BeautyRelax Celluform Optimal je estetický přístroj nové generace pro rok 2022, který je k dispozici již nyní! Nabízí optimální řešení pro váš obličej i tělo. Konstrukce a použité technologie vychází z přístrojové techniky profesionálních estetických salonů. Přístroj má dva režimy ošetření – FACE a BODY. Nemusíte přemýšlet, zda si pořídit přístroj pro obličej nebo tělo. S přístrojem BeautyRelax Celluform Optimal již žádné kompromisy!

BeautyRelax Celluform Optimal

BeautyRelax Celluform Optimal přináší skutečný technologický pokrok

Estetické přístroje byly doposud určeny výhradně na obličej nebo výhradně na tělo. Má to svůj důvod. Přestože se jedná o stejné technologie, rozdíl je v dávkování hodnot, jako jsou výkon, frekvence, intenzita. Obličej a tělo vyžadují specifické nastavení technologií. BeautyRelax Celluform Optimal přináší elegantní řešení ve formě duálního ošetření obličeje i těla!

BeautyRelax Celluform Optimal

Optimální multifunkční hlavice

Duální použití přístroje BeautyRelax Celluform Optimal – ošetření obličeje a těla – umožňuje špičkové technologické řešení aplikační hlavice. Multifunkční aplikační hlavice nabízí až 4 pokročilé technologie: ultrazvuk, radiofrekvence, fotonové světlo a EMS elektrické pulzy. Vysněných cílů můžete dosáhnout pouze profesionálními technologiemi!

BeautyRelax Celluform Optimal

Ultrazvukové vlny cíleně stimulují tukovou tkáň

Oválný aplikátor uprostřed hlavice generuje vysokofrekvenční ultrazvukové vlny, které pronikají přes povrch pleti přímo k tukové tkáni s frekvencí 1MHz. Ultrazvukové vlny naruší integritu tukové buňky a uvolňuje se tuk. Uvolněný tuk se štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde jsou zpracovány jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučeny z těla ven přirozenou cestou. Odstraněný tuk se zpět do tkáně nevrací. Ultrazvuková kavitace je bezbolestná, neinvazivní, šetrná, účinná a hlavně trvalá metoda pro redukci tuku na nejvíce problematických partií.

BeautyRelax Celluform Optimal

Radiofrekvence pro zvýšení pružnosti pleti

Menší 4 aplikátory po obvodu hlavice uvolňují energii se zcela specifickým výkonem a frekvencí. Radiofrekvenční vlny jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis. Dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových vláken a elastinu. Maximální možné zacílení energie i v lokalitách s výraznější tukovou vrstvou a následná excitace metabolických procesů má významný vliv na velmi efektivní vyhlazení povislých a deformovaných kontur.

BeautyRelax Celluform Optimal

Fotonové světlo nastartuje přirozené procesy ve vrstvě dermis

BeautyRelax Celluform Optimal má po obvodu hlavice zabudované výkonné diody, které produkují fotonové světlo ve specifických vlnových délkách. Ovládací panel umožňuje snadné přepínání mezi červeným a modrým světlem.

ČERVENÉ SVĚTLO

podporuje přirozenou tvorbu kolagenu

zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků

zlepšení cirkulace krve v podkožní tkáni

brání v tvorbě pigmentu

MODRÉ SVĚTLO

aktivuje porphyriny (nastartují chemickou reakci, která ničí škodlivé bakterie)

antibakteriální a protizánětlivý účinek

prevence proti tvorbě akné

bezpečné a efektivní ošetření

BeautyRelax Celluform Optimal

EMS elektrické pulzy aktivně posilují svalová vlákna

Menší 4 aplikátory po obvodu hlavice se v režimu EMS přepnou na elektrické pulzy. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily účinnou aktivní stimulaci svalových vláken. Dochází ke kontrakci svalů. Výrazně se zlepší pružnost a tonus pleti. V posilovně cestou ke zdraví. EMS elektrickými pulzy BeautyRelax Celluform Optimal cestou ke krásné pleti!

BeautyRelax Celluform Optimal

Optimální přesné zacílení

Každá technologie má specifické účinky. Základním předpokladem dosažení maximální efektivity je optimálně zvolená hloubka zacílení. BeautyRelax Celluform Optimal působí všemi technologiemi v přesně stanovené vrstvě!

