Kosmetický přístroj BeautyRelax Emsroller řady iLift je účinný nástroj pro posílení obličejových svalů. Kombinuje inovativní funkci EMS elektrických mikropulzů a intenzivní vibrační mikromasáž. Vaši pleť budou hýčkat největší masážní válečky ve své kategorii. Zvyšte pružnost vaší pleti pomocí 3D face liftingu ještě dnes!

BeautyRelax EMSroller
EMS pulzní terapie

EMS pulzní terapie
Masážní válečky při kontaktu s pletí přenáší jemné elektrické pulzy. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily ošetření obličeje. Elektrické pulzy pronikají přes svrchní část pokožky přímo k obličejovým svalům. Kolagenní a elastická vlákna jsou mechanicky stimulována. V oblasti obličeje docílíte zlepšení textury pokožky, jejího tónu a nárůstu elasticity. Pleť má omlazený a prozářený vzhled.

Vibrační masáž

Intenzivni vibrační masáž
Masážní válečky generují vysokofrekvenční vibrační oscilace. Kmity s frekvencí 8000 pulzů/sekundu. Hlavní účinek je zlepšení krevního oběhu prostřednictvím stimulace lymfatického systému obličeje. Zlepší se výrazným způsobem látková výměna a odvod škodlivých látek. Pouze dostatečně prokrvená pleť působí mladým zářivým dojmem! Ke snížení otoků v oblasti obličeje přispívá rovněž mechanická 3D masáž pomocí válečků, které mají speciálně upravený povrch.

BeautyRelax EMSroller

Unikátní tvar válečků

Masážní válečky mají speciální zakřivený povrch, který je výsledkem složitých matematických výpočtů. Unikátní konstrukce umožňuje, aby se masážní válečky nacházely ve stálém kontaktu s pletí. Stálý kontakt válečků s pletí je základní předpoklad pro přenos EMS pulzů s maximální efektivitou. Válečky se nepohybují elektronicky. Rotují při ručním pohybu přístroje po obličeji. Masážní válečky mají optimální velikost. Přenesou elektrické mikropulzy i do hůře dostupných míst, ale zároveň jsou natolik velké pro vysokou úroveň pleťového ošeření. Použití přístroje BeautyRelax EMSroller je vhodné pro všechny typy pleti díky vysoce ušlechtilé nerez oceli.

BeautyRelax EMSroller
BeautyRelax EMSroller

Snadné používání

S přístrojem BeautyRelax EMSroller se můžete snadno zaměřit na oblast obličeje, krku nebo dekoltu. Tlak válečků si můžete sami přizpůsobit ručně podle potřeby.

Hlavní zaměření technologií přístroje:

  • Povadlá a nezdravě vyhlížející pleť
  • Zvýšení pružnosti kontur obličeje
  • Výrazné nerovnosti pleti způsobené věkem
BeautyRelax EMSroller
BeautyRelax EMSroller

Populární vysoce účinná technologie na dosah ruky

S přístrojem BeautyRelax EMSroller se můžete snadno zaměřit na oblast obličeje, krku nebo dekoltu. Přestože patří ošetření pleti elektrickými pulzy mezi velmi mladou technologii, poměrně velmi rychle si získala velkou oblibu v kosmetických salonech. Tato popularita nevznikla náhodou. Působení elektrických pulzů přináší skvělý benefit ve formě posílení obličejových svalů. Věkem svaly postupně ochabují. Elektrickou pulzní stimulací můžete tento stav postupně zvrátit. Výkon si můžete snadno individuálně nastavit přesně podle vašich potřeb!

Pravidelným používáním můžete dosáhnout následujících účinků:

  • Zvýšení pružnosti kontur obličeje
  • Výrazné zjemnění nerovností pleti způsobené věkem
  • Zaměřeno na povadlou a nezdravě vyhlížející pleť
BeautyRelax EMSroller
BeautyRelax EMSroller

Velký podsvícený displej

Při pravidelném používání oceníte velký displej. Indikuje důležité parametry natavených funkcí.

 

(1) Indikace stavu baterie. (2) Funkce EMS. (3) Funkce vibrace. (4) Intenzita masáže.

BeautyRelax EMSroller

Naše pleť je pro stimulaci elektrickými pulzy příliš suchá. Použití je vždy spojeno s čirým vodivým gelem. Gel je pro použití přístroje velice důležitý. Vytváří nezbytnou pojivou vrstvu mezi masážními válečky a pokožkou. Kontaktní gel je vyroben na vodní bázi. Při aplikaci na pleť neztéká. Masážním válečkům nemůže žádným způsobem uškodit. Užití kontaktního gelu je nezbytné. Elektrické pulzy se tak mohou na pleť lépe navázat a proniknout přímo ke svalovým vláknům. Kontaktní gel, tzv. SONOGEL, zakoupíte v jakékoliv prodejně zdravotnických potřeb (možno zakoupit i v lékárně). Za určitých okolností lze použít váš oblíbený kosmetický krém nebo sérum. Je však třeba provést rychlý test pleti. Nanesete na pleť tenkou vrstvičku kosmetického přípravku nebo séra. Nastavíte nejnižší úroveň výkonu. Ošetříte malou část pleti přístrojem BeautyRelax EMSroller. Pokud se v průběhu 24 hodin na pleti neobjeví jakékoliv nestandardní zbarvení vlivem alergické reakce, přístroj můžete bez obav používat s vaším oblíbeným kosmetickým přípravkem.

