Profesionální kosmetický přístroj s revoluční anti-age technologií

Ošetření pleti frakční multipolární radiofrekvencí (FMR) představuje naprostou špičku v oblasti neinvazivního liftingu pleti. Nejúčinnější technologie pro omlazení pleti bez podstoupení chirurgického zákroku. Kosmetický přístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige je určen pro náročné klienty, kteří se spokojí jen s tím nejlepším. Neexperimentujte. Pečujte o svoji pleť na profesionální úrovni!

BeautyRelax Fraxlift Prestige
BeautyRelax Fraxlift Prestige

FMR (fractional multipolar radiofrequency)  je inspirována IFR (invasive facial rejuvenation)

Technologie FMR frakční multipolární radiofrekvence (fractional multipolar radiofrequency) je nejmodernější technologie ošetření pleti, která nemá z hlediska efektivity liftingu pleti srovnání. Neinvazivní charakter používání umožňuje samo-ošetření pleti v domácích podmínkách bez dohledu doktora, dermatologa nebo kosmetičky. Kořeny technologie FMR sahají několik let nazpět, kdy se začalo používat ošetření pleti typu IFR.

V estetické medicíně se až do součastnosti aktivně používá pleťové ošetření pomocí invazivní technologie IFR (invasive facial rejuvenation). Hlavní princip spočívá v ošetření pleti pomocí estetického přístroje. Pleť je „razítkována“ aplikační hlavicí se speciální konstrukcí. Sada několika tenkých jehel v maticovém uspořádání pronikne přes povrch pleti. Jehly stimulují hloubkově vrstvu dermis pomocí radiofrekvenčních vln. Takto uvolněná radiofrekvenční energie aktivně stimuluje kolagenní a elastická vlákna přímo v místě jejich výskytu. Tento estetický zákrok může provádět pouze doktor. Ošetření pomocí technologie IFR (Invasive Facial Rejuvenation) má výhody i nevýhody. Zákrok je finančně náročný. Pleť potřebuje dlouhý čas pro rekonvalescenci. Na druhou stranu vydrží liftingový efekt po delší dobu do okamžiku, kdy je nutné proceduru opakovat. Metoda ošetření pomocí IFR je v zahraničí populární zejména mezi celebritami. Sdílí na sociálních sítích fotografie z průběhu zákroku, kdy je celý jejich obličej „propíchaný“ s viditelnými stopami od krve.  

BeautyRelax Fraxlift Prestige
BeautyRelax Fraxlift Prestige

FMR

fractional multipolar radiofrequency

BeautyRelax Fraxlift Prestige

+ možnost použití v domácích podmínkách

+ finanční nenáročnost

+ neinvazivní charakter ošetření

+ ošetření je maximálně komfortní

IFR

invasive facial rejuvenation

BeautyRelax Fraxlift Prestige

ošetření může provádět pouze doktor nebo dermatolog

velmi finančně náročné

invazivní charakter ošetření

ošetření není vždy bezbolestné

36 kontaktních pinů v maticovém uspořádání DOT-MATRIX

Myšlenka přenášet radiofrekvenční energii do pleti z více zdrojů (pinů) najednou představovala z technologického hlediska obrovskou výzvu. Aby multipolární radiofrekvence fungovala správným způsobem, musí pracovat s neuvěřitelnou přesností kontinuálního dávkování výkonu a frekvence. BeautyRelax Fraxlift Prestige má unikátní multifunkční aplikační hlavici, která nemá s přístroji obdobného typu srovnání. Konstrukce aplikační hlavice je výsledkem dlouholetého vývoje, během kterého se hledal optimální kompromis mezi použitými materiály a finálním provedením. Velká část elektronických komponentů musela být pro přístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige s technologií FMR zcela nově vyvinuta.