BeautyRelax Celluform Optimal

Režim BODY

V režimu BODY můžete snadno ošetřit vybrané partie těla. Jak má tedy správné přístrojové ošetření probíhat? Je to snadné. Na hlavici přístroje nebo přímo na pleť aplikujete tenkou vrstvičku sonogelu (kontaktní gel pro zvýšení vodivosti pleti). Pomocí ovládacího panelu nastavíte režim BODY. Aktivujete technologie, které potřebujete s ohledem na charakter ošetření. Krouživými nebo táhlými pohyby postupně stimulujete přístroje vybranou část těla. Zaměřit se můžete na: předloktí, paže, bříško, stehna, zadeček nebo lýtka.

BeautyRelax Celluform Optimal

Režim FACE

Hlavním smyslem režimu FACE je ošetření přístrojem oblast obličeje. Kdy přístroj používat? V případě výskytu snížené pružnosti pleti, hlubokých vrásek, stimulace esteticky nežádoucího podbradku. Ošetření je opět spojeno minimálně s kontaktním gelem pro zvýšení hydratace pleti. Režim FACE má všechny předpoklady pro nekompromisní Anti-age efekt!

BeautyRelax Celluform Optimal

Estetický přístroj ze salonu krásy

V salonech krásy se nejčastěji používají pro formování postavy přístroje, které mají konstrukční řešení tvořené ze dvou prvků – velká řídící jednotka s displejem a kontaktní aplikační hlavice. Jednotka a hlavice jsou propojeny kabelem. Hlavice generuje ultrazvukové vlny, radiofrekvenci, červené fotonové světlo. Funkce EMS a modré fotonové světlo chybí. Použití je navíc určeno výhradně pro ošetření těla. Ošetření obličeje je zajištěno obvykle jiným přístrojem se specifickými funkcemi.

BeautyRelax Celluform Optimal

Estetický přístroj BeautyRelax Celluform Optimal

Technologický výzkum, vývoj a testování v oblasti neinvazivní estetiky pokročil za poslední rok velmi progresivně. Výsledkem je unikátní konstrukce v podobě přístroje BeautyRelax Celluform Optimal. Přístroj je „našlapaný“ špičkovými technologiemi s duálním použitím na obličej i tělo. BeautyRelax Celluform Optimal představuje naprostý milník. I přes své kompaktní rozměry je schopen užitnou hodnotou a efektivitou překonat velké studiové přístroje!

BeautyRelax Celluform Optimal

Největší displej ve své kategorii

Všechny funkce přístroje jsou indikovány přehledně na displeji. Ten patří svými rozměry mezi největší ve srovnání s přístroji obdobného typu. Displej není dotykový. Režimy ošetření a funkce snadno nastavíte pomocí velkého ovládacího panelu. U velkých tlačítek je navíc světelná indikace nastaveného výkonu.

Displej zobrazuje následující informace:
1. Stav baterie 2. Režim FACE 3. Režim BODY 4. Ultrazvukové vlny 5. Radiofrekvence 6. EMS elektrické pulzy 7. LED fotonové světlo.

BeautyRelax Celluform Optimal

Snadné dávkování výkonu

Vrstva podkožního tuku může být na jednotlivých tělesných partiích různá. Rozložení tukové tkáně je dáno nejen stravovacími návyky, ale především geneticky. Každý z nás vyžaduje v oblasti estetického ošetření individuální přístup. Přístroj BeautyRelax Celluform Optimal nabízí optimální řešení pro každého uživatele. K dispozici jsou dvě úrovně výkonu pro režim ultrazvukových vln, radiofrekvence a EMS elektrických pulzů.

