Značka BeautyRelax představuje nový model z kategorie kosmetických přístrojů. BeautyRelax PlasmaForce je přístroj nové generace, který pracuje s patentovanou technologií plazmových toků pro neinvazivní kosmetické ošetření pleti. Pravidelným používáním v pohodlí domova lze dosáhnout reálných viditelných výsledků. Vysoká míra antibakteriálního účinku působí proti kožním bakteriím, plísním a roztočům. Aktivní potlačení projevů stárnutí pleti. Podpora zvýšení pružnosti pleti. BeautyRelax PlasmaForce nevyžaduje speciální drahé kosmetické přípravky. BeautyRelax PlasmaForce je skutečná prevence udržení zdravé a krásné pleti!

BeautyRelax Plasmaforce

Technologie plazmového toku s ozonem

Jak naše tělo stárne, mění se vlastnosti a celkový vzhled pleti. Vrstva pleti epidermis se v průběhu času ztenčuje. Pigmentové skvrny jsou viditelnější. Produkce kolagenu zpomaluje. Dochází ke snížení pružnosti pleti. Kontury obličeje ochabují. Vrásky se prohlubují a stávají se viditelnější. Technologie plazmového toku s ozonem představuje skutečně funkční řešení, jak průběh těchto procesů zvrátit.

Plazmový tok s ozonem přistupuje k ošetření pleti z opačného konce ve srovnání s přístroji obdobného charakteru. Většina technologií ostatních kosmetických přístrojů řeší až následek. Tvorba černých teček jako následek zanedbání čištění pleti. Eliminace vrásek jako následek působení stárnutí. Ucpané kožní póry jako následek zvýšeného výskytu mastnoty pleti. Ošetření plazmou s ozonem funguje jako prevence vzniku nežádoucích kožních defektů.

BeautyRelax Plasmaforce

Plazma jako čtvrté skupenství

V průběhu našeho života se nejčastěji dostaneme do kontaktu s látkami z trojice skupenství: pevné (1), kapalné (2) a plynné (3). Plazma (4) představuje čtvrté látkové skupenství. Plazma se ve velké míře vyskytuje ve vesmíru. Za určitých podmínek se však může objevit i na Zemi. Z fyzikálního hlediska se od sebe jednotlivá skupenství liší hustotou částic. Plazma (4) je velmi specifický druh skupenství, při kterém je převážná část elektronů oddělena od mateřských atomů. Atomy jsou po oddělení části svých elektronů kladně nabity (kladné ionty – kationty). Příkladem skupenství plazmy je plamen nebo blesk. Výskyt plazmových toků je možný pouze za určité teploty a tlaku.

BeautyRelax Plasmaforce

Blahodárné účinky plazmy v kosmetickém průmyslu

Vývoj nových technologií estetického a kosmetického odvětví směřuje vždy k základním dvěma cílům: aby estetické ošetření působilo uživateli co nejméně bolesti, ale zároveň přineslo maximální zkrášlující účinek. Obě vlastnosti splňuje kosmetický přístroj BeautyRelax PlasmaForce. Otočte působení času na pleť ve svůj prospěch. Objevte výhody dotyku plazmových toků ještě dnes!

BeautyRelax Plasmaforce

Pleť plná bakterií

Přestože věnujete svému obličeji intenzivní pravidelnou péči, bakterie jsou stále o krok před vámi. I když se vaše pleť může zdát na první pohled čistá, zvětšený náhled mikroskopem vám způsobí šok! Výskyt bakterií, plísní a případně různých forem mikroorganizmů je viditelný až po několikanásobném zvětšení. Jejich přítomnost má na kondici pleti nedozírné negativní důsledky!

BeautyRelax Plasmaforce

Keramická plocha aplikátoru generuje stejnosměrný proud s vysokofrekvenčním napětím. Plazmový výboj vzniká mezi keramickým aplikátorem přístroje a pletí. Při výboji jsou využity atomy kyslíku obsažené ve vzduchu. Přiblížením aplikátoru k pleti dochází k plazmovému výboji, který sterilizuje pleť a nekompromisně zlikviduje veškeré bakterie na jejím povrchu. 