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Bipolární versus Multipolární radiofrekvence

Radiofrekvenční vlny obecně nejsou v oblasti estetického ošetření pleti nic nového. Radiofrekvence si právem zaslouží titul nejpoužívanější technologie v profesionálních salonech. Důvod je prostý. Radiofrekvence nabízí neinvazivní charakter ošetření s vysokou mírou dosažitelných výsledků v relativně krátkém časovém úseku. Z drtivé většiny se v kosmetických salonech používá základní bipolární radiofrekvence. Energie, která vzniká při proudění radiofrekvenčních vln, vychází pouze ze dvou elektrod (pinů). Proto název BI-polární. Výhoda multipolární radiofrekvence (více pinů v maticovém uspořádání) nespočívá v tom, že by nabízela pouze větší pokrytí plochy a tím teoreticky zkrácení čas ošetření pleti. Pokud je pleť střídavě „zasáhnuta“ z více zdrojů (pinů) najednou, dostáváte se na diametrálně odlišnou úroveň kvality anti-age liftingu. Zacílení na kolagenní a elastická vlákna je při multipolární radiofrekvenci nesrovnatelně efektivnější a mnohem šetrnější, než při stimulaci bipolární radiofrekvencí. Užijte si technologického pokroku a nabídněte vaši pleti to nejlepší! BeautyRelax Fraxlift Prestige můžete používat již dnes!

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Futuristická technologie FMR přenesena do osobního přístroje

Frakční multipolární radiofrekvence nabízí v otázce přístupu k unavené a povadlé pleti celou řadu výhod. Vysoká míra efektivity je důvodem, proč se stejná technologie používá v moderních estetických a kosmetických salonech. Zaměřte se v následujícím vizuálu na detail aplikační hlavice. BeautyRelax Fraxlift Prestige má stejný koncept technického provedení s profesionálními přístroji. Značka BeautyRelax vám nyní exkluzivně přináší futuristickou technologii zmenšenou do přístroje pro osobní použití při zachování stejného výkonu!

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Problematika snížené tvorby kolagenu

Stárnutím dochází přirozeně k potlačení produkce kolagenu a následné snížení pružnosti pleti. Čas nazpět nevrátíte. Využitím vhodně zvolené technologie však můžete eliminovat negativní důsledky jeho působení. Na estetické ošetření přístrojem BeautyRelax Fraxlift Prestige není nikdy pozdě! Technologie BeautyRelax Fraxlift Prestige probudí ospalá kolagenní a elastická vlákna zpět k životu. Krémy na vrásky jsou slepá ulička. Pouze vhodné přístrojové anti-age ošetření lze považovat za skutečně funkční!

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Multifunkční ošetření s multifunkční aplikační hlavicí

BeautyRelax Fraxlift Prestige v sobě koncentruje ty nejlepší technologie. Drtivou většinu práce pro pevnější a pružnější pleť „odpracuje“ frakční multipolární radiofrekvence. Při dlouhodobém používání přístroje rozhodně oceníte další funkce, se kterými se můžete zaměřit na stimulaci obličejových svalů, zlepšení cirkulace krve nebo potlačení tvorby pigmentu. EMS elektrická pulzní terapie, mikroproud a červené světlo. BeautyRelax Fraxlift Prestige vám nabízí pouze to, co opravdu funguje!

BeautyRelax Fraxlift Prestige

frakční multipolární radiofrekvence

FMR

BeautyRelax Fraxlift Prestige využívá pokročilou technologii multipolární radiofrekvence. Aplikátor nabízí unikátní rozmístění 36 elektrod. Aplikátor dodá do podkožní vrstvy radiofrekvenční energii s optimálně zvoleným výkonem a intenzitou „shotů“ (časová charakteristika mezi pulzem a prodlevou). Přenos energie je zprostředkován sadou elektrod (pinů) uspořádaných do maticové sestavy. Průměrná délka ošetření se odvíjí v závislosti na velikosti ošetřované plochy. Samotné ošetření je naprosto snadné a intuitivní. Probíhá formou „razítkování“ obličeje. Díky tomu můžete ošetřit kompletně celou oblast obličeje bez vynechání volných mezer.