BeautyRelax Celluform Optimal

Nezáleží na vašem typu postavy

Používání přístroje BeautyRelax Celluform Optimal je vhodné pro všechny typy postav. Pro muže i ženy. Ať je predispozice většího ukládání tuku na jakékoliv partii. Výjimku tvoří osoby, na které se vztahuje některý ze stavů uvedených v soupisu kontraindikací – Rakovina, epilepsie, cukrovka, virové onemocnění. Při stavu vysokých horeček. Vážné onemocnění ledvin nebo jater. Vysoký cholesterol. Kožní onemocnění. Únavový syndrom. Srdeční onemocnění, kardiostimulátor, hypertenze. Kovové implantáty v těle. Cévní poruchy nebo arteoskleróza. Těhotenství. Menstruace. Osoby užívající léky proti srážlivosti krve. Pacienti, kteří podstoupili operativní zákrok s transplantací. Osoby, které vyžadují trvalý dohled, smí přístroj používat pouze po předchozí konzultaci s lékařem.

BeautyRelax Celluform Optimal

První na světě!

Přístroj BeautyRelax Celluform Optimal je první estetický přístroj na světě, který je určen pro duální použití na obličej i tělo. Očekávat můžete nejen vysokou užitnou hodnotu, ale dlouhou životnost. BeautyRelax Celluform Optimal vás povede na cestě ke krásné postavě a mladistvě vyhlížející pleti!

BeautyRelax Celluform Optimal
BeautyRelax Celluform Optimal
BeautyRelax Celluform Optimal

Použití je vždy spojeno minimálně s čirým vodivým gelem. Kontaktní gel, tzv. SONOGEL, zakoupíte v jakékoliv prodejně zdravotnických potřeb (možno zakoupit i v lékárně). Gel je pro použití přístroje velice důležitý. Vytváří nezbytnou pojivou vrstvu mezi aplikátorem a pokožkou. Je vyroben na vodní bázi. Nemůže uškodit aplikační hlavici. Užití kontaktního gelu je nezbytné. Ultrazvukové vlny, radiofrekvence a elektrické pulzy se tak mohou na pleť lépe navázat. Nepoužívejte žádné jiné kosmetické přípravky.

Estetický multifunkční přístroj BeautyRelax Bodyface Ultimate
BeautyRelax Celluform Optimal
BeautyRelax Celluform Optimal
BeautyRelax Celluform Optimal

Hlavní benefity používání přístroje

  • Možnost použití přístroje na obličej i tělo
  • 4 moderní technologie pro efektivní ošetření 
  • Zcela neinvazivní charakter ošetření
  • Nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity
  • Bezbolestné a naprosto bezpečné používání
  • Časová nenáročnost: 1 procedura trvá 15 minut
  • Bez jakýchkoliv vedlejších účinků

Co můžete očekávat

  • Stimulace pleti pro remodelaci kolagenních vláken
  • Aktivní posílení svalových vláken
  • Cílené zaměření na tukovou tkáň v oblasti brady
  • Efektivní stimulace tukových buněk ultrazvukem
  • Použití vhodné pro muže i ženy
  • Aktivní stimulaci tukové tkáně se zaměřením na partie ženského i mužského těla
  • Použití na obličej a vybrané partie těla

Technické parametry

  • Frekvence ultrazvuku: 1Mhz
  • Červené světlo o vlnové délce 625nm
  • Modré světlo o vlnové délce 465nm
  • Podsvícený LCD displej
  • Časovač
  • Indikace stavu baterie
  • Provozní napětí: 5V
  • Provozní proud: 1A
  • Rozměry: 8,5×8,5×8,5cm
  • Hmotnost: 250g

Obsah balení

  • BeautyRelax BR-2220 Celluform Optimal
  • Nabíjecí kabel
  • Nabíjecí adaptér 220V
  • Návod k obsluze

beautyrelax celluform optimal

Nejčastější otázky a odpovědi

Jaké jsou kontraindikace, tzn. případy, kdy přístroj nelze používat?

Přístroj nesmí v žádném případě používat osoby, kterých se týkají některé z těchto stavů:

  • Rakovina, epilepsie, cukrovka, virové onemocnění
  • Při stavu vysokých horeček
  • Vážné onemocnění ledvin nebo jater
  • Vysoký cholesterol
  • Kožní onemocnění
  • Únavový syndrom
  • Srdeční onemocnění, kardiostimulátor, hypertenze
  • Kovové implantáty v těle
  • Cévní poruchy nebo arteoskleróza
  • Těhotenství
  • Menstruace
  • Osoby užívající léky proti srážlivosti krve
  • Pacienti, kteří podstoupili operativní zákrok s transplantací
  • Osoby, které vyžadují trvalý dohled, smí přístroj používat pouze po předchozí konzultaci s lékařem
Jaké jsou povolené partie pro ošetření přístrojem?
  • Předloktí (režim BODY)
  • Paže (režim BODY)
  • Bříško (režim BODY)
  • Stehna (režim BODY)
  • Zadeček (režim BODY)
  • Lýtka (režim BODY)
  • Obličej a podbradek (režim FACE)

