vzniká intenzivní kompresní lymfatická masáž.

3 vyměnitelné aplikační hlavice
Součástí balení jsou 3 aplikační hlavice ve tvaru baňky o průměrech 12, 9 a 7cm. Snadno ošetříte všechny problematické partie. Maximálně se přizpůsobí vašim křivkám. Hlavice vyměníte během vteřiny. Uchycení pomocí bezpečnostního závitu znemožňuje případné uvolnění aplikátoru během používání.

5 úrovní intenzity nasávání
BeautyRelax Vacuform nabízí 5 úrovní síly podtlaku. Každá tělesná partie vyžaduje jinou velikost aplikátoru a stejně tak jiné nastavení výkonu nasávání. Vyšší výkon pro skutečně hloubkovou intenzivní masáž. Jemnější nasávání oceníte na menších tělesných partiích se zvýšenou citlivostí na dotyk.

LED fotonová terapie modrá, červená, zelená
Lymfatická masáž podtlakem je doplněna světelnou terapií. Fotonové světlo proniká do těla jako proud energie ve formě fotonů, která je vstřebávána jednotlivými složkami kůže. Různé vlnové délky světla mají za následek specifické účinky při péči o pleť.

Podsvícený LCD displej
Všechny nastavené funkce jsou přehledně zobrazeny na podsvíceném LCD displeji. Modré podsvícení výrazně zlepšuje čitelnost displeje.

Ukazatel stavu baterie
Kondici baterie budete mít stále pod kontrolou.

Bezpečnostní vypouštěcí ventil
Uvolňování podtlaku v baňce probíhá automaticky. V průběhu masáže můžete podtlak uvolnit ručně kdykoliv v průběhu používání.

Bezpečnostní vypouštěcí ventil
Uvolňování podtlaku v baňce probíhá automaticky. V průběhu masáže můžete podtlak uvolnit ručně kdykoliv v průběhu používání.

Ovládací panel
Snadné nastavení všech funkcí pomocí elegantních tlačítek.

Nabíjení pomocí USB kabelu
Baterie se dobíjí pomocí USB kabelu, který je součástí balení. Stačí připojit k počítači nebo notebooku a během 3 hodin je baterie opět připravena k provozu.

technické parametry
rozměry
přístroj: 20x5x4cm
velká hlavice: průměr 12cm, výška 11cm
střední hlavice: průměr 9cm, výška 9cm
malá hlavice: průměr 7cm, výška 7cm
hmotnost přístroje: 500g
napájení: nabíjecí akumulátor 3,7V 900mAh
dobíjení akumulátoru: USB kabelem (součástí balení)
výkon: 5W | baterie: 3,7V 900mA
provozní doba: 2 hodiny | čas napájení: 3 hodiny