Kosmetický přístroj BeautyRelax RFlift je univerzální pomocník pro komplexní ošetření vaší pleti. Nabízí moderní technologie: radiofrekvence, EMS pulzní terapie, vibrace, fotonová terapie. Vhodný pro všechny typy pleti. Provedete všechny fáze ošetření pleti. Vysoký výkon pro dosažitelné výsledky. Bezpečné a bezbolestné používání.

BeautyRelax RFlift

anti-age efekt

Radiofrekvence

Radiofrekvence patří v oblasti neinvazivní estetické medicíny mezi jednu z nejpoužívanějších technologií. Bezbolestný lifting pleti bez nutnosti proniknout invazivní metodou pod kůži. Aplikační hlavice kosmetického přístroje generuje radiofrekvenční vlny. Radiofrekvenční vlny mají zcela specifickou frekvenci a výkon. Hodnoty jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily ve vymezené lokalitě tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis.

Takto dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových a elastických vláken. Radiofrekvence má vynikající schopnost proniknout přes svrchní vrstvu kůže (epidermis) do vrstvy dermis, kde se nachází kolagenní a elastická vlákna. Při ošetření pleti se používá čirý vodivý gel, který zvyšuje vodivost. Ošetření je časově nenáročné, naprosto bezpečné bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů.

BeautyRelax RFlift

posílení obličejových svalů

EMS pulzní terapie

Obličej je protkaný hustou strukturou svalů. Obličejové svaly tvoří skupinu svalů, které mají za následek výraz a mimiku obličeje. V průběhu života však ztrácí svojí pružnost a elasticitu. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily ošetření obličeje. Aplikační hlavice kosmetického přístroje přenáší při kontaktu s pletí jemné elektrické pulzy, které pronikají přes svrchní část pokožky přímo k obličejovým svalům. Dochází ke kontrakci svalů a tím jejich posílení. Kolagenní a elastická vlákna jsou mechanicky stimulována. V oblasti obličeje docílíte zlepšení textury pokožky, jejího tónu a nárůstu elasticity. Pleť má omlazený a prozářený vzhled. Kosmetické přístroje s funkcí elektrické stimulace svalů se používají výhradně pro ošetření obličeje. Aplikační hlavice stimuluje ty části obličeje, kde je největší tuková a svalová tkáň. Dochází ke zlepšení pružnosti a pevnosti jemných obličejových svalů.

BeautyRelax RFlift

kladná & záporná ionizace

Galvanický proud

Ošetření pleti galvanický proudem patří mezi základní kosmetická ošetření. Při kontaktu aplikační hlavice s pokožkou dojde k uzavření obvodu mezi vámi a přístrojem. Kosmetický přístroj produkuje proud ve specifickém napětí.

Řídící jednotka kosmetického přístroje následně umožňuje úpravu galvanického proudu takovým způsobem, aby docházelo ke kladnému či zápornému náboji. Kladná a záporná ionizace má odlišné účinky na pleť. Pro kosmetický přístroj s galvanickým proudem se spíše používá termín galvanická žehlička“.

Kladná ionizace pro hloubkové čištění

Nečistota je nabita negativním nábojem. Aplikační hlavice vytváří naopak kladné ionty, které přitahují nečistoty jako magnet a vytahují na povrch, kde ji lze snadno odstranit. Nečistota se zachycuje nejen na povrchu pokožky, ale i hluboko v pórech.

BeautyRelax RFlift

Záporná ionizace jako turbo pro vaše krémy

Aplikační hlavice generuje velké množství záporných iontů, které jsou navázány na kladné ionty v kožních buňkách. Vytvoří se tak optimální cesta, aby se živiny z krémů dostaly co nejhlouběji do pokožky. Při běžné aplikaci krému většinu absorbuje svrchní vrstva pokožky (epidermis). Zbytek bez jakéhokoliv dalšího využití vyschne bez užitku.

BeautyRelax RFlift

červené & modré světlo

Fotonová terapie

Světlo je zjednodušeně viditelná část elektromagnetického záření různé frekvence. Dosahuje různých vlnových délek v intervalu 390 až 760nm (nanometrů). Lidské oko je schopné vnímat světlo o vlnových délkách v rozsahu od 400 do 800nm. Při fotonové terapii proniká světlo do těla jako proud energie ve formě fotonů. Je vědecky prokázáno, že různé vlnové délky světla mají za následek specifické účinky při péči o pleť. Studie ověřily reálný pozitivní terapeutický přínos pro živé tkáně a organismy na buněčné úrovni.

