Profesionální kosmetický přístroj s vysokou užitnou hodnotou

Při výběru přístroje pro péči o pleť již nemusíte dělat kompromisy! BeautyRelax Multicare iLift vám poskytne opakované rutinní ošetření pleti, které jste si doposud mohli dopřát jen u kosmetičky nebo dermatologa. BeautyRelax Multicare řady iLift je výsledkem dlouhodobého technologického vývoje. Reaguje na moderní trendy pleťového ošetření používané v kosmetických a estetických studiích. Neutrácejte tisíce za kosmetické přípravky nebo placená ošetření. Objevte skutečně účinnou přístrojovou péči BeautyRelax Multicare iLift!

BeautyRelax Multicare Pink

Unikátní konstrukce aplikační hlavice

Kosmetický přístroj BeautyRelax Multicare iLift řádově převyšuje kosmetické přístroje obdobného typu. Můžete zakoupit přístroj, který je určen pouze pro jeden účel např. čištění pleti. Takový přístroj nabízí obvykle úzký profil technologií a diskutabilní účinnost. BeautyRelax Multicare iLift má revoluční konstrukci aplikační hlavice, která nabízí až 8 různých estetických technologií. Vaše pleť bude ošetřena kompletním procesem – ČIŠTĚNÍ – HYDRATACE – NEINVAZIVNÍ LIFTING – PODPORA OBNOVY KOLAGENNÍCH VLÁKEN – ZKLIDNĚNÍ PLETI S ANTIBAKTERIÁLNÍM ÚČINKEM.

BeautyRelax Multicare Pink

Direct Targeting

Při vývoji přístroje byl kladen velký důraz na používání přístroje v domácích podmínkách. Pokud je pleť ošetřena přímo vámi a ne kosmetickým pracovníkem, aplikační hlavice musí být přizpůsobena tak, aby samo ošetření bylo maximálně efektivní. Aplikační hlavice BeautyRelax Multicare iLift má optimalizované rozměry. Můžete se zaměřit i na hůře dostupná místa s menší plochou, záhyby nebo členitým povrchem. Na druhou stranu je aplikátor dostatečně velký, aby přenesl veškerý výkon přes svrchní vrstvu pleti do podkožní tkáně s maximálním účinkem působení bez ztráty výkonu. Direct Targeting – přímé zacílení na problematické oblasti pleti. Přesně tam, kde potřebujete.

BeautyRelax Multicare Pink

Automatické programy

Kosmetický přístroj BeautyRelax Multicare iLift poskytuje 6 různých technologií ošetření pleti. Aby bylo použití maximálně snadné a intuitivní, použití přístroje probíhá v 5 automatických programech. Každý program má specifický účinek díky kombinaci vybraných technologií.

BeautyRelax Multicare Pink

CLEAN: čištění pleti -> radiofrekvence + galvanický proud + vibrace

Aby mohla být pleť dokonale vyčištěna, je třeba ji nejprve zahřát a podpořit krevní oběh. Působením tepla dochází k otevření kožních pórů. Vibrace podpoří lokální látkovou výměnu a odvod škodlivin. Galvanický proud s kladným nábojem přitahuje nečistoty jako magnet. Mastnota, nečistoty a odumřelá kožní rezidua jsou absorbována do vatového tampónku nebo hadřičky, který uchytíte pomocí magnetického kroužku na aplikační hlavici. Po skončení programu CLEAN hadřík odstraníte.

BeautyRelax Multicare Pink

MOISTURE: hydratace -> radiofrekvence + galvanický proud + vibrace

Každá zdravá a krásná pleť musí být kvalitně hydratovaná. Bez vláhy stárne pleť rychleji a ztrácí svoji přirozenou pružnost. Většina přípravků pro hydrataci pleti vyschne na povrchu pleti bez dalšího využití. Kosmetický přístroj BeautyRelax Multicare iLift kombinací radiofrekvence, galvanického proudu se záporným nábojem a vysokofrekvenčních vibrací násobně zlepší schopnost vlhkosti proniknout do podkožní tkáně. Radiofrekvence napomáhá zahřát pleť a udržet otevřené kožní póry. Záporné ionty penetrují vlhkost a veškeré účinné látky z krémů nebo sér do podkožní vrstvy dermis. Vibrace podpoří krevní oběh. Vlhkost a účinné látky z kosmetických přípravků jsou distribuovány se zvýšenou efektivitou.

BeautyRelax Multicare Pink

EMS UP: Neinvazivní lifting -> radiofrekvence + EMS

Neinvazivní face lifting patří mezi jednu z nejsilnějších stránek přístroje BeautyRelax Multicare iLift. Tam, kde ostatní kosmetické přístroje na trhu svým výkonem končí, BeautyRelax Multicare iLift teprve začíná. Lifting pleti bez invazivního chirurgického zákroku pomocí skalpelu, jehel nebo pilulek nebylo ještě nikdy účinnější.

