Inspirace profesionálními přístroji
BeautyRelax představuje novinku z kategorie neinvazivního ošetření pleti. Model BeautyRelax IPL Premium poskytuje pomocí výkonného světelného zdroje vysoce efektivní epilaci pleti s dlouhotrvajícím účinkem. Kombinuje vlastnosti přístrojů v profesionálních estetických salonech v kompaktním provedení pro domácí použití. Objevte tajemství dokonale hladké a zářivé pleti!

BeautyRelax IPL Premium

Stejná technologie jako v estetickém salonu!
Je přístroj Beautyrelax IPL Premium srovnatelný s profesionálními přístroji? Rozhodně ano. Můžete očekávat naprosto stejné výsledky. Profesionální přístroje mají pouze jinou konstrukci, která navazuje na hlavici se zábleskovou lampou. Nabízí například specifické softwarové prostředí nebo hardwarové řešení (klíček jako prvek zabezpečení) při střídání více osob pro obsluhu přístroje. Konstrukce stolního provedení přístroje zajišťuje vyšší výkon chlazení pro ošetření většího počtu zákazníků v průběhu jednoho dne. Beautyrelax IPL Premium má optimální ergonomický tvar. Můžete tak ošetřit pohodlně sami sebe. Velká plocha aplikátoru, vysoký výkon, dlouhá životnost a možnost dávkovat intenzitu světelného zdroje pro jednotlivé partie těla. Nezbytné vlastnosti pro dosažení perfektních výsledků!

BeautyRelax IPL Premium
BeautyRelax IPL Premium

Čas na bikiny
Přístroj Beautyrelax IPL Premium má speciálně optimalizovaný rozměr aplikační hlavici. Snadno ošetříte oblast bikin. Hoďte starosti s chloupky za hlavu. Užijte si dokonale hladkou pleť během celého léta!

BeautyRelax IPL Premium

Šetrnost a bezpečnost na prvním místě
Z používání přístroje Beautyrelax IPL Premium nemusíte mít žádné obavy. Dosahuje nejen vysoké efektivity, ale zároveň maximální bezpečnosti a šetrnosti. Při používání nebudete cítit žádné nepříjemné pocity. Neinvazivní metoda ošetření pleti. Během používání je třeba používat ochranné brýle, které jsou součástí balení. Až na výjimky je použití vhodné pro celé tělo. Ošetření pleti není časově náročné. Beautyrelax IPL Premium byl vyvinut pro absolutní ochranu vašeho zdraví během používání!

BeautyRelax IPL Premium

Depilátorům definitivně odzvonilo
Klasické depilátory na vytrhávání chloupků jsou retro. Velmi nekomfortní způsob odstranění chloupků. IPL technologie má pouze výhody. Epilujte moderně!

BeautyRelax IPL Premium
BeautyRelax IPL Premium

Optimální nastavení vlnové délky světla
Beautyrelax IPL Premium je vybaven prémiovou lampou QUARTZ. Hlavní klíč k dosažení požadovaných výsledků epilace chloupků je vhodně zvolená vlnová délka světelné energie. Lampa prémiového epilátoru BeautyRelax generuje proud světla s přesně nastavenou vlnovou délkou 530nm. Světelná energie v přesně optimalizovaných výkonových úrovní zasáhne každý jednotlivý chloupek až ke kořínku. Hodnota vlnové délky je po celou dobu životnosti lampy zcela konstantní.

BeautyRelax IPL Premium

Prémiová kvalita lampy
Na trhu je nabídka celé řada přístrojů pro IPL epilaci. V hodnocení se však často vyskytují stížnosti zákazníků na bolestivé ošetření, nízká účinnost nebo kratší životnost lampy, než je deklarováno. Jde o důsledek nízké kvality světelné lampy. Beautyrelax IPL Premium je vybaven prémiovou lampou QUARTZ. Garantuje vám vysoký výkon, konstantní vlnovou délku a skutečný počet deklarovaných záblesků po celou dobu životnosti lampy. S přístrojem Beautyrelax IPL Premium zvolíte pro své tělo to nejlepší!

BeautyRelax IPL Premium

V pohodlí domova ušetříte desítky tisíc
Beautyrelax IPL Premium garantuje 350.000 záblesků ve vysoké kvalitě. Jde o ekvivalent v řádu desítek návštěv estetického studia. Ušetříte desítky tisíc korun, ale zároveň nemusíte nic slevit z efektivity samotného ošetření. Beautyrelax IPL Premium je určen pro náročné uživatele, kteří se spokojí pouze s dokonalým výsledkem!