BeautyRelax Plasmaforce

Ošetření pleti plazmovými toky představuje nejlepší antibakteriální účinek, který můžete pleti dopřát. Používání přístroje BeautyRelax PlasmaForce je velmi snadné. Působení plazmovými toky představuje nekompromisní destruktivní cílený účinek pro všechny nežádoucí mikroorganizmy.

BeautyRelax Plasmaforce

S plazmovými toky na cestě ke zdravé pleti

Suchá, mastná, citlivá, normální nebo smíšená pleť. Genetickou výbavu, která určuje náš typ pleti, změnit nelze. Výskyt bakterií, virů či různých mikroorganizmů na povrchu pleti může ještě více podpořit negativní dopady plynoucí z typu pleti. Zvýšená tvorba akné (1), rozšířené kožní póry (2), nepříjemné svědění pleti (3) nebo častější tvorba mastnoty pleti (4). Vhodnou péčí můžete tento nepříznivý stav pro vaši pleť zvrátit ve svůj prospěch!

BeautyRelax Plasmaforce

Výskyt bakterií, virů či různých mikroorganizmů na povrchu pleti se projevuje častější tvorbou zánětlivých onemocnění v podobě výskytu pupínků (1). Pleť celkově rychleji stárne (2). Ztrácí svoji pružnost. Schopnost pleti vstřebat účinné látky z kosmetických krémů a sér je násobně nižší (3). Jakoby existovala neviditelná bariéra, přes kterou nejsou kosmetické přípravky schopny proniknout.

BeautyRelax Plasmaforce

Ošetření pleti ve 3 krocích

Použití přístroje BeautyRelax PlasmaForce je naprosto snadné. Zvládnete v pohodlí domova. Jednorázové použití vám nezabere více než 10 minut denně. Nejprve je třeba pleť dokonale omýt a osušit. Hlavním smyslem je odstranit mechanické prachové nečistoty. Pro efektivní ošetření plazmovými toky je třeba pleť pečlivě osušit. V dalším kroku použijete přístroj BeautyRelax PlasmaForce. V závěru můžete aplikovat váš oblíbený kosmetický krém.

BeautyRelax Plasmaforce

KROK 1 – omytí a osušení pleti

V prvním kroku je třeba pleť důkladně vyčistit. Odstraňte makeup vaši běžně používanou metodou. Použijte micelární vodu, čisticí pleťový krém nebo vodu s nízkou úrovní tvrdosti. Hlavním smyslem tohoto kroku je odstranit částečky nečistot, které by vytvářeli nežádoucí odpor pleti. Výskyt nečistot a vlhkosti výrazně snižuje účinnost ošetření plazmovými toky.

BeautyRelax Plasmaforce

KROK 2 – ošetření pleti přístrojem BeautyRelax PlasmaForce

Ve druhém kroku můžete přistoupit k samotnému ošetření pleti přístrojem BeautyRelax PlasmaForce. Přístroj zapnete stiskem jednoho tlačítka. Přenos plazmových toků probíhá automaticky v okamžiku, kdy se aplikační hlavice dostane do minimální vzdálenosti od pleti. Tato vzdálenost se pohybuje v rozsahu od 0,1 do 0,4mm. Ošetření tak probíhá zcela bezkontaktně. Můžete se zaměřit na vybrané části obličeje nebo dekoltu, kde potřebujete účinek přístroje nejvíce.

BeautyRelax Plasmaforce

Po zapnutí přístroje se aktivuje pohotovostní režim. Na první pohled přístroj neprojevuje žádnou aktivitu. Plazmové toky se aktivují automaticky, kdy se uzavře pomyslný okruh mezi povrchem pleti a hlavicí přístroje. V tomto směru se přístroj BeautyRelax PlasmaForce liší od ostatních kosmetických přístrojů, které vyžadují přímý kontakt hlavice s pletí. Působení plazmových toků je zcela bezbolestné. Při přenosu můžete cítit pouze mírné štípnutí, které nepřekračuje míru snesitelnosti.