 

Zánětlivá onemocnění mohou nastat v důsledku onemocnění, úrazu či stresu. Světelná terapie stimuluje přirozenou cestou léčebnou sílu buněk. Světlo dokáže vstoupit do nitra buňky a to neinvazivně a bezbolestně. Světlo aktivuje v buňkách fotoreceptory. Fotonová terapie nezpůsobuje žádné vedlejší účinky či poškození organismu. Díky svým pozitivním účinkům si získala oblibu nejen v oblasti dermatologie, ale také v segmentu kosmetického ošetření pleti.

ČERVENÉ SVĚTLO

630NM

BeautyRelax RFlift

podporuje přirozenou tvorbu kolagenu
příznivý vliv na elastická vlákna
zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků
zlepšení cirkulace krve v podkožní tkáni
brání v tvorbě pigmentu

MODRÉ SVĚTLO

480NM

BeautyRelax RFlift

aktivuje porphyriny
chemická reakce, která ničí škodlivé bakterie
antibakteriální a protizánětlivý účinek
prevence proti tvorbě akné
bezpečné a efektivní ošetření

intenzivní vibrační masáž

Vysokorychlostní oscilace

Správná funkce lymfatického systému platí nejen pro tělesné končetiny, ale také pro náš obličej. Pokud máme lymfu a krevní oběh v pořádku, odvod nečistot z krve probíhá násobně lepším způsobem. Zlepšení krevního oběhu = stimulace lymfatického systému = lepší odvod nečistot a škodlivin z těla = krásná a zdravá pleť. Jednoduchá rovnice, která platí nejen pro obličej, ale pro celé naše tělo. Vibrační masáž patří z technologického hlediska mezi nejjednodušší, ale zároveň velmi účinnou techniku.

Aplikátor kosmetického přístroje generuje mechanické kmity o frekvenci kolem 12000 kmitů za vteřinu. Frekvence je přesně navržena tak, aby mechanické kmitání proniklo až do škáry a podkožního vaziva ke krevním cévám a žilkám. Mechanická vibrační masáž má vhodně zvolenou intenzitu, aby se dostala do správných vrstev pokožky, ale zároveň po cestě mechanicky nepoškodila okolní jemné vlásečnicové žilky a kapiláry.

BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift

CLEAN

čištění pleti

V tomto režimu je vhodné použití hadříku nebo ubrousku. Ten uchytíte pomocí kroužku, který je ukotven k aplikační hlavici magneticky. Během 5minutového ošetření se pohybujte aplikační hlavicí po celém obličeji. Nečistoty jsou zachyceny do hadřičky nebo ubrousku. Není třeba použít sonogel. Můžete použít běžný čistící krém.

MOISTURE

hydratace pleti

Kosmetický krém, hydratační sérum nebo pleťová maska – kosmetické přípravky, které obsahují účinné látky. Režim MOISTURE kombinací technologií podporuje penetraci těchto látek hluboko do pleti. Bez použití této funkce kosmetické přípravy vyschnou na povrchu pleti často bez užitku.

FACE LIFTING

lifting pleti

Pro dosažení neinvazivního liftingu pleti je zásadní stimulovat kolagenní a elastická vlákna. Hlavním cílem je zvýšit pružnost pleti a zlepšit celkovou strukturu. Pleť musí působit na dotyk hladším a mladistvějším dojmem. V režimu FACE LIFTING jsou nejvíce efektivní radiofrekvenční vlny a elektrické mikropulzy EMS. Jako doplněk nechybí intenzivní vibrační masáž.  

BeautyRelax RFlift

Velký podsvícený displej

Při pravidelném používání oceníte velký displej. Indikuje důležité parametry natavených funkcí.

(1) Indikace stavu baterie. (2) Indikace nastavení výkonu ošetření. (3) Režim CLEAN. (4) Režim MOISTURE. (5) Režim LIFTING. (6) Grafická animace průběhu ošetření. (7) Zobrazení času (v minutách).

BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift
BeautyRelax RFlift

Technologie ošetření pleti

  1. Radiofrekvence
  2. Galvanický proud
  3. EMS pulzní terapie
  4. Fotonová terapie: červené a modré světlo
  5. Intenzivní vibrační masáž

Technické parametry

  • Materiál: kombinace plastu a nerez oceli
  • Vlnová délka červeného světla: 625nm
  • Vlnová délka modrého světla: 465nm
  • Průměr aplikační hlavice: 5cm
  • Výkon: max 5W
  • Napájení: nabíjecí baterie
  • Nabíjení: nabíjecí USB kabel
  • Rozměry: 18x5x5cm
  • Hmotnost: 150g

Obsah balení

  • Kosmetický přístroj BeautyRelax BR-1500 RFLIFT
  • Ochranné brýle
  • Nabíjecí USB kabel
  • Návod k obsluze

beautyrelax rflift

Nejčastější otázky a odpovědi

Proč je výrazný cenový rozdíl přístrojů v kosmetických salonech a přístrojích pro domácí použití?

