Ultrazvukový kosmetický přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart disponuje vysoce účinnou technologií na čištění pleti. Ultrazvuk s frekvencí 33 tisíc pulzů za minutu důkladně odstraní veškeré nečistoty. Pleť je hladká, jemná a působí mladistvým vzhledem. Hloubkové čištění pleti představuje důležitou prevenci proti vzniku akné!

BeautyRelax Peel&lift Smart

intenzivní účinek ultrazvukových vln

Ultrazvuk

Ultrazvuk je technologie, která má díky svým vlastnostem univerzální použití. Můžete se s ním setkat ve zdravotnictví, stomatologii, estetické medicíně nebo například v lehkém průmyslu. Ultrazvuk je schopen očistit roky zarezlé ocelové trubky, ale zároveň velmi jemně a šetrně očistit plak z našich zubů. Vyžití se liší podle frekvence ultrazvukových vln. Základ tvoří generátor ultrazvukových vln, které působí na konkrétní předměty o různém výkonu a frekvenci. Přístroje na ošetření obličeje využívají ultrazvukové vlny.

Ultrazvukové vlny jsou schopné působit na pokožku hloubkově do všech pórů. Kromě toho je pokožka příjemně masírována, což přispívá ke zlepšení krevního oběhu. Pleť je hladká, jemná a působí mladistvým vzhledem. Hloubkové čištění pleti je dokonalá prevence proti ucpávání pórů, následné tvorbě akné a nepříjemných zánětů. 

BeautyRelax Peel&lift Smart

kladná & záporná ionizace

Galvanický proud

Aplikační hlavice generuje kromě ultrazvukových vln proud ve specifickém napětí. Řídící jednotka kosmetického přístroje následně umožňuje úpravu galvanického proudu takovým způsobem, aby docházelo ke kladnému či zápornému náboji. Kladná a záporná ionizace má odlišné účinky na pleť.

(+) Kladná ionizace

důkladné vyčištění pleti

Kladná ionizace vytáhne záporně nabité nečistoty jako magnet. Zažijete skutečně čistou pleť jako nikdy předtím. Pouze čistá pleť je ta zdravá!

BeautyRelax Peel&lift Smart

(-) Záporná ionizace

hloubkové vyživení pleti

Galvanický proud penetruje výživové látky z kosmetických sér hluboko do pokožky. Je zabráněno vyschnutí na povrchu. Absolutní turboefekt pro vaše kosmetické přípravky!

BeautyRelax Peel&lift Smart
BeautyRelax Peel&lift Smart

domácí pleťová péče

3 kroky ke krásné pleti

Kosmetický přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart můžete využívat více způsoby. Při jednom použití přístroje není třeba využít všechny funkce. Metodu pleťového ošetření můžete upravit přesně podle aktuálního stavu vaší pleti.

KROK 1: odlíčení pleti

Před použitím přístroje je vhodné odstranit makeup běžným způsobem, jak jste zvyklá. Pleť omyjte vodou nebo micelární vodou (kohoutková voda může být pro pleť nevhodná). Hlavním smyslem je odstranit nečistoty pleti „nahrubo“. Pomocí aplikátoru kosmetického přístroje se tak můžete zaměřit na skutečně hloubkové a důkladné vyčištění pleti. Účinně se zbavíte nečistot, které nejsou pouhým okem vidět. Pokožku před použitím přístroje dokonale osušte.

BeautyRelax Peel&lift Smart

KROK 2: čištění pleti ultrazvukem s „galvanikou“

Další fáze zahrnuje důkladné přístrojové vyčištění pleti. Naneste tenkou vrstvičku sonogelu nebo běžného kosmetického krému na čištění pleti. Výrazně se zvýší vodivost pleti. Ultrazvukové vlny získají lepší schopnost proniknout do hloubky kožních pórů. Ultrazvukovými vlnami v kombinaci s galvanickým proudem v kladném náboji dosáhnete maximálního peelingového efektu!

BeautyRelax Peel&lift Smart

KROK 3: zapracování kosmetických přípravků

Třetí závěrečná fáze. Setřete zbytky čistícího kosmetického krému nebo sonogelu z předchozího kroku. Pouze dokonale čistá a hladká pleť je optimálně připravena pro penetraci účinných látek z krémů nebo sér. Póry jsou otevřeny. Kosmetické přípravky zapracujete větší plochou aplikátoru s ultrazvukem a galvanickým proudem se záporným nábojem.

BeautyRelax Peel&lift Smart

Rutinní pleťovou péči si užijete

Použití přístroje BeautyRelax Peel&lift Smart je časově nenáročné. Kompletní péče ve třech krocích nezabere více jak 15 minut. Režim čištění pleti provádějte v závislosti na prostředí, ve kterém se pohybujete. Při rychlejším znečištění kožních pórů interval použití kosmetického přístroje zkraťte. Čištění pleti však není vhodné provádět více než 2x týdně. Frekvence zapracování kosmetických přípravků není nějak omezeno.

