Spokojte se pouze s tím nejlepším!

BeautyRelax Multicare patří mezi absolutní špičku v oblasti kosmetických přístrojů pro rutinní péči o pleť. Nabízí pouze moderní technologie používané profesionály v estetických salonech. Na vaši pleť bude působit až 6 různých technologií v 5 automatických programech. Vybrat si tak můžete přesně podle vaší aktuální potřeby. Začněte o pleť pečovat na skutečně kvalitní úrovni!

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Specifikace

  • 6 moderních technologií ošetření pleti
  • 5 automatických programů s přednastavenými režimy ošetření pleti.
  • Možnost nastavení výkonu.
  • Vhodné pro komerční i soukromé použití.
  • Aplikační hlavice je vhodná pro všechny typy pleti.
  • Ergonomický design – snadno ošetříte sami sebe bez pomoci druhé osoby.
  • Bezdrátové použití díky zabudované nabíjecí Li-ion baterii.
  • Nabíjení pomocí USB kabelu se síťovým adaptérem 220V (součásti balení).
Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare
Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Co můžete očekávat? Profesionální péči bez kompromisů!

Při pravidelném a správném používání kosmetického přístroje BeautyRelax Multicare můžete krok za krokem dosahovat vysněných cílů. Očekávat můžete: 1. Zlepšení pružnosti pleti 2. Pokožka bude působit svěžím a zdravým dojmem 3. Eliminaci jemných mimických vrásek 4. Vytažení význačných kontur obličeje 5. Mikromasáž obličejových svalů 6. Okysličení podkožní tkáně 7. Zmírnění otoků obličeje 8. Zvýšení účinnosti vstřebávání kosmetických přípravků.

Unikátní konstrukce multifunkční aplikační hlavice nemá konkurenci!

Aplikační hlavice kosmetického přístroje BeautyRelax Multicare je výsledkem dlouhého technologického výzkumu. Hlavním cílem bylo navrhnout takové řešení, které by nabízelo pouze skutečně funkční způsoby ošetření pleti. To vše v jednom přístroji. Výsledkem je přístroj se 6 různými technologiemi s možností dávkování výkonu. Automatické programy vás provedou všemi fázemi ošetření pleti od A do Z. Přístroj má exkluzivní certifikaci pro použití v profesionálním estetickém studiu a zároveň pro domácí použití. Ošetření přístroj BeautyRelax Multicare je neinvazivní, bezbolestné a bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů.

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

V současnosti nejpoužívanější technologie v profesionálních salonech: 

  1. Radiofrekvence
  2. Galvanický proud – kladný a záporný náboj
  3. EMS elektrické pulzy
  4. Fotonová terapie – červené a modré světlo
  5. Vibrační masáž
  6. Tepelná terapie
Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

BeautyRelax Multicare střídá v 5 automatických programech tyto jednotlivé technologie: 

  1. Radiofrekvence
  2. Galvanický proud s kladným nábojem
  3. Galvanický proud se záporným nábojem
  4. EMS elektrické pulzy
  5. Vibrace
  6. Působení chladu
  7. Modré světlo
  8. Červené světlo
Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Kompletní přístrojová péče o pleť

a) Zlepšení struktury pokožky
b) Hydratace a vyživení pleti
c) Ošetření aknózní pleti
d) Závěrečné zklidnění pleti
e) Zlepšení kvality a vypínání pokožky
f) Obnova vlastního kolagenu
g) Neinvazivní facelifting
h) Hloubkové čištění pleti

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Přímé zacílení

Aplikační hlavice má zdvojený kruhový profil kontaktní plochy. Na ochablou pleť s výraznými vráskami zacílíte s „hodinářskou“ přesností! Aplikační hlavice se dostane i na hůře dostupná místa s výraznými záhyby, ale zároveň efektivně pokryje větší oblasti obličeje jako tvář nebo čelo.

Automatické programy pro snadné a intuitivní používání

BeautyRelax Multicare nemá ve své kategorii v množství nabízených technologií srovnání. Přestože se jedná o vysoce sofistikované technologie – stejné, jako v profesionálních salonech, přístroj je uživatelsky velmi přívětivý. Používání vám usnadní přednastavených 5 automatických programů. Výkon si můžete plynule dávkovat v 5 různých úrovních. 

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Automatický program CLEAN

Radiofrekvence (1) mírně pleť zahřeje pro uvolnění kožních pórů. Galvanický proud (2) s kladným nábojem vytáhne záporně nabité nečistoty jako magnet. Vysokofrekvenční vibrace (3) zacílí i na nečistoty umístěné hluboko v kožních pórech. Zažijete skutečně čistou pleť jako nikdy předtím!

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Automatický program MOISTURE

Radiofrekvence (1) udrží pleť zahřátou pro otevření kožních pórů. Galvanický proud (2) se záporným nábojem penetruje výživové látky z kosmetických sér hluboko pod povrch pleti. Je zabráněno zbytečnému vyschnutí na povrchu. Vysokofrekvenční vibrace (3) zvyšují účinek penetrace kosmetických přípravků. 

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Automatický program EMS UP

Pro dosažení dokonalého lifftingového efektu je třeba kromě kolagenních vláken podpořit také svaly, kterými je protkaný celý obličej. Program EMS UP je nekompromisní anti-age „double attack“. Radiofrekvenční vlny (1) stimulují kolagenní a elastická vlákna. EMS elektrické pulzy (2) posílí obličejové svaly. Vaše unavená, nezdravě vyhlížející plet se dostane do neskutečně skvělé formy jako nikdy předtím!