BeautyRelax Plasmaforce

KROK 3 – aplikace kosmetického krému nebo séra

V závěrečné fázi doporučujeme aplikovat pleťovou masku. Použijte váš oblíbený kosmetický krém nebo sérum. Čím vyšší podíl účinné látky přípravek obsahuje, tím lépe. Použitím přístroje BeautyRelax PlasmaForce získá pleť lepší schopnost absorbovat účinné látky z kosmetických přípravků. Je doporučeno používat přístroj BeautyRelax PlasmaForce každý den. Tento třetí krok není nezbytně nutný provádět každý den. Optimální je aplikace několikrát za měsíc.

BeautyRelax Plasmaforce

Jen 10 minut

Doporučená délka použití přístroje BeautyRelax PlasmaForce se pohybuje kolem 10 minut denně. Ideální je naplánovat si použití před spánkem po koupeli.

BeautyRelax Plasmaforce
BeautyRelax Plasmaforce

Aplikátor s doživotní zárukou

BeautyRelax PlasmaForce vám garantuje doživotní záruku na aplikační hlavici. Hlavice je vyrobena z keramiky. Má optimálně navrženou velikost, aby bylo možné ošetřit všechny záhyby obličeje, krku nebo dekoltu. Aplikační hlavice garantuje stálé dávkování výkonu. S přístrojem BeautyRelax PlasmaForce není spojen žádný spotřební materiál. Opakované používání vás nestojí žádné další peníze. Aplikační hlavice je vhodná pro všechny typy pleti.

Během používání se na povrchu aplikátoru vlivem působení plazmových toků vytvoří jemný tmavý film. Hlavici je doporučeno po každém použití ošetřit alkoholovým roztokem a otřít do sucha kosmetickým tampónkem. Tento proces zajistí 100% kondici hlavice pro další použití. Přestože se aplikační hlavice nedostane do přímého kontaktu s povrchem pleti, tento proces čištění aplikátoru zajistí základní hygienickou údržbu pro použití přístroje více osobami.

BeautyRelax Plasmaforce

Ovládání přístroje je velmi snadné a intuitivní. Přístroj se zapne a vypne pomocí jednoho tlačítka. Žádné složité nastavení. Činnost přístroje doprovází světelná signalizace kolem tlačítka. Konstrukce přístroje byla vyvinuta v duchu „Touch&Use“. Stisknout a používat!

BeautyRelax Plasmaforce
BeautyRelax Plasmaforce

Hlavní benefity pro vaši pleť

  • Potlačení projevů stárnutí pleti
  • Vysoká míra antibakteriálního účinku proti kožním bakteriím, plísním a roztočům
  • Potlačení množení bakterie Staphylococcus aureus zodpovědné za tvorbu kožních zánětů a infekcí
  • Napomáhá zesvětlit pigmentové skvrny
  • Pravidelným používání se vrásky stávají jemnější
  • Podpora zvýšení pružnosti pleti
  • Zlepšuje vstřebávání kosmetických přípravků, které běžně používáte

Vlastnosti & specifikace

  • Neinvazivní ošetření (přístroj neproniká přímo skrz pokožku)
  • Nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity
  • Maximální bezpečnost použití
    Vysoký stupeň certifikace
  • Opakovaně použitelný
  • Extrémně dlouhá životnost přístroje
    Vhodný pro všechny typy pleti
  • Doporučená délka ošetření: 10 minut
    Doporučená frekvence používání: každý den
  • Určeno pro použití na obličej, krk a dekolt
  • Nemusíte dokupovat žádný spotřební materiál
  • Nevyžaduje dokoupení drahých kosmetických přípravků
  • S opakovanou péčí o pleť nejsou spojeny žádné další náklady

Technické parametry

  • Technologie: plasma & ozon
  • Materiál aplikátoru: keramika
  • Výkon: 3W
  • Napájení: nabíjecí Li-ion baterie 1000mAh 3,7V
  • Nabíjení: USB kabelem (součástí balení)
  • Rozměry: 16x4x3cm
  • Hmotnost: 160g

beautyrelax plasmaforce

Nejčastější otázky a odpovědi

Je použití přístroje bolestivé?

V průběhu používání přístroje nebudete cítit žádné nepříjemné pocity. Žádná část aplikační hlavice nepronikne přes povrch pleti. V průběhu působení plazmových pulzů můžete cítit jemné štípnutí, které by nemělo přesáhnout práh snesitelnosti, kdy už by ošetření pleti nebylo příjemné. S aplikátorem nesmíte stát dlouho na jednom místě. Keramická plocha by se měla co nejméně dostat do přímého kontaktu s pletí.