BeautyRelax Peel&lift Smart

Domácí kosmetické ošetření se značkou BeautyRelax neznamená nekvalitní!

Kosmetický přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart nabízí plnohodnotné kvalitní a efektivní pleťové ošetření. Používáním v pohodlí domova šetříte nejen čas, ale peníze za návštěvu kosmetického salonu. Nelamte si hlavu s rozhodováním mezi kvalitou nebo cenou. Vyzkoušejte výhody BeautyRelax Peel&lift Smart ještě dnes!

BeautyRelax Peel&lift Smart

variabilita používání

možnosti použití aplikátoru

ČIŠTĚNÍ PLETI

tenká hrana aplikátoru

BeautyRelax Peel&lift Smart

K čištění pleti se používá tenká hrana aplikátoru. Čistící krém nebo sonogel stíráte při pohybu po pleti společně s odumřelými kožními buňkami a částečkami nečistot různého charakteru. Zaoblená tenká hrana aplikátoru umožňuje dokonalé pokrytí záhybů obličeje!

VÝŽIVA PLETI

velká plocha aplikátoru

BeautyRelax Peel&lift Smart

Velká plocha aplikátoru je určena pro mechanickou stimulaci pleti ultrazvukem a zapracování kosmetických přípravků. Aplikátor pokryje větší plochu pleti, což výrazně zkracuje délku použití. Můžete se snadno zaměřit na vrásky a nerovnosti pleti.  

BeautyRelax Peel&lift Smart

různé proudění ultrazvukových vln

režimy působení ultrazvuku

KONTINUÁLNÍ

tenká hrana aplikátoru

BeautyRelax Peel&lift Smart

Tok ultrazvukových vln je koncentrován na špičku aplikátoru. Určeno pro intenzivní čištění pleti s dokonalým peelingovým efektem.

PŘERUŠOVANÝ

velká plocha aplikátoru

BeautyRelax Peel&lift Smart

Tok ultrazvukových vln je koncentrován do celé horní plochy aplikátoru. Určeno pro zapracování kosmetických přípravků a mikromasáž.

Vynikající poměr užitné hodnoty a pořizovací ceny

BeautyRelax Peel&lift Smart je nejlepší volba, pokud hledáte kvalitní kosmetický přístroj za rozumné peníze. Z kategorie „ultrazvukových špachtlí“ vám BeautyRelax Peel&lift Smart garantuje nejlepší poměr nabízených funkcí a pořizovací ceny. Existují levnější modely, ale bez dalších doplňkových technologií a funkcí.

1. Technologie ultrazvukových vln 2. Technologie kladného galvanického proudu 3. Technologie záporného galvanického proudu 4. Působení ultrazvukových vln v kontinuálním režimu špičkou aplikační hlavice 5. Působení ultrazvukových vln v přerušovaném režimu velkou plochou aplikátoru

BeautyRelax Peel&lift Smart

Vodící pásky na boční straně přístroje

Kosmetický přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart je na obou stranách ve spodní části vybaven vodícími pásky. Na první pohled se může zdát, že se jedná o designový prvek. Ano, pásky z leštěné nerez oceli vypadají opravdu stylově a přístroji dodávají vysokou míru elegance. Mají však důležitou funkci. Pro správné fungování galvanického proudu je třeba, aby se vaše prsty nacházely v plném kontaktu s těmito vodícími pásky. Uzavření okruhu mezi vámi a přístrojem představuje základní předpoklad pro generování ionizace aplikační hlavicí.

BeautyRelax Peel&lift Smart

Ovládání multifunkčním tlačítkem

Kosmetický přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart není vybaven displejem. Přesto si můžete všechny funkce snadno nastavit pomocí multifunkčního tlačítka.

1. Tlačítko ON/OFF 2. Působení ultrazvukových vln v kontinuálním režimu 3. Režim působení ultrazvukových vln v přerušovaném režimu 4. Aktivace galvanického proudu s kladným nábojem 5. Aktivace galvanického proudu se záporným nábojem

BeautyRelax Peel&lift Smart
BeautyRelax Peel&lift Smart
BeautyRelax Peel&lift Smart
BeautyRelax Peel&lift Cosmetics Series
BeautyRelax Peel&lift Smart

