BeautyRelax Cavimax Ultimate je moderní zařízení pro formování postavy pomocí ultrazvukových vln. Unikátnost oproti přístrojům obdobného typu spočívá v možnosti dávkování výkonu. Díky tomu se můžete změřit na tělesné s různou tloušťkou podkožního tuku. Dávkování výkonu je velmi důležité pro dosažení požadovaných výsledků hubnutí. Ultrazvukové vlny se do těla přenáší pomocí aplikátoru s velkou kontaktní plochou. Využijete pro následující tělesné partie: paže, břicho, hýždě, vnitřní a vnější stranu stehen, lýtka. Potlačuje příznaky celulitidy. Přístroj je vyroben kombinací materiálu nejvyšší kvality. Extrémně dlouhá životnost. Praktické stolní provedení. Moderní elegantní design.

BeautyRelax Cavimax Ultimate

BeautyRelax Cavimax Ultimate potěší velmi náročného zákazníka. Robustní kufřík v nerez provedení poskytuje dokonalou ochranu při skladování. Díky kufříku je přístroj velmi dobře chráněn a snadno se přenáší. Instalací a používáním vás provede podrobný návod k obsluze. BeautyRelax Cavimax Ultimate je určen pro domácí i komerční používání.    

BeautyRelax Cavimax Ultimate

Hlavní výhody používání přístroje

  • Potlačení projevů celulitidy.
  • Redukce tukové tkáně na vybraných tělesných partií.
  • Zcela neinvazivní charakter ošetření.
  • Bezpečné, bezbolestné používání.
  • Bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů.
  • Vhodné pro domácí i komerční využití.
BeautyRelax Cavimax Ultimate

Vlastnosti přístroje

  • Aplikátor vyroben z kvalitní nerez oceli.
  • Stolní provedení.
  • Vysoká užitná hodnota.
  • Extrémně dlouhá životnost přístroje.
  • Možnost dávkování výkonu ultrazvukových vln.
BeautyRelax Cavimax Ultimate

Formování postavy pomocí ultrazvukové kavitace

Aplikační hlavice s velkou kontaktní plochou generuje ultrazvukové vlny, které aktivně stimulují tukovou tkáň. Dochází k narušení integrity tukové buňky a uvolňuje se tuk. Uvolněný tuk se štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde jsou zpracovány jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučeny z těla ven přirozenou cestou. Odstraněný tuk se zpět do tkáně nevrací. Ultrazvuková kavitace je bezbolestná, neinvazivní, šetrná, účinná a hlavně trvalá metoda pro odstranění tukové tkáně, redukci celulitidy a vyhlazení pokožky.

BeautyRelax Cavimax Ultimate

Možnost nastavení 5 úrovní výkonu

Každé tělo je originál. Na různých částech těla máme různě silnou tukovou tkáň. S ohledem na odlišnost tukové tkáně je třeba pracovat s výkonem přístroje. Při vývoji estetického přístroje BeautyRelax Cavimax Ultimate byl kladen velký důraz na univerzálnost používání. Dávkování výkonu ultrazvuku umožňuje použití přístroje každému, kdo splňuje podmínky použití a netýká se ho žádný stav uvedený v seznamu kontraindikací.

Na ovládacím panelu si můžete nastavit 5 úrovní intenzity od 1 do 5. Dávkování frekvence od 40Hz do 60Hz. Odpovídá uvolnění energie v rozsahu od 35 do 60 joulů na plochu 1cm2.

V obecné rovině platí, čím větší tělesná partie, tím větší množství podkožního tuku. Je tedy třeba pracovat s vyšším výkonem.

BeautyRelax Cavimax Ultimate

Krok za krokem, centimetr po centimetru

Elegantní stolní provedení si jednoduše zamilujete. Pro úspěšné formování vybraných částí těla je nezbytné dodržet správnou délku a frekvenci použití. BeautyRelax Cavimax Ultimate budete mít stále při ruce. Při používání můžete cítit jemné mravenčení, ale samotné ultrazvukové vlny by neměly způsobit nepříjemné až bolestivé pocity. Hlavním smyslem využití technologie ultrazvukových vln je neinvazivní a hlavně bezbolestné použití. Vyšší výkon ultrazvukových vln uvolní v tukové tkáni do krevního oběhu více energie, kterou musí vaše játra následně zpracovat. V očekávání na dosažení požadovaných výsledků nespěchejte. I při vysoce sofistikovaném