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Automatický program RF LED

Radiofrekvence (1) aktivně stimuluje vrstvu dermis. Fotonová terapie červeným světlem (2) potlačuje tvorbu pigmentových skvrn. Obě technologie nastartují v kožních buňkách proces, který je pro tělo přirozený. Neinvazivní charakter ošetření s maximálním účinkem. To je BeautyRelax Multicare!

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Automatický program COOL

Program COOL je doporučený jako závěr každého ošetření pleti. Radiofrekvence a EMS elektrické pulzy v předchozích krocích pokožku mírně zahřejí. Zvýší se krevní oběh a nastartují přirozené procesy látkové výměny lymfatického systému obličeje. Modré světlo (1) s antibakteriálním účinkem. Působení chladu (2) pleť příjemně zklidní a vrátí zpět do normálu. 

Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Věk je pouze číslo!

Údaje v rodném listě nezměníme. Proces stárnutí zastavit nelze. Správnou volbou estetického přístroje však můžete negativní projevy působení času výrazně zmírnit. Pravidelným používáním přístroje zlepšíte kondici pleti natolik, jako byste měli svůj soukromý „stroj času“. S modelem BeautyRelax Multicare budete mít takový „stroj“ stále při ruce!

BeautyRelax Multicare Pink
Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare
Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare
Galvanická žehlička BeautyRelax Multicare

Technické parametry

  • Provozní výkon: 7,2W.
  • Tepelná terapie: 15°C.
  • Napájení: Li-ion baterie 750mAh.
  • Nabíjení baterie: USB kabelem se síťovým adaptérem 220V (součástí balení).
  • Přibližná délka nabíjení baterie: 2,5 hod.
  • Provozní doba: 60 minut.
  • Rozměry: 18,5×4,5x6cm.
  • Hmotnost: 175g.

beautyrelax multicare

Nejčastější otázky a odpovědi

Proč je výrazný cenový rozdíl přístrojů v kosmetických salonech a přístrojích pro domácí použití?

Hlavním důvodem je rozdílná frekvence používání. Přístroje v kosmetických salonech musí být schopné pracovat nepřetržitě od rána do večera. Tím je kladena zvýšená náročnost na použité materiály a celkovou technologickou koncepci (větší zdroje napájení, větší míra chlazení, atd.) Výkon kosmetických přístrojů pro domácí použití je navržen tak, aby uživateli splnil avizované benefity. Vyšší frekvence použití = dražší výrobní náklady.

Jaký je důvod čištění/dezinfekce aplikační hlavice?

Po skončení ošetření mohou na aplikační hlavici ulpět mikroskopické částečky kůže. Očištěním zabráníte jednak jejich případnému vniknutí do přístroje a zajistíte především hygienu provozu.

Jak často mohu přístroj používat?

Počet opakování ošetření je velice individuální. Záleží na věku a stavu pokožky. Ideální je jednou maximálně dvakrát do týdne. Pleť a zejména oblast dermis potřebuje čas pro autonomní proces regenerace. Rozhodně neplatí rovnice – čím častěji, tím lepší dosažitelné výsledky. Stejně tak neplatí, čím větší výkon, tím rychlejší a lepší výsledek. Pleť každého z nás je orgán s individuálním stupněm citlivosti. Pro někoho může být střední hodnota výkonu již výrazně bolestivá, někdo nemá problém při delším ošetření nejvyšší výkon.

Jak dlouho by mělo trvat individuální ošetření pleti?

U každého automatického programu je optimální délka 3 minuty. Kompletní ošetření při využití všech programů by vám tak nemělo zabrat více než 15 minut.

Existují nějaké kontraindikace? (situace, kdy nelze přístroj používat)

Přístroj BeautyRelax Multicare je určen pro všechny typy pleti bez věkového omezení uživatele. Přístroj není vhodné používat, pokud trpí uživatel vážným kožním onemocněním. Viz. seznam kontraindikací v úvodu návodu.

Je nezbytné v režimu fotonového světla používat nějaké ochranné pomůcky zraku?

Při používání červeného nebo modrého světla není třeba ochranných pomůcek zraku. Přesto je striktně doporučeno nedívat se při používání přímo do zdroje světla. Pokud byste tak činili opakovaně a dlouhodobě, mohlo by dojít k poškození vašeho zraku.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Nikoliv. Přístroj neslouží pro léčbu závažných kožních onemocnění. Přístroj NELÉČÍ: aktinickou keratózu, basaliomy, melanomy, spinaliom, atopický ekzém, kontaktní ekzém, solární dermatitidu, lupénku.

Jak postupovat, když baterie ztratí po delší době kapacitu?

Pokud se postupem času kapacita baterie výrazně sníží, neváhejte nás kontaktovat na emailové adrese: [email protected] Zašleme informace, jakým způsobem lze výměnu baterie řešit.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj na standardní evropskou certifikaci. Splňuje veškeré normy, které jsou kladeny na přístroje tohoto typu. Prohlášení o shodě je součástí dokumentace k produktu v krabičce.

Kde se přístroj vyrábí?

Přístroj si necháváme vyrábět v Číně dle našich požadavků a specifikací. Garantujeme standardní záruční i pozáruční servis.

Může přístroj používat více osob?

Primárně to nedoporučujeme. Pakliže se však jedná o rodinné příslušníky a je po každém ošetření dodržen proces čištění a dezinfekce aplikační hlavice, druhá osoba přístroj použít může.

Jaké kosmetické přípravky kombinovat během ošetření přístrojem BeautyRelax Multicare?

Používat můžete jakékoliv vámi oblíbené krémy a séra. Vždy však dbejte na to, aby byla hlavice důkladně po ošetření pleti dokonale vysušena.

Jaké části těla lze přístrojem ošetřit?

Přístroj je určen pro ošetření oblasti obličeje a krku.

Dotaz k produktu BeautyRelax Multicare Champaign