V režimu EMS UP působí aplikační hlavice na pleť radiofrekvencí a EMS pulzy. Radiofrekvenční vlny jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis. Dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových vláken a elastinu. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily ošetření obličeje. Aplikační hlavice kosmetického přístroje přenáší při kontaktu s pletí jemné elektrické pulzy EMS, které pronikají přes svrchní část pokožky přímo k obličejovým svalům. Dochází ke kontrakci svalů a tím jejich posílení. Kolagenní a elastická vlákna jsou mechanicky stimulována. V oblasti obličeje docílíte zlepšení textury pokožky, jejího tónu a nárůstu elasticity.

BeautyRelax Multicare Pink

RF LED: Podpora obnovy kolagenních vláken -> fotonová terapie + radiofrekvence

Automatický program RF LED kombinuje další technologie vysoce účinné pro dosažení neinvazivního liftingu pleti a zvýšení její pružnosti. Radiofrekvenční vlny jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis. Dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových vláken a elastinu. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily ošetření obličeje. Fotonové červené světlo s vlnovou délkou 625nm podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Má zásadní vliv na elastická vlákna a zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků.

BeautyRelax Multicare Pink

COOL: Zklidnění pleti s antibakteriálním účinkem -> fotonová terapie + působení chladu

V průběhu čištění a liftingu dochází k výraznému zahřátí pleti, které je průvodní jev působení účinných technologií. V závěru ošetření je třeba plet zklidnit a dostat do normálního stavu. Automatický program COOL aktivuje modré fotonové světlo a výrazně se sníží teplota aplikátoru. Teplota pleti je postupně snížena. Uzavřou se kožní póry. Působením modrého světla s vlnovou délkou 465nm docílíte antibakteriálního účinku. Modré světlo aktivuje porphyriny. Nastartuje chemickou reakci, která ničí škodlivé bakterie, které jsou hlavní příčinou tvorby akné a zánětů.

BeautyRelax Multicare Pink

BeautyRelax Multicare iLift nabízí nejpoužívanější procedury v péči o pleť

Pouze přístroj BeautyRelax Multicare iLift nabízí komplexní individuální řešení. Přesně podle aktuálního stavu vaší pleti si můžete zvolit typ ošetření pleti. a. Zlepšení struktury pokožky b. Hydratace a vyživení pleti c. Ošetření aknózní pleti d. Závěrečné zklidnění pleti e. Zlepšení kvality a vypínání pokožky f. Obnova vlastního kolagenu g. Neinvazivní facelifting h. Hloubkové čištění pleti

BeautyRelax Multicare Pink

S BeautyRelax Multicare iLift je věk pouze číslo!

Nezáleží na tom, jaký je váš skutečný věk. Zda jste muž či žena. Zda vaše pleť již nemá takovou pružnost jako před lety nebo vás trápí zvýšený výskyt akné v důsledku práce v prašném prostředí. BeautyRelax Multicare iLift můžete používat pro rutinní preventivní ošetření pleti nebo se můžete cíleně zaměřit na řešení konkrétního problému. BeautyRelax Multicare iLift nabízí složité sofistikované technologie s jednoduchým používáním!

BeautyRelax Multicare Pink
BeautyRelax Multicare Pink

Multifunkční ošetření pleti. To je BeautyRelax Multicare!

Přístroj BeautyRelax Multicare má v sobě zabudovanou nabíjecí baterii pro snadné bezdrátové použití. Při vývoji byla kladena zvýšená pozornost na vysokou kvalitu všech součástí přístroje. Značka BeautyRelax garantuje extrémně dlouhou životnost a zachování vysokého stupně efektivity ošetření. Přidejte se k tisícům spokojených zákazníků. Pečujte o vaši pleť v pohodlí domova na profesionální úrovni ještě dnes!

BeautyRelax Multicare Pink
BeautyRelax Multicare Pink
BeautyRelax Multicare Pink

Hlavní výhody a specifikace

  • Neinvazivní ošetření (přístroj neproniká přímo skrz pokožku)
  • Ošetření bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů
  • Bez nežádoucích trvalých změn pigmentace pleti
  • Ihned po proceduře lze použít kosmetické přípravky
  • Bez omezení pokračovat v jakýchkoliv aktivitách (např. před společenským programem)
  • 5 automatických programů s přednastavenými režimy ošetření pleti
  • Vhodné pro komerční i soukromé použití
  • Aplikační hlavice je vhodná pro všechny typy pleti
  • Ergonomický design – příjemně se při ošetření pleti drží v ruce
  • Bezdrátové použití díky zabudované nabíjecí Li-ion baterii
  • Nabíjení pomocí adaptéru 220V