Je používání přístroje bezpečné?

Pokud se vás netýká žádný z bodů kontraindikace, používání žádným způsobem nezpůsobí zhoršení vašeho zdravotního stavu v jakémkoliv směru.

Jaké jsou základní skutečnosti, které vylučují používání přístroje?

Věnujte prosím pozornost kontraindikacím, které jsou uvedeny v tomto návodu k obsluze. Hlavní překážkou použití může být výrazné rozsáhlé kožní onemocnění. Pokud si přesto nejste jisti, konzultujte první použití s vaším praktickým nebo kožním lékařem.

Je třeba při používání přístroje používat nějaké ochranné pomůcky?

Nikoliv.

Co mohu od přístroje očekávat? Za jak dlouho se dostaví dosažitelné pozitivní účinky?

Hlavním předpokladem pro zvýšení šance dosažení pozitivních účinků na pleť je pravidelné používání přístroje. Přístroj by měl být používán každý den v minimální délce ošetření 10 minut. Pleť každého uživatele je individuální. Zlepšení kvality pleti se může u více uživatelů lišit z hlediska potřebného času. Jeden z nejrychlejších efektů přístroje představuje potlačení tvorby bakterií. Pleť tak nemá sklony ke kožním problémům, které s množením bakterií souvisí.

Jaký je hlavní rozdíl přístroje ve srovnání s kosmetickými přístroji obdobného typu?

Galvanický proud, radiofrekvence, ultrazvuk. Všechny tyto technologie mají s plazmovými pulzy mnoho společného. Neinvazivní způsob ošetření pleti. Působení technologie až do vrstvy dermis. Technologie ostatních přístrojů však řeší až následek nejrůznějších kožních defektů. Technika ošetření pleti plazmovými pulzy má za cíl odvrátit příčinu – např. potlačení množení bakterií (ošetření pleti je zejména preventivního charakteru).

Jaká je optimální délka ošetření pleti?

Při prvních několika použití by délka ošetření pleti neměla přesáhnout 10 minut. Po určité době v závislosti na reakci vaši pleti na ošetření plazmovými pulzy můžete délku ošetření přístroje natáhnout až na 20 minut.

Jak často přístroj používat?

Optimální četnost použití je 1x denně. Ideálně před spaním.

Mohu použití přístroje kombinovat s kosmetickými přípravky?

Před ani v průběhu přístrojového ošetření pleti se nesmí používat žádné druhy kosmetických přípravků. Po následném použití přístroje žádné omezení není.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Přístroj není zdravotnický prostředek. Spadá do kategorie kosmetických přístrojů. Nabízí technologii, která má při pravidelném používání přístroje specifické účinky na pleť.

Jak by mělo používání přístroje správně probíhat v domácím prostředí?

Po ošetření pleti přístrojem může být pokožka mírně zarudlá. Doporučujeme ošetření pleti v té části dne, kdy nebudete následně absolvovat společenský program. Ideální je použití přístroje po koupeli před spaním.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj má evropskou certifikaci. Splňuje všechny normy, které jsou na přístroje tohoto typu kladeny.

Může přístroj používat více osob?

Přístroj je určen pro osobní použití. V případě sdílení více osobami je třeba dodržet základní hygienická pravidla. Pleť uživatele musí být důkladně očištěna před použitím. Pleť by neměla být zasažena kožním onemocněním, které je dotykem snadno přenositelné. Po každém použití je třeba aplikační hlavici dezinfikovat.

Mám k dispozici síťový USB adaptér 220V pro nabíjení mobilního telefonu. Mohu kosmetický přístroj nabíjet pomocí tohoto adaptéru?

Nelze. Jako zdroj energie pro nabíjení kosmetického přístroje může být použity pouze USB porty počítače nebo notebooku. V případě použití obdobného USB síťového adaptéru 220V je velká pravděpodobnost poškození baterie přístroje a následné ztrátě záruky.

Dotaz k produktu BeautyRelax PlasmaForce