Hlavní výhody přístroje

  • Hloubkové čištění pokožky, tzv. peeling
  • Odstraňuje z pokožky odumřelé buňky a kožní rezidua
  • Postupné vyhlazení jemných mimických vrásek
  • Prevence proti tvorbě černých teček, pupínků a akné
  • Příjemná masáž pokožky
  • Příznivé účinky na pleť
  • Technologie působení ultrazvuku
  • Frekvence dosahuje až 33 tisíc pulzů za sekundu
  • Aplikátor z ušlechtilé nerezové oceli
  • Používání je naprosto bezpečné
  • Kompaktní, malý a lehký
  • Šetrný k pokožce

Technické parametry

  • Provozní napětí: 5V
  • Provozní proud: 1A
  • Napájení: nabíjecí baterie
  • Nabíjení: USB kabelem (součástí balení)
  • Rozměry: 18×2,4×5,2cm
  • Hmotnost: 98g

Obsah balení

  • Kosmetický přístroj Beautyrelax BR-1480
  • Napájecí USB kabel
  • Návod k obsluze

beautyrelax peel&lift smart

Nejčastější otázky a odpovědi

Jak poznám, že je přístroj vhodný pro moji pleť?

Přístroj je vhodný pro všechny typy pleti – normální, suchou, mastnou nebo velmi citlivou. Používání přístroje je určeno pro muže i ženy. Je třeba dbát zvýšenou pozornost při výskytu kožního onemocnění na obličeji, krku nebo dekoltu. Komplikaci může představovat případný výskyt kožních výrůstků, bradavic či velmi silného akné. Horní hrana aplikátoru by mohla v těchto případech povrch pleti poranit. V krajním případě se před zakoupením přístroje poraďte se svým dermatologem, zda je pro vás použití technologie ultrazvuku vhodná. Používání přístroje není doporučeno jen ve výjimečných případech. Seznam těchto případů naleznete v návodu k obsluze – pasáž kontraindikace.

Pro jakou část těla je přístroj primárně určen?

Přístroj používejte pro ošetření obličeje, krku nebo dekoltu.

Je třeba nějakým způsobem pleť připravit před samotným použitím přístroje?

Před použitím je třeba pleť odlíčit a zbavit nahrubo nečistot pomocí vatového tampónku. Využijte micelární vodu nebo odličovací kosmetický krém.

Musím si k přístroji koupit nějaký speciální kosmetický přípravek, aby bylo možné jeho používání?

Pro základní ošetření pleti za účelem hloubkového peelingu si v krajním případě vystačíte s kojeneckou vodou. Pleť mírně navlhčíte, aby se ultrazvukové vlny mohly na povrch pleti lépe navázat. Ideální je použití klasického sonogelu, který se na pleť velmi snadno aplikuje. Neztéká a je možné kontrolovat jeho množství. Takový přípravek nestojí moc peněz a výrazně tím zlepší efektivitu používání přístroje.

Kosmetické ošetření pleti „ultrazvukovou špachtlí“ znám z kosmetického salonu. Je použití přístroje BeautyRelax Peel&lift Smart stejné nebo mám počítat s menším výkonem?

Jedná se o naprosto stejnou technologii, se kterou lze dosáhnout stejných výsledků. Kosmetický přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart vám poskytne stejně kvalitní péči, jako v salonu. Progresivní technologický vývoj v oblasti pleťové péče umožnil výrobu produktů značky BeautyRelax se stejnou efektivitou, jako profesionální přístroje.

Jak často je doporučeno přístroj používat?

Pro hloubkové čištění pleti by nemělo použití překročit dvě použití do týdne. Frekvenci jednotlivých ošetření upravte podle rychlosti znečištění vaší pleti s ohledem na prašnost prostředí, ve kterém se pohybujete. Pro rutinní zapracování vašich oblíbených kosmetických přípravků můžete přístroj používat každý den.

Mám velmi citlivou pleť. Bude pro mě použití přístroje BeautyRelax Peel&lift Smart bolestivé?

Při kontaktu aplikátoru s pletí budete cítit jemné vibrace připomínající jemné mravenčení. Použití je velmi příjemné bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů, i když je vaše pleť extrémně citlivá.

Je možné použít přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart těsně před společenským programem? Nezpůsobí přístroj na pleti dlouhodobý výskyt zbarvení pleti??

Při mechanickém pohybu aplikátoru může pleť mírně zarudnout. Jedná se přirozený efekt. Pokud bude časový rozestup mezi použitím přístroje a společenskou akcií řádově pár hodin, problém to rozhodně není.

V jakou část dne je ideální přístroj používat?

Načasování je skvělé po koupeli. Horká voda při koupeli otevře kožní póry, což je pro kvalitu čištění pleti velmi příznivé. Přístroj používejte častěji před spaním. Během spánku pleť nejlépe regeneruje. Pleť lépe absorbuje účinné látky z kosmetických přípravků zapracované pomocí kosmetického přístroje.