Technické parametry

  • Provozní napětí: 3,6V
  • Provozní výkon: 7,2W
  • Tepelná terapie: 15°C
  • Napájení: Li-ion baterie 750mAh
  • Nabíjení baterie: adaptérem 220V (součástí balení)
  • Přibližná délka nabíjení baterie: 2,5 hod
  • Provozní doba: 60 minut (v závislosti na nejčastěji používané technologii)
  • Rozměry: 18,5×4,5x6cm
  • Hmotnost: 175g

beautyrelax multicare ilift

Nejčastější otázky a odpovědi

Proč je výrazný cenový rozdíl přístrojů v kosmetických salonech a přístrojích pro domácí použití?

Hlavním důvodem je rozdílná frekvence používání. Přístroje v kosmetických salonech musí být schopné pracovat nepřetržitě od rána do večera. Tím je kladena zvýšená náročnost na použité materiály a celkovou technologickou koncepci (větší zdroje napájení, větší míra chlazení, atd.) Výkon kosmetických přístrojů pro domácí použití je navržen tak, aby uživateli splnil avizované benefity. Vyšší frekvence použití = dražší výrobní náklady.

Jaký je důvod čištění/dezinfekce aplikační hlavice?

Po skončení ošetření mohou na aplikační hlavici ulpět mikroskopické částečky kůže. Očištěním zabráníte jednak jejich případnému vniknutí do přístroje a zajistíte především hygienu provozu.

Jak často mohu přístroj používat?

Počet opakování ošetření je velice individuální. Záleží na věku a stavu pokožky. Ideální je jednou maximálně dvakrát do týdne. Pleť a zejména oblast dermis potřebuje čas pro autonomní proces regenerace. Rozhodně neplatí rovnice – čím častěji, tím lepší dosažitelné výsledky. Stejně tak neplatí, čím větší výkon, tím rychlejší a lepší výsledek. Pleť každého z nás je orgán s individuálním stupněm citlivosti. Pro někoho může být střední hodnota výkonu již výrazně bolestivá, někdo nemá problém při delším ošetření nejvyšší výkon.

Jak dlouho by mělo trvat individuální ošetření pleti?

U každého automatického programu je optimální délka 3 minuty. Kompletní ošetření při využití všech programů by vám tak nemělo zabrat více než 15 minut.

Existují nějaké kontraindikace? (situace, kdy nelze přístroj používat)

Přístroj BeautyRelax Multicare je určen pro všechny typy pleti bez věkového omezení uživatele. Přístroj není vhodné používat, pokud trpí uživatel vážným kožním onemocněním. Viz. seznam kontraindikací v úvodu návodu.

Je nezbytné v režimu fotonového světla používat nějaké ochranné pomůcky zraku?

Při používání červeného nebo modrého světla není třeba ochranných pomůcek zraku. Přesto je striktně doporučeno nedívat se při používání přímo do zdroje světla. Pokud byste tak činili opakovaně a dlouhodobě, mohlo by dojít k poškození vašeho zraku.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Nikoliv. Přístroj neslouží pro léčbu závažných kožních onemocnění. Přístroj NELÉČÍ: aktinickou keratózu, basaliomy, melanomy, spinaliom, atopický ekzém, kontaktní ekzém, solární dermatitidu, lupénku.

Jak postupovat, když baterie ztratí po delší době kapacitu?

Pokud se postupem času kapacita baterie výrazně sníží, neváhejte nás kontaktovat na emailové adrese: [email protected] Zašleme informace, jakým způsobem lze výměnu baterie řešit.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj na standardní evropskou certifikaci. Splňuje veškeré normy, které jsou kladeny na přístroje tohoto typu. Prohlášení o shodě je součástí dokumentace k produktu v krabičce.

Kde se přístroj vyrábí?

Přístroj si necháváme vyrábět v Číně dle našich požadavků a specifikací. Garantujeme standardní záruční i pozáruční servis.

Může přístroj používat více osob?

Primárně to nedoporučujeme. Pakliže se však jedná o rodinné příslušníky a je po každém ošetření dodržen proces čištění a dezinfekce aplikační hlavice, druhá osoba přístroj použít může.

Jaké kosmetické přípravky kombinovat během ošetření přístrojem BeautyRelax Multicare?

Používat můžete jakékoliv vámi oblíbené krémy a séra. Vždy však dbejte na to, aby byla hlavice důkladně po ošetření pleti dokonale vysušena.

Jaké části těla lze přístrojem ošetřit?

Přístroj je určen pro ošetření oblasti obličeje a krku.

Dotaz k produktu BeautyRelax Multicare iLift