BeautyRelax Fraxlift Prestige

stimulace pleti elektrickými pulzy

EMS

Aplikační hlavice přístroje BeautyRelax Fraxlift Prestige se umí přepnout do režimu působení jemných elektrických impulzů. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily ošetření obličeje. Elektrické pulzy pronikají přes svrchní část pokožky přímo k obličejovým svalům. Kolagenní a elastická vlákna jsou mechanicky stimulována. V oblasti obličeje docílíte zlepšení textury pokožky, jejího tónu a nárůstu elasticity. Pleť má omlazený a prozářený vzhled.

BeautyRelax Fraxlift Prestige

specifický výkon mikroproudu

Mikroproud

Aplikační hlavice kosmetického přístroje BeautyRelax Fraxlift Prestige se umí přepnout do režimu působení mikroproudu. Kontaktní elektrody (piny) generují mikroproud o specifickém výkonu. Hlavním smyslem je působit lokálně na vybrané partie obličeje. Prostupují přes vrstvu dermis až k obličejovým svalům. Proud průnikem postupně stimuluje kolagenní a elastická vlákna. Napomáhá zlepšovat strukturu a pružnost pleti. Technologii působení mikroproudu lze na pleti vnímat jako jemné mravenčení až lehké štípání. Čím déle je aplikační hlavice v kontaktu s pletí, tím je působení intenzivnější.

BeautyRelax Fraxlift Prestige

vlnová délka 630NM

Červené světlo

Zánětlivá onemocnění mohou nastat v důsledku úrazu či stresu. Světelná terapie stimuluje přirozenou cestou léčebnou sílu buněk. Světlo dokáže vstoupit do nitra buňky a to neinvazivně a bezbolestně. Světlo aktivuje v buňkách fotoreceptory. Fotonová terapie nezpůsobuje žádné vedlejší účinky či poškození organismu. Díky svým pozitivním účinkům si získala oblibu nejen v oblasti dermatologie, ale také v segmentu kosmetického ošetření pleti.

ČERVENÉ SVĚTLO 630NM

  • podporuje přirozenou tvorbu kolagenu
  • příznivý vliv na elastická vlákna
  • zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků
  • zlepšení cirkulace krve v podkožní tkáni
  • brání v tvorbě pigmentu
BeautyRelax Fraxlift Prestige

Optimální velikost aplikační hlavice pro ošetření obličeje, krku nebo dekoltu

Přístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige je jako stvořený pro uživatele se zralou pletí. Podrobný návod k obsluze vás provede všemi kroky ošetření pleti. Technologické pozadí jednotlivých funkcí přístroje BeautyRelax Fraxlift Prestige je poměrně složité a vysoce sofistikované. Přesto je designové provedení přístroje co nejvíce v duchu „user friendly“. Jednoduchý ovládací panel. Optimalizovaná velikost aplikační hlavice. Při použití přístroje se můžete snadno zaměřit i na těžko dostupná místa s nepravidelnými záhyby. Aplikační hlavici udržíte vždy v plném kontaktu s pletí!

BeautyRelax Fraxlift Prestige

„Prorazítkujte“ se ke kráse

Samotné ošetření přístrojem BeautyRelax Fraxlift Prestige je naprosto snadné a intuitivní. Probíhá „razítkováním“ obličeje. Díky tomu můžete ošetřit kompletně celý obličej bez vynechání volných mezer. Při ošetření budete postupovat tak, že aplikační hlavici přidržíte na pleti v délce 1 až 2 sekund. Kousek se posunete a aplikační hlavici znovu přiložíte k pleti. Tento proces opakujete pro plné pokrytí vámi vybrané plochy. Přístroj se aktivuje automaticky při kontaktu aplikační hlavice s pletí. Použití zahájíte na nejnižší nastavené hodnotě výkonu. Výkon můžete upravit vždy podle vlastního pocitu. Ošetření pleti by nikdy nemělo být nesnesitelně bolestivé. Podle toho následně přizpůsobíte délku kontaktu aplikátoru s pletí. Akceptovatelné je pouze jemné mravenčení až lehké štípnutí. Každá část obličeje by neměla být ošetřena při jednom použití více než dvakrát. Ideální zacílení na 1. čelo, 2. vrásky kolem očí, 3. vrásky kolem koutků úst, 4. tváře