BeautyRelax IPL Premium

Snadné dávkování výkonu
Beautyrelax IPL Premium se dokonale přizpůsobí vašemu tělu. Plynulé dávkování výkonu světla umožňuje ošetření velmi citlivých partií. Přístroj tak mohou používat uživatelé všech typů pleti (mastná, suchá, citlivá). Dostatečný výkon pro epilaci chloupků se zvýšenou hustotou růstu. Nejvyšší 5. stupeň světelného zdroje dosahuje hodnoty až 15J. Optimalizovaná velikost aplikátoru, dosažení vysokého výkonu při maximální šetrnosti použití. Vlastnosti, díky kterým je Beautyrelax IPL Premium špičkovým přístrojem ve své kategorii!

BeautyRelax IPL Premium

Univerzální velikost aplikátoru
Konec zmatku s aplikátory. Nelamte si hlavu, jaký aplikátor použít. Přístroj Beautyrelax IPL Premium má přesně optimalizovanou velikost aplikátoru tak, abyste mohla snadno ošetřit všechny hlavní partie těla: oblast nad horním rtem, paže, záda, podpaží, nohy nebo oblast bikin.

BeautyRelax IPL Premium

Beautyrelax IPL Premium = jasná volba!
Existuje celá řada možností, jak se nežádoucích chloupků zbavit. Každá metoda má své výhody a nevýhody. Přípravky na depilaci jsou cenově velmi dostupné. Musíte však počítat s nižším komfortem aplikace nebo velmi krátkým účinkem. Vysoká účinnost, šetrný přístup k pleti, bezbolestná aplikace a výhodná cena ve srovnání s opakovanými návštěvami estetického salonu. To jsou výhody epilace pomocí přístroje Beautyrelax IPL Premium!

BeautyRelax IPL Premium

Srovnání všech možností odstranění chloupků
Dostupné možnosti depilace a epilace chloupků s ohledem na délku účinku:

1. ŽILETKA = 2 až 3 dny
2. KRÉM = 1 až 2 týdny
3. DEPILÁTOR = 3 až 4 týdny
4. VOSK = 3 až 4 týdny
5. CUKROVÁ PASTA = 3 až 4 týdny
6. BEAUTYRELEAX IPL PREMIUM = trvale!

BeautyRelax IPL Premium
BeautyRelax IPL Premium

Kompatibilita odstínů pleti pro IPL ošetření

BeautyRelax IPL Premium
BeautyRelax IPL Premium

Kompatibilita barvy chloupků pro IPL ošetření

BeautyRelax IPL Premium
BeautyRelax IPL Premium

Průběh ošetření pomocí technologie IPL
Základ úspěchu epilace chloupků pomocí IPL technologie spočívá v četnosti opakování. Intenzivní pulzní světlo je přeneseno k vlasovému folikulu. Barva pleti a chloupků má významný vliv na schopnost vstřebat světelné pulzy. Světelný pulz pronikne až k váčku chloupku. Chloupek přirozeně odpadne. Během 8 týdnů při dodržení správné frekvence opakování docílíte krásně hladké pleti.

BeautyRelax IPL Premium

Výsledek Před/po dokončení kompletního cyklu epilace Beautyrelax IPL Premium v délce 8 týdnů

BeautyRelax IPL Premium
BeautyRelax IPL Premium
BeautyRelax IPL Premium

Komplexní účinky působení světelné terapie IPL
Chloupek na povrchu pleti tvoří v průměru 10% z celkového počtu vlasových folikul. Zbývající množství (90%) je umístěno pod povrchem kůže a čeká na svou příležitost vyrůst. Světelnou terapií tak působíte nejen na chloupky (1), ale přímo na vlasové folikuly pod povrchem (2). Růst nových chloupků je potlačen. Aktuální stav výskytu chloupků a vlasových folikul v návaznosti na četnost použití přístroje Beautyrelax IPL Premium vyjadřuje následující grafika.

BeautyRelax IPL Premium

Časová nenáročnost použití
Používání přístroje Beautyrelax IPL Premium je časově velmi přívětivé. Díky optimalizované velikosti aplikátoru dosáhnete skvělého poměru délky ošetření a plného pokrytí vybrané partie.

Příklady délky ošetření pro jednotlivé partie:
OBLAST NAD HORNÍM RTEM: 1 minuta
PAŽE: 3 minuty
ZÁDA: 12 minuty
PODPAŽÍ: 3 minuty
NOHY: 10 minuty
OBLAST BIKIN: 2 minuty

BeautyRelax IPL Premium

V balení je vše co budete potřebovat

Balení obsahuje všechny součásti pro okamžité použití. Doporučujeme pečlivě prostudovat návod k obsluze pro maximální využití potenciálu přístroje. Vždy používejte ochranné brýle.