Poznámka: párová oblast těla je brána jako jedna partie

Jaké jsou zakázané partie pro ošetření přístrojem?
  • Oblast štítné žlázy
  • Oblast, kde je srdce
  • Podpaží
  • Loket
  • Zápěstí
  • Kolena
  • Kotník
  • Dlaně
  • Chodidla
  • Zákolenní oblast
  • Páteř
Jaký je obsah balení?
  • Estetický přístroj BeautyRelax BR-2220 Celluform Optimal

  • Nabíjecí kabel

  • Nabíjecí adaptér 220V

  • Návod k obsluze

    Sonogel NENÍ součástí balení. Použití přístroje BeautyRelax Celluform Optimal je vždy spojeno s čirým vodivým gelem. Kontaktní gel, tzv. SONOGEL, zakoupíte v jakékoliv prodejně zdravotnických potřeb (možno zakoupit i v lékárně). Gel je pro použití přístroje velice důležitý. Vytváří nezbytnou pojivou vrstvu mezi aplikátorem a pokožkou. Je vyroben na vodní bázi. Nemůže uškodit aplikační hlavici. Užití kontaktního gelu je nezbytné. Ultrazvukové vlny, radiofrekvence a elektrické pulzy se tak mohou na pleť lépe navázat. Nepoužívejte žádné jiné kosmetické přípravky. Sonogel můžete nanést na aplikační hlavici přístroje BeautyRelax Celluform Optimal nebo přímo na pokožku.

     

Jak by mělo ošetření správně probíhat v domácím prostředí?

Před zahájením ošetření si velice pečlivě prostudujte veškeré podrobnosti uvedené v tomto návodu k obsluze. Zvýšenou pozornost věnujte zejména kontraindikacím. Pokud si nejste jisti, konzultujte použití se svým praktickým lékařem. Prostudujte si také seznam partií, které jsou pro ošetření ultrazvukovou kavitací přesně vymezeny. Během ošetření zaujměte polohu vleže nebo vsedě. Vytvořte si dostatečné pohodlí. Oblečte si něco lehčího, pohodlného.

Jaké opatření je před a po ošetření nutno dodržovat?

Minimálně 4 hodiny před ošetřením nejezte těžká nebo mastná jídla. Doporučujeme lehká jídla (např. zeleninový salát, jogurt). Den před ošetřením, v den ošetření a několik dní po ošetření zvyšte váš pitný režim na 2 až 2,5 litru čisté vody denně. Vyhýbejte se perlivým a slazeným vodám. Týden po ošetření ultrazvukem byste se měli vyvarovat konzumaci alkoholu, kofeinu, nikotinu, těžkých a mastných jídel. Všechny tyto faktory zatěžují vaše játra, která jsou již tak zatížena filtrováním uvolněných tuků z vašeho těla. Další jejich zatížení by mohlo vést k nevolnosti či zhoršení zdravotního stavu. Po ošetření doporučujeme mírně zvýšit pohybovou aktivitu. Podpoříte tím výrazně krevní oběh a celkovou látkovou výměnu. Stimulace krevního oběhu a lymfatického systému podpoří vyplavení uvolněných tuků přirozenou cestou ven z těla.

Bolí ošetření estetickým přístrojem s funkcí ultrazvukové kavitace?

Ošetření je zcela bezbolestné a při dodržení veškerých pokynů v návodu i bezpečné.

Jak poznám, že aplikační hlavice opravdu generuje ultrazvukové vlny?

Během ošetření můžete slyšet slabé pískání, které vydává ultrazvuk. Citliví jedinci můžou cítit jemné mravenčení. Pro ověření funkčnosti ultrazvukových vln naneste drobné množství kapek vody na aplikační hlavici. Ultrazvukové vlny molekuly vody rozkmitají.