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Snadné dávkování výkonu

Všechny programy přístroje jsou plně automatizované. Pro správnou činnost přístroje nemusíte nic složitě nastavovat. Existuje však jeden velmi důležitý vstupní parametr a tím je citlivost vaší pleti. Na obličeji jsou místa, která mají různou citlivost. Při nastavení výkonu je třeba zohlednit míru podkožního tuku. BeautyRelax Fraxlift Prestige nabízí tři úrovně výkonu, které můžete měnit podle individuálních potřeb. Při stisknutí tlačítka se změna výkonu projeví okamžitě.

1. Pomocí tlačítka L (LEVEL) si snadno nastavíte úroveň výkonu přístroje: L (nízká) M (střední) H (vysoká). 2. Změna výkonu se okamžitě projeví v energii, kterou aplikační hlavice přenáší do pleti

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Přehledný ovládací panel

Přístroj nemá žádný grafický displej. Důkaz snadného nastavení funkcí. Nejste zatížení žádným velkým množstvím informací. Veškerou činnost přístroje ovládáte pomocí 3 tlačítek na ovládacím panelu.

1. Tlačítko L (LEVEL) pro nastavení úrovně výkonu přístroje L (nízká) M (střední) H (vysoká) 2. Tlačítko ON/OFF (zapnutí/vypnutí přístroje) 3. Tlačítko M (MODE) pro přepínání mezi jednotlivými technologiemi ošetření pleti RF – frakční multipolární radiofrekvence, MC – mikroproud, EMS – působení elektrických pulzů (poznámka: červené světlo je zapnuté vždy automaticky).

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Používání přístroje BeautyRelax Fraxlift Prestige je vždy spojeno vodivým gelem. Kontaktní gel, tzv. SONOGEL, zakoupíte v jakékoliv prodejně zdravotnických potřeb (možno zakoupit i v lékárně). Gel je pro použití přístroje velice důležitý. Vytváří nezbytnou pojivou vrstvu mezi aplikátorem a pokožkou. Zároveň vaši pleť aktivně chrání proti poranění. Sonogel je vyroben na vodní bázi. Nemůže uškodit aplikační hlavici. Užití kontaktního gelu je nezbytné. Radiofrekvenční vlny se tak mohou na pleť lépe navázat. Nepoužívejte žádné jiné kosmetické přípravky, které obsahují vysoké množství barviv a aromat.

Estetický multifunkční přístroj BeautyRelax Bodyface Ultimate
BeautyRelax Fraxlift Prestige
BeautyRelax Fraxlift Prestige
BeautyRelax Fraxlift Prestige
BeautyRelax Fraxlift Prestige
BeautyRelax Fraxlift Prestige

Technologie

  • FMR – frakční multipolární radiofrekvence
  • EMS pulzní terapie
  • Mikroproud
  • Červené světlo

Technické parametry

  • Radiofrekvence: 486KHz
  • Červené světlo: vlnová délka 630nm
  • Provozní napětí: 3,7V
  • Výkon: 4W
  • Kapacita baterie: 1000mAh
  • Nabíjení baterie: pomocí USB kabelu (součástí balení)
  • Rozměry: 20,3x5x6cm
  • Hmotnost: 164g

Obsah balení

  • Kosmetický přístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige
  • Napájecí USB kabel
  • Ochranný obal
  • Návod k obsluze

BeautyRelax Fraxlift Prestige

Nejčastější otázky a odpovědi

Jak poznám před zakoupením přístroje, že je vhodný pro moji pleť?