Součásti balení:
1. Beautyrelax IPL Premium
2. Ochranné brýle
3. Napájecí adaptér
4. Návod k obsluze

BeautyRelax IPL Premium

Kompletní servisní podpora
Tým Beautyrelax poskytuje plnou záruční i pozáruční servisní podporu. Jakmile skončí životnost lampy, provede její výměnu dle aktuálního ceníku náhradního příslušenství. Po výměně odborným servisem můžete pokračovat v dalším používání přístroje.

BeautyRelax IPL Premium

KONTRAINDIKACE – případy, kdy přístroj nelze používat

  • Je zakázáno, aby přístroj používaly těhotné nebo kojící ženy.
  • Je zakázáno, aby přístroj používaly osoby, které mají v těle určitý druh implantátu. Výskyt jakéhokoliv aktivního nebo pasivního přístroje implantovaného do těla se neslučuje s používáním přístroje s IPL technologií.
  • Je zakázáno, aby přístroj používaly osoby, které podstupují léčbu pleti. Jedná se zejména o ošetření pleti alfahydroxidovými kyselinami (AHA), betahydroxidovými kyselinami (BHA) nebo kyselinou azelainovou. To stejné platí v případě léčby pleti pomocí isotretinoinu Accutane nebo Roaccutane a to v posledních 6 měsících.
  • Je zakázáno, aby přístroj používaly osoby, které aktivně užívají léčiva, v jejichž příbalovém letáku je uvedeno, že způsobují fotoalergické reakce.
  • V případech, kdy je zakázáno užití tohoto léčiva, vystavovat pleť slunečnímu záření.
  • Rakovina kůže, těhotenství.
  • Pokožka je spálená nebo poraněná silným slunečním zářením.
  • Akutní kožní infekce (otevřené rány).
  • Olupování kůže.
  • Diabetes.
    Srdeční choroby.
  • Vysoce citlivá pleť.
  • Lupénka.
    Cukrovka.
  • Srdeční slabost.
  • Porucha tvorby kolagenu.
  • Rakovina kůže.
  • Žilní poruchy (křečové žíly, rozšířené žíly).
  • Nemoc AIDS.
  • Kožní záněty, ekzémy.
  • Popáleniny.
  • Odřeniny.
  • Virus herpes.
  • Hematomy.
  • Nemoc související s extrémní citlivostí na světlo.
  • Přístroj nesmí používat osoby mladší 16 let.
  • Přístroj nesmí používat osoby, které užívají jakoukoliv formu steroidů.
  • Pokud trpíte epilepsií.
  • Pokud užíváte léky proti srážlivosti krve.
  • Pokud jste podstoupili ozařování nebo chemoterapii (v posledních 3 měsících).
  • Pokud používáte medikamenty, které snižují citlivost pokožky na teplo.
  • Pokud jste podstoupily chirurgický zákrok na partiích, které chcete ošetřit.
  • Je zakázáno přístroj používat, pokud je barva vaší pleti nebo chloupků v seznamu barev, u kterých je použití přístroje striktně zakázáno. V opačném případě vám hrozí nedostatečná nebo nadměrná pigmentace, vysoce nestandardní zčervenání nebo popálení pokožky.
BeautyRelax IPL Premium

Popis přístroje

  1. Aplikační hlavice
  2. Indikátor činnosti přístroje
  3. Mřížka chlazení přístroje
  4. Tlačítko aktivace světelných pulzů
  5. Mřížka chlazení přístroje
  6. Podsvícený LCD displej
  7. Tlačítko ON/OFF
  8. Vstup pro napájecí kabel
BeautyRelax IPL Premium

Vlastnosti a specifikace

  • Účinné odstraňování chloupků pomocí technologie IPL
  • Naprosto bezpečné používání v domácích podmínkách
  • Vhodné pro většinu typů pleti a chloupků
  • Velikost aplikátoru je optimálně navržena pro ošetření celého těla
  • Vysoký stupeň certifikace
  • Garance maximální bezpečnosti použití
  • Možnost nastavení 5 úrovní intenzity ošetření
  • Optimální plocha světelného zdroje 3,5cm2
  • Skvělé pro snadné ošetření menších i větších partií
  • Krátký čas pro ošetření jednotlivých partií

Technické parametry

  • Zdroj světla: intenzivní záblesková lampa
  • Lampa: Quartz
  • Vyměnitelná lampa: ano (servisním technikem)
  • Životnost lampy: 350 000 záblesků
  • Plocha aplikátoru: 3,5cm2
  • Použití: epilace/depilace
  • LCD displej
  • Výkon: nastavení 5 úrovní
  • Výkon: 36W
  • Provozní napětí: 3A
  • Vlnová délka: 530nm
  • Čas záblesku světla: <=10ms
  • Rozměry: 16,9×8,1×19,7cm
  • Hmotnost: 366g

Dotaz k produktu BeautyRelax IPL Premium