Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax hot&cold řady iLift je praktická pomůcka pro pravidelnou péči o pleť. Kombinuje hned několik technologií pro dosažení co nejlepších výsledků. Můžete se těšit na čištění pleti s vakuovým sáním doplněné o tepelnou terapii. Exkluzivní kombinace různých typů ošetření v jednom přístroji. Podsvícený LCD displej, 5 vyměnitelných aplikátorů, 5 úrovní nastavení intenzity. Přístroj BeautyRelax Poremax hot&cold s vysokou užitnou hodnotou si jednoduše zamilujete!

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

Naše pleť je každý den vystavena celé řadě faktorů, které mají negativní vliv (prach, smog, bakterie, zbylé částečky make-upu, vlhkost). Tvorba mazu v kombinaci s nečistotami a odumřelými kožními buňkami ucpe kožní pór a projeví se vznikem černých teček nebo pupínků s bílými „čepičkami“. Ideální prostředí pro vznik bakterií a následného zánětu. Hlavním předpokladem pro krásnou a zdravou pleť je pravidelná péče.

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD
Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

Zatočte s černými tečkami jednou pro vždy!

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax hot&cold pleť důkladně vyčistí. V případě vzniku černých teček a pupínků napomáhá k jejich odstranění. Aplikační hlavice nasaje pokožku a hrana aplikátoru odstraní z povrchu nečistoty, černé tečky a nevzhledné bílé čepičky. Nepříjemnému ručnímu vymačkávání, které způsobí výrazně zarudnutí a podráždění pleti je definitivní konec! Povrchové pigmentové skvrnky a póry se zjemňují. Kosmetický přístroj Poremax hot&cold je vysoce účinný, ale zároveň šetrný k pleti!

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD
Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

Snadné dávkování výkonu

V průběhu kosmetického ošetření přístrojem si můžete snadno měnit úroveň síly vakuového sání. K dispozici je celkem 5 úrovní výkonu. Při silně znečištěné pleti využijete nejsilnější stupeň 5. Pro lokální masáž obličeje jsou určeny nižší stupně výkonu. Při nejvyšším stupni dosahuje přístroj BeautyRelax Poremax hot&cold síly podtlaku až 70 KPA. Ve srovnání s přístroji obdobného typu nemá model Poremax hot&cold konkurenci. Dbejte zvýšenou pozornost na vysoký výkon vakuového sání. Vysokou úroveň pleťové péče lze dosáhnout pouze, pokud máte k dispozici dostatečný výkon!

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

40KPA – vhodné pro vysoce citlivou pleť
50KPA – vhodné pro normální pleť
60KPA – vhodné pro mastnou pleť
65KPA – vhodné pro smíšenou pleť
70KPA – vhodné pro velmi odolnou a znečištěnou pleť

Působení tepla

Hlavním účinkem působení tepla na pleť je otevření kožních pórů. V kosmetickém studiu se po odlíčení pleti používá právě tento krok. Ať již následuje jakákoliv další procedura. Otevření kožních pórů je elementární základ pro hloubkové vyčištění pleti. Dále jsou póry schopny absorbovat výživové látky z kosmetických přípravků hlouběji do pokožky. Kosmetičky používají nejčastěji napařený ručník. Vy jako skutečný profesionál kosmetický přístroj BeautyRelax.

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

Působení chladu

Naopak chlad obecně má zklidňující účinky na pleť. Doma používáme studený ručník, pokud máme vysokou teplotu nebo je pleť zarudlá a podrážděná. Chlad mimo jiné stahuje kožní póry. Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax hot&cold ocení zejména uživatel s velmi senzitivní pletí citlivou na vnější podněty. Pokud pleť snadno zarudne, jak se tomu stává po kosmetickém ošetření, chlad pleť zklidní a přispěje k návratu barvy pleti zpět do normálu. 

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

Účinky působení chladu

  • Okamžité zklidnění pleti na závěr ošetření.
  • Protizánětlivý účinek
  • Potlačení vzniku otoků
  • Aktivace samoozdravných procesů pleti

Kompletní pleťové ošetření ve 3 krocích

Používání přístroje je mnohem snadnější, než si dokážete představit. Přístroj je multifunkční. Je to stejné, jako byste měla k dispozici 3 různé přístroje najednou. Ošetření vám nezabere příliš mnoho času. Proto se snadno vytvoří návyk pro rutinní ošetření, které je pro udržení zdravé a krásné pleti nezbytné. 3 různé typy přístrojů v jednom, 3 různé typy ošetření pleti při dosažený vysokého stupně účinku!

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

5 vyměnitelných aplikátorů

Každý máme jinou velikost obličeje, tvar a jinak citlivou pleť. Rozdíly jsou také v aktuální kondici pleti. Každý z nás je originál. Součástí balení je 5 různých aplikátorů, aby bylo použití kosmetického přístroje co nejvíce univerzální. Instrukce k jednotlivým aplikátorům jsou pouze obecné. V praxi si můžete sami vyzkoušet, která kombinace aplikátorů je pro vás nejvhodnější. Může se stát, že z dlouhodobého časového horizontu některé vůbec nevyužijete.

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

1. Aplikátor s velkým průměrem kruhové koncovky
Vhodné pro čelo nebo nos. Ideální pro použití na vytažení černých teček. Můžete použít na ošetření obličeje nebo dekoltu.

2. Aplikátor s oblým povrchem pro čištění pleti
Očištění od mrtvých kožních buněk a reziduí. Vyjma oblastí s velmi tenkou pletí (např. spánky) lze použít na celém obličeji.

3. Aplikátor se základním průměrem kruhové koncovky
Určeno pro ošetření T-zóny obličeje. V případech mastné pleti. Liftingový efekt a účinná masáž pro intenzivní prokrvení.

4. Aplikátor s menším průměrem kruhové koncovky
Určeno pro velmi malé oblasti ošetření s větším počtem záhybů. Ideální pro hloubkové čištění citlivé pleti nebo částí obličeje s výskytem černých teček.

5. Aplikátor se středním průměrem kruhové koncovky
Optimální pro rty, nos a zejména záhyby nosu. Lze použít na čištění pleti. Skvělé pro eliminaci jemných mimických vrásek

Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD
  1. Indikace stavu baterie
  2. Režim vakuového nasávání
  3. Úroveň intenzity působení podtlaku
  4. Režim působení chladu
  5. Režim působení tepla
  6. Zobrazení orientační teploty aplikátoru (°C)

Tajemství krásné a zdravé pleti spočívá v dokonale čistých kožních pórech!

  • Neinvazivní ošetření (přístroj neproniká přímo skrz pokožku).
  • Ošetření bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů.
  • Bez nežádoucích trvalých změn pigmentace pleti.
  • Ihned po proceduře lze použít kosmetické přípravky.
Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD
Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD
Kosmetický přístroj BeautyRelax Poremax HOT&COLD

Technické parametry

  • 5 úrovní nastavení intenzity vakuového sání (až 70kPa).
  • Podsvícený LCD displej.
  • Indikace stavu baterie a intenzity vakuového sání.
  • 5 vyměnitelných aplikátorů pro ošetření pleti součástí balení.
  • Napájení: USB kabelem (součástí balení).
  • Nabíjecí napětí: 5V, Výkon: 4W.
  • Kapacita baterie: 1200mAh.
  • Čas nabíjení: přibližně 4 hodiny.
  • Čas použití: přibližně 2 hodiny.
  • Rozměry: výška 19x4x4,5cm.
  • Hmotnost: 154g.

Dotaz k produktu BeautyRelax Poremax HOT&COLD