Přístroj je určen pro muže i ženy. Použití je vhodné pro všechny typy pleti – normální, suchá, mastná, citlivá, smíšená. Ideální je použití při výskytu vrásek nebo v případě snížené pružnosti pleti. Aplikační hlavicí byste se měli vyhnout bradavicím, výrazným aknózním pupínků a kožním výrůstkům. Přístroj není doporučeno používat v těchto případech: Rakovina, epilepsie, virové onemocnění. Při stavu vysokých horeček. Vážné onemocnění ledvin nebo jater. Srdeční onemocnění, kardiostimulátor, hypertenze. Kovové implantáty v těle. Cévní poruchy nebo arteroskleróza. Těhotenství. Menstruace. Aknitická keratóza, basaliomy, melanomy, spinaliom, atopický ekzém, kontaktní ekzém, solární dermatitida, lupénka. Osoby užívající léky proti srážlivosti krve. Osoby, které vyžadují trvalý dohled, smí přístroj používat pouze po předchozí konzultaci s lékařem. Přístrojem se nikdy nepohybujte na očních víčkách, oblasti spánků nebo v oblasti štítné žlázy

Je použití přístroje omezeno věkem?

Věkové omezení není. Správný čas začít přístroj používat je zejména v případech, kdy je snížená produkce kolagenu. Je třeba aktivně stimulovat kolagenní a elastická vlákna. Na pleti se objeví jemné i hlubší vrásky. Obličejové svaly a kontury jsou ochablé. V případech výskytu strií a jizviček.

V popisu produktu je uveden pojem „neinvazivní ošetření pleti“. Co to znamená?

Neinvazivní ošetření znamená, že žádná část přístroje nepronikne fyzicky přes povrch pleti. Neinvazivní ošetření je základní předpoklad pro používání přístroje doma bez odborného dohledu.

Na jaké části těla mohu přístroj používat?

Přístroj je určen pro použití na obličej, krk nebo dekolt.

Jaké pocity mohu během použití přístroje na pleti vnímat?

Působení radiofrekvence můžete na pleti vnímat jako teplo. Pocit vnímání tepla výrazně roste s délkou kontaktu aplikační hlavice s pletí. EMS pulzy nebo mikroproud můžete vnímat jako mravenčení nebo jemné štípnutí. Oba tyto vjemy by neměly překročit práh bolesti, kdy už by pro vás ošetření bylo silně nepříjemné.

Jak často je doporučeno přístroj používat?

Frekvence použití by se neměla přehánět. Rozhodně neplatí, čím více zkrátíte interval mezi jednotlivým použitím přístroje, tím dosáhnete rychleji liftingového účinku. Přestože je ošetření neinvazivního charakteru, pleť potřebuje dostatečný čas na rekonvalescenci po každém jednotlivém použití přístroje. Hlavní smysl přístroje spočívá v jeho pravidelném používání. Stejná partie by neměla být ošetřena více než dvakrát do týdne.

Musím při použití přístroje používat s ohledem na světelnou terapii používat ochranu očí?

Použití ochrany zraku není třeba. Světelná terapie se aktivuje automaticky až při kontaktu s pletí. Je to preventivní ochrana proti přímému působení světla do očí. Případný letmý pohled do zdroje světla nevadí. Do zdroje světla by pohled očí neměl směřovat trvale.

Mohu si pleť během ošetření poranit či jiným způsobem poškodit?

Při použití přístroje, které nebude v souladu s návodem k obsluze, je možné pleť skutečně poranit. Pokud byste nechali aplikační hlavici v kontaktu s pletí příliš dlouho, energie radiofrekvenčních vln by byla příliš velká a mohlo by dojít až k lokálnímu popálení pleti. Proto je doporučená metoda ošetření tzv. „razítkováním“, kdy pleť aplikační hlavicí mírně poklepáváte v maximální délce dvou vteřin. Pokud by byl výkon přístroje příliš nízký, nebylo by možné docílit liftingového efektu pleti. Ale nemějte obavy. Při dodržení všech pokynů v návodu k obsluze je používání naprosto bezpečné.

Liftingový efekt je trvalý nebo je třeba použití přístroje neustále opakovat?