Hlavním důvodem je rozdílná frekvence používání. Přístroje v kosmetických salonech musí být schopné pracovat nepřetržitě od rána do večera. Tím je kladena zvýšená náročnost na použité materiály a celkovou technologickou koncepci (větší zdroje napájení, větší míra chlazení, atd.) Výkon kosmetických přístrojů pro domácí použití je navržen tak, aby uživateli splnil avizované benefity. Vyšší frekvence použití = dražší výrobní náklady.

Jaký je důvod čištění/dezinfekce aplikační hlavice?

Po skončení ošetření mohou na aplikační hlavici ulpět mikroskopické částečky kůže. Očištěním zabráníte jednak jejich případnému vniknutí do přístroje a zajistíte především hygienu provozu.

Jak poznám, že funkce EMS je zapnutá a pracuje správně?

Pokud se budete s aplikátorem pohybovat po pleti skutečně pomalu, přítomnost funkce EMS ucítíte jako jemné mravenčení. Přesně v ten moment jsou stimulovány všechny struktury jemných mimických vrásek. Elektrické mikropulzy působí kolagenní a elastická vlákna pokožky. Výrazně zlepšují z dlouhodobého hlediska pružnost pleti.

S přístrojem se pohybuji po pleti a necítím žádné pulzy. Je to v pořádku?

Působení elektrických mikropulzů je velmi subjektivní a individuální. Závisí na více faktorech. Vnímání elektrických pulzů je slabší, pokud máte na ošetřované partii silnější tukovou vrstvu. Příčina může spočívat v malém množství kosmetického krému na pleti. Během používání můžete také změnit úhel úchopu přístroje.

Jaký je skutečný rozdíl mezi funkcí VIBRACE a EMS?

Každá funkce má svůj vlastní účel. Vibrace mají zejména podpořit lymfatický systém obličeje. Funkce EMS stimulovat kolagenní vlákna.

Jak zvolit správnou intenzitu funkce EMS?

Funkce EMS nabízí různé intenzity působení. Každý uživatel může mít jinou vrstvu podkožního tuku. Tuk funguje jako odpor. Pokud je podkožního tuku více, elektrické pulzy musí mít větší sílu, aby pronikli až do vrstvy dermis.

Mohu přístroj používat, pokud mám na pleti make-up?

Před každým použitím přístroje vždy odstraňte všechny zbytky make-upu. Vytvářel by překážku mezi aplikátorem a pletí. Elektrické mikropulzy by tak nemohli dostatečně proniknout do pleti.

Jak často a dlouho přístroj používat?

Optimální délka ošetření by se měla pohybovat kolem 15 minut. Pokud je při vyšším výkonu pleť více podrážděna, před dalším použitím přístroje si udělejte pauzu několik dní.

Kdy mohu očekávat nějaké výsledky?

Rychlost docílení příznivých účinků přístroje jsou velice individuální. Záleží na mnoha faktorech: míra podkožního tuku, věk, pohlaví. K dosažení výsledků je nezbytná kontinuita přístrojového ošetření. Díky kompaktní velikosti přístroje ho sebou můžete mít i na cestách. Snažte se, aby se přístroj stal běžnou součástí vašeho každodenního rituálu péče o pleť.

Je používání v některých případech zakázáno?

Jsou situace, kdy používání přístroje není doporučeno. Následujte pasáž v tomto návodu k obsluze s názvem kontraindikace.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Nikoliv. Přístroj neslouží pro léčbu závažných kožních onemocnění. Přístroj NELÉČÍ: aktinickou keratózu, basaliomy, melanomy, spinaliom, atopický ekzém, kontaktní ekzém, solární dermatitidu, lupénku.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj na standardní evropskou certifikaci. Splňuje veškeré normy, které jsou kladeny na přístroje tohoto typu. Prohlášení o shodě je součástí tohoto návodu k obsluze.

Kde se přístroj vyrábí?

Přístroj si necháváme vyrábět v Číně dle našich požadavků a specifikací. Garantujeme standardní záruční i pozáruční servis.

Může přístroj používat více osob?

Primárně to nedoporučujeme. Pakliže se však jedná o rodinné příslušníky a je po každém ošetření dodržen proces čištění a dezinfekce aplikační hlavice, druhá osoba přístroj použít může.

Jaké části těla lze přístrojem ošetřit?

Přístroj je určen pro ošetření oblasti obličeje a dekoltu.

Dotaz k produktu BeautyRelax RFlift