Jakých výsledků je možné dosáhnout?

Výsledek je výrazně ovlivněn několika faktory. Uvolněný tuk musí tělo zpracovat. To, jak rychle jej zpracuje, závisí především na rychlosti metabolismu, typu vašeho tuku (zda je prorostlý až do svalové tkáně), stavu lymfatického systému nebo životosprávě. Za optimálních podmínek se může jednat až o několikacentimetrový úbytek po opakovaném ošetření při dodržení výše uvedené životosprávy. Estetický přístroj s funkcí ultrazvukové kavitace vnímejte jako užitečný nástroj, který vám napomůže ve vašem úsilí vypadat lépe. Pro dosažení vysněných cílů je třeba upravit životosprávu a zvýšit pohyb (mluvíme stále o lehké pohybové aktivitě, žádná extrémní fyzická zátěž, na kterou nejste případně zvyklí). Je to důležité, aby procesy, které estetický přístroj ve vašem těle nastartuje, mohly úspěšně a efektivně proběhnout.

Je používání estetického přístroje s ultrazvukovou kavitací bezpečné?

Pokud se přístroj používá na správných partiích a uživatelé neodpovídají některým z uvedených kontraindikací, je ultrazvuková kavitace naprosto bezpečná. Uvolněný tuk je organizmus schopen postupně zpracovat. Výkon je speciálně nastaven tak, aby nedošlo k poškození ostatních buněk a cév. Znovu připomínáme, že je ošetření vždy spojeno se sonogelem. Ultrazvukové vlny se tak mohou na pokožku dostatečně navázat.

Jaké zásady je nezbytné dodržovat, aby se požadovaný hubnoucí účinek dostavil?

Jak již bylo uvedeno v předchozím textu, je nezbytné upravit životosprávu a zvýšit příjem tekutin. Ošetření ultrazvukovou kavitací můžete bez obav podstoupit již po 7 až 10 dnech. Nedoporučujeme ošetření více než dvou partií najednou. Pokud ošetřujete partie, které jsou blíže u sebe, efekt kavitace se násobí. V opačném případě (vzdálenějších partií) se efekt rozdělí. Rozhodně se vždy snažte vyhnout těm částem těla, kde jsou lymfatické uzliny – viz. grafická vizualizace v tomto návodu k obsluze, pasáž: LYMFATICKÉ UZLINY. Případný letmý náhodný pohyb nevadí. Aplikační hlavice však nesmí tyto vybrané části přímo stimulovat. Správná funkce lymfatických uzlin a dlouhodobá stimulace pomocí ultrazvukových vln se neslučují.

Jaký je důvod péče o aplikační hlavici po každém použití?

Kontaktní hlavici je třeba pečlivě očistit od kontaktního gelu. Očištěním zabráníte případnému vniknutí do přístroje a zajistíte co nejlepší hygienu provozu.

Může přístroj používat více osob?

Ano. Je to možné, ale za dodržení určitých podmínek. Věnujte zvýšenou pozornost zejména dezinfekci aplikační hlavice. Zabráníte přenosu bakterií či případně kožních chorob. Pro dezinfekci použijte ideálně alkoholový roztok ve spreji. Povrch aplikační hlavice vždy důkladně osušte.

Jak dlouho by mělo trvat individuální ošetření pleti?

Doporučená délka individuálního ošetření by neměla přesáhnout 15 minut.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Přístroj není zdravotnický prostředek. Patří do kategorie masážních přístrojů. Přístroj neléčí obezitu nebo jakékoliv jiné onemocnění. Přístroj poskytuje technologie, které napomáhají v boji proti redukci podkožního tuku.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj na standardní evropskou certifikaci. Splňuje veškeré normy, které jsou kladeny na přístroje tohoto typu. V případě potřeby nás kontaktujte na emailové adrese: [email protected] Prohlášení o shodě vám pošleme elektronicky.

Kde se přístroj vyrábí?

Přístroj si necháváme vyrábět v Číně dle našich požadavků a specifikací. Garantujeme standardní záruční i pozáruční servis.

Je přístroj vodotěsný?

Není. Žádná část přístroje není určena pro mytí pod tekoucí vodou.

Dotaz k produktu BeautyRelax Celluform Optimal