Pokud přístroj přestanete používat, v krátkém čase se pleť vrátí nazpět do původního stavu. Hlavním smyslem estetických přístrojů s neinvazivní technologií je pravidelné kontinuální používání. Pro pevnou a hladkou pleť je nezbytné vrstvu dermis pravidelně stimulovat v doporučených intervalech.

Mohu použití přístroje kombinovat s jiným kosmetickým přístrojem?

Používat můžete jakýkoliv jiný kosmetický přístroj, který má jiné technologie než model BeautyRelax Fraxlift Prestige. Jiný přístroj by neměl vaši pleť výrazně zatížit. V obecné rovině nepředstavují problém přístroje pro čištění pleti (např. čistící kartáčky, přístroje s fotonovou terapií nebo „ultrazvukové špachtle“). Rozhodně bychom nedoporučili používat součastně přístroj, který má stejnou nebo jinou technologii pro neinvazivní lifting pleti.

Co znamená „razítkování“ pleti?

Aplikační hlavice by zejména v režimu působení radiofrekvence neměla být v dlouhém kontaktu s pletí. Proto je doporučeno pleť ošetřit tzv. „razítkováním“. Tato technika spočívá v jemném „poťukávání“ pleti. Takto můžete postupně pokrýt celou vybranou plochu pleti.

Jak by mělo ošetření pleti ve stručnosti probíhat? Je to složité? Zvládnu to dle instrukcí v návodu k obsluze?

Nejprve zbavíte pleť makeupu běžným způsobem. Je nezbytné odstranit všechny nečistoty, které by vytvářeli mechanickou bariéru mezi pletí a přístrojem. Na vybranou část pleti naneste tenkou vrstvičku sonogelu. Jedno stejné místo by nemělo být ošetřeno přístroje více než dvakrát při jednom použití. Z pokožky setřete zbytky sonogelu. Závěrem můžete aplikovat případný hydratační krém, který pleť zklidní a hydratuje pro rychlejší regeneraci.

Představuje použití přístroje nějaké následné omezení?

Ve stejný den po použití přístroje bychom nedoporučili účast na pro vás důležité společenské akci. Pleť může mírně zarudnout a není vhodné tento jev „maskovat“ pomocí makeupu. Pleť potřebuje volně dýchat. Zarudnutí zmizí v řádech hodin, nejpozději do druhého dne.

Přístroj nabízí tři úrovně nastavení výkonu. Jak poznám, který je pro mě vhodný?

Vždy začínejte s nejnižším výkonem. Nízký výkon používejte zejména na velmi citlivých místech pleti a tam, kde je nízká vrstva podkožního tuku. Pokud to pro vás pocitově není problém, výkon postupně přidávejte. Záleží čistě na vašem subjektivním pocitu. Používání přístroje by nemělo překročit nesnesitelný práh bolesti.

Musím při pravidelném používání přístroje nějakým způsobem změnit celkovou péči o pleť?

V období používání přístroje doporučujeme pleť pravidelně hydratovat jakýmkoliv kosmetickým přípravkem, který běžně používáte. Ihned po použití přístroje nedoporučujeme aplikovat přípravky, které by přispěly k podráždění pleti. Vaše běžné návyky v péči o pleť výrazným způsobem měnit nemusíte.

Co je součástí balení? Musím po zakoupení přístroje ještě něco dokoupit?

Součástí balení je kosmetický přístroj, nabíjecí USB kabel a návod k obsluze. Rozhodně doporučujeme dokoupit sonogel, se kterým je použití přístroje spojeno (není součástí balení).

Je přístrojové ošetření pleti spojeno s nějakým kosmetickým přípravkem?

Používání přístroje BeautyRelax Fraxlift Prestige je vždy spojeno vodivým gelem. Kontaktní gel, tzv. SONOGEL, zakoupíte v jakékoliv prodejně zdravotnických potřeb (možno zakoupit i v lékárně). Gel je pro použití přístroje velice důležitý. Vytváří nezbytnou pojivou vrstvu mezi aplikátorem a pokožkou. Zároveň vaši pleť aktivně chrání proti poranění. Sonogel je vyroben na vodní bázi. Nemůže uškodit aplikační hlavici. Užití kontaktního gelu je nezbytné. Radiofrekvenční vlny se tak mohou na pleť lépe navázat. Nepoužívejte žádné jiné kosmetické přípravky, které obsahují vysoké množství barviv a aromat. Na trhu existuje celá řada kosmetických přípravků a ne všechny jsou při použití přístroje vhodné. Přidané látky v takovém přípravku mohou v kombinaci s působením radiofrekvence vaši pleť podráždit a vyvolat alergickou reakci. Proto doporučujeme držet se osvědčeného sonogelu.

Musím se před použitím přístroje poradit se svým dermatologem nebo si vystačím s návodem k obsluze?

Pokud vaše pleť netrpí žádným závažným kožním onemocněním a netýká se vás žádný z bodů uvedených v kontraindikacích, tak si vystačíte s návodem obsluze. Pokud si přesto nebudete jisti ať již z jakéhokoliv důvodu, použití s odborníkem konzultujte. Návod k obsluze vás provede krok po kroku správným použitím přístroje.

Jak je možné, že má osobní kosmetický přístroj stejné funkce a výkon, jako drahé velké přístroje v estetických salonech?

Je to způsobeno rychlým technologickým vývojem. Není to tak dávno, co bylo efektivní pleťové ošetření výsadou pouze velkých drahých přístrojů. Kdysi měly přístroje pro osobní použití skutečně velmi malý výkon s minimálním efektem působení na pleť. Některé technologie bylo absolutně nemyslitelné přenést do podoby menšího přístroje. Na přístroj pro komerční použití je navíc kladen jiný důraz z hlediska životnosti s ohledem na velmi intenzivní četnost používání. Modely BeautyRelax vynikají skvělým poměrem ceny a užitné hodnoty. V nabídce značky BeautyRelax naleznete pouze přístroje neinvazivního charakteru ošetření pleti. Poslední dobou naopak paradoxně velmi často nastává situace, kdy se nová technologie objeví nejprve u přístroje pro osobní použití. Až následně je přenesena do přístroje pro salony.

Mám v ústech kovový můstek. Mohu v takovém případě přístroj používat?

Výskyt kovu je součástí kontraindikací. Nicméně. Týká se to zejména v případech prodělaného operativního zákroku, kdy došlo k rekonstrukci obličeje pomocí kovových destiček umístěné ihned pod povrchem pleti. V případě výskytu kovového můstku žádná z technologií přístroje nepronikne tak hluboko, aby se dostala do kontaktu se zubním implantátem.

Mohu přístroj omýt pod proudem tekoucí vody?

Nikoliv. Přístroj není vodotěsný. Nesmí přijít do kontaktu s vodou. Mírně zvýšená vlhkost, např. v koupelně, problém nepředstavuje.

Jak by měla probíhat správná údržba aplikační hlavice?

Základním pravidlem je po použití přístroje vždy aplikátor očistit od zbytku sonogelu. Před dalším použitím hlavici dokonale osušte. Výrazně tím prodloužíte životnost přístroje. Zejména v případech, kdy je přístroj používán více osobami, je nutnost po každém použití provést dezinfekci aplikátoru pomocí spreje s roztokem obsahující vyšší množství alkoholu. Zabráníte tak přenosu bakterií. Přípravek je možné zakoupit v lékárně nebo prodejně zdravotnických potřeb. Dezinfekce je důležitá pro zahubení případných bakterií, které mohou při použití na hlavici přístroje ulpět.

Má přístroj nějaké komponenty, které je třeba pravidelně měnit?

Přístroj nemá žádný přímý spotřební materiál. Pravidelné používání tak není finančně náročné. Pouze je třeba pravidelně dokupovat sonogel. Jeho cena je velmi příznivá. Náklady při pravidelném používání přístroje BeautyRelax Fraxlift Prestige jsou však stále zlomkem finančních prostředků, které byste zaplatili v kosmetickém salonu.

Dotaz k produktu BeautyRelax Fraxlift Prestige