Estetický multifunkční přístroj BeautyRelax Bodyface Ultimate
BeautyRelax EMSroller

Hlavní výhody a specifikace

  • Funkce: EMS pulzní terapie, intenzivní vibrační masáž
  • Určeno pro ošetření obličeje a dekoltu
  • Intenzita: 6 úrovní nastavení
  • Masážní válečky jsou vhodné pro všechny typy pleti
  • Ergonomický tvar přístroje
  • Bezdrátový (snadno se používá)
  • Masážní válečky se dostanou do všech hůře dostupných záhybů obličeje
  • Zobrazení nastavení: LED displej
  • Obsah balení: kosmetický přístroj, napájecí USB kabel, návod k obsluze

Technické parametry

  • Frekvence vibrační masáže: 8000 pulzů za minutu
  • Napájení: vestavená nabíjecí baterie
  • Kapacita baterie: 400mAh
  • Vstupní napětí/proud: 5V/1A
  • Provozní napětí: 3,7V
  • Čas provozu: přibližně 2 hodiny
  • Čas nabíjení: přibližně 3 hodiny
  • Barva: stříbrná
  • Rozměry válečku: průměr 5,3cm
  • Rozměry: 16×8,3×4,8cm
  • Hmotnost: 135g

beautyrelax emsroller

Nejčastější otázky a odpovědi

Jak poznám, že EMS a VIBRACE jsou skutečně zapnuté a pracují správně?

Pokud jsou vibrace zapnuté, jejich funkčnost si snadno ověříte ihned po přiložení aplikačních válečků k pleti. Vibrace si samozřejmě můžete vypnout. S funkcí EMS je to složitější. Není na pleti tak snadno rozpoznatelná, jako vibrace. Pokud se budete s aplikačními válečky pohybovat po pleti skutečně pomalu, přítomnost funkce EMS ucítíte jako jemné mravenčení. Přesně v ten moment jsou stimulovány všechny struktury jemných mimických vrásek. Pulzy stimulují kolagenní a elastická vlákna pokožky. Pokud je funkce EMS zapnutá, můžete slyšet jemné pískání. Což není závada, ale potvrzení funkčnosti.

S přístrojem se pohybuji po pleti a necítím žádné pulzy. Je to v pořádku?

Působení elektrických mikropulzů je velmi subjektivní a individuální. Závisí na více faktorech. Vnímání elektrických pulzů je slabší, pokud máte na ošetřované partii silnější tukovou vrstvu. Příčina může spočívat v malém množství kosmetického krému na pleti. Během používání můžete také změnit úhel úchopu přístroje.

Jaký je skutečný rozdíl mezi funkcí VIBRACE a EMS?

Každá funkce má svůj vlastní účel. Vibrace mají zejména podpořit lymfatický systém obličeje. Funkce EMS stimulovat kolagenní vlákna. Funkce můžete používat současně, nebo zvlášť.

Jak zvolit správnou intenzitu funkce EMS?

Funkce EMS nabízí celkem 6 úrovní intenzity. Každý uživatel může mít jinou vrstvu podkožního tuku. Tuk funguje jako odpor. Pokud je podkožního tuku více, elektrické pulzy musí mít větší sílu, aby pronikli až do vrstvy dermis.

Mohu na pleť před přístrojovým ošetřením použít můj oblíbený pleťový krém nebo sérum?

Odpověď na tuto otázku není úplně jednoznačná. Pakliže použijete velké množství krému, aplikační válečky se budou po pleti velice špatně pohybovat. Pokud použijete esenciální vonný olej, na pleti se vytvoří mastná vrstva, která bude pohyb válečků komplikovat. Použijte váš oblíbený kosmetický krém nebo sérum. Přístrojem se výrazně podpoří lymfatický systém obličeje a zrychlí se látková výměna. Pleť tak bude maximálně připravena absorbovat výživové látky. Vždy je důležité správné množství, které aplikujete.

Mohu přístroj používat, pokud mám na pleti make-up?

Před každým použitím přístroje vždy odstraňte všechny zbytky make-upu. Vytvářel by překážku mezi masážními válečky a pletí. Elektrické mikropulzy by tak nemohli dostatečně proniknout do pleti.

Během použití přístroje masážní válečky příliš kloužou po pleti. Jak to změnit?

Na pleti je příliš mnoho kosmetického krému. Přebytečné množství setřete. Použití různého tlaku přístrojem na pleť můžete válečky lépe rozpohybovat.

Jak často a dlouho přístroj používat?

V této oblasti není žádné výrazné omezení. Optimální délka ošetření by se měla pohybovat mezi 15 až 20 minutami. Lze každý den během odpočinku nebo sledování televize. Ráno před použitím make-upu nebo večer před spaním. Pokud je při vyšším výkonu pleť více podrážděna, před dalším použitím přístroje si udělejte den a dva pauzu.

Mohu použít přístroj kromě obličeje i na tělo?

Díky velikosti válečků lze použít přístroj nejen na obličej, ale také na tělo. Vždy je lepší použít tělový krém, aby se zvýšila vodivost pleti a elektrické mikropulzy mohly co nejlépe působit na pleť.

Je přístroj náročný na údržbu?

Po každém ošetření pleti věnujte pozornost zejména aplikačním válečkům. Vždy dbejte na to, aby se na nich nenacházely zbytky vlhkosti. Jednou za čas použijte líh k maximální dezinfekci.

Kdy mohu očekávat nějaké výsledky?

Rychlost docílení příznivých účinků přístroje jsou velice individuální. Záleží na mnoha faktorech: míra podkožního tuku, věk, pohlaví. K dosažení výsledků je nezbytná kontinuita přístrojového ošetření. Díky kompaktní velikosti přístroje ho sebou můžete mít i na cestách. Snažte se, aby se přístroj stal běžnou součástí vašeho každodenního rituálu péče o pleť.

Je používání v některých případech zakázáno?

Jsou situace, kdy používání přístroje není doporučeno. Následujte pasáž v tomto návodu k obsluze s názvem kontraindikace.

Dotaz k produktu BeautyRelax EMSroller