O pleť se pravidelně starám a již používám oblíbené kosmetické přípravky. Mohu je s přístrojem BeautyRelax Peel&lift Smart kombinovat?

Galvanický proud se záporným nábojem napomáhá penetrovat účinné látky hluboko od pokožky. Nezáleží tak na ceně nebo značce kosmetického přípravu, ale a množství účinných látek, které obsahuje (najdete na štítku v popisu složení). Pokud přípravek obsahuje pouze stopové množství v řádu promile, zapracování „galvanikou“ ztrácí svůj smysl. Na trhu jsou k dispozici sonogely se zvýšenou přísadou těchto látek. Jsou cenově velmi dostupné a působí na pleť blahodárným účinkem. Při výběru kosmetického přípravku „pod“ kosmetický přístroj se nerozhodujte dle ceny ale složení.

Jaký je rozdíl mezi režimy kontinuálních a přerušovaných ultrazvukových vln?

Kontinuální – nepřerušované ultrazvukové vlny jsou určeny pro režim čištění pleti tenkým hrotem aplikátoru. Přerušované ultrazvukové vlny v režimu PAD jsou ideální pro stimulaci pleti větší plochou aplikátoru. Ideální pro zapracování kosmetických krémů nebo jemnou mikromasáž vrásek.

Musím při použití přístroje použít najednou všechny jeho funkce?

Rozhodně nemusíte. Po seznámení s funkcemi přístroje BeautyRelax Peel&lift Smart si můžete vytvořit vlastní individuální plán pro péči o pleť. Funkce přístroje můžete používat tak, jak to vyžaduje aktuální stav vaší pleti.

Pleť mohu čistit samostatně ultrazvukem nebo ultrazvukem v kombinaci s galvanickým proudem v kladném náboji. Jaký je mezi tím rozdíl?

Na první pohled i dotyk bude pleť vyčištěná stejně kvalitně. Přesto je vědecky prokázáno, že proces čistění pleti za přítomnosti kladné ionizace generované aplikační hlavicí, se čištění pleti stává efektivnější.

Je přístroj BeautyRelax Peel&lift Smart vodotěsný?

Přístroj není vodotěsný. Nesmí se ponořit do vody ani omývat pod proudem vody. Používání např. v koupelně se zvýšenou vlhkostí problém není.

Jakým způsobem je doporučeno pečovat o aplikační hlavici?

Po skončení používání přístroje je absolutní minimum utřít aplikační hlavici do sucha. Výrazně tím prodloužíte její životnost. Pro zachování maximální hygieny provozu je doporučeno dezinfikovat aplikační hlavici např. sprejem se zvýšeným obsahem alkoholu nebo jakýmkoliv alkoholovým roztokem. Zabráníte tak šíření bakterií.

Může přístroj používat více osob?

Pokud provedete důkladnou dezinfekci aplikační hlavice po každém použití, přístroj může používat více osob.

Mám v ústech zubní můstek, který je vyroben ze slitiny kovu. Mohu v takovém případě přístroj používat?

Výskyt kovu je v soupisu kontraindikací – tzn. případech, kdy přístroj nelze používat. Nicméně. Technologie ultrazvukových vln působí pouze několik milimetrů pod povrch pleti. Při pohybu aplikátoru po pleti, kde se takový zubní implantát nachází, by použití přístroje nemělo představovat problém. Jiná situace je v případě chirurgického zákroku, kdy by se část kovové destičky nacházela v blízkosti pod povrchem pleti. Vždy, když uživatel vnímá během použití nestandardní rezonanci nebo pískání, přístroj používat nelze.

Jaké jsou reálné dosažitelné výsledky? Jaký je hlavní smysl používání přístroje?

Platí základní pravidlo. Zdravá a krásná pleť je pouze ta, která je čistá bez bakterií a odumřelých kožních reziduí. Pravidelným používáním přístroje BeautyRelax Peel&lift Smart bude vaše pleť dokonale čistá a hladká již na dotyk. Pokožka bez nečistot a kožních reziduí je méně náchylná k ucpávání kožních pórů a následné tvorbě akné a zánětů. Ultrazvuková mikromasáž postupně zjemní vlásečnicové vrásky. Stimulací kolagenních a elastických vláken se pleť stává pružnější. Pokud budete přístrojové ošetření kombinovat s kvalitními kosmetickými přípravky (neznamená drahými) celkový stav vaší pleti se dlouhodobě zlepší. Velkou výhodou je možnosti pravidelného používání v pohodlí domova. Pravidelné používání přístroje BeautyRelax Peel&lift Smart je základní předpoklad pro dosažení reálních výsledků.

Dotaz k produktu BeautyRelax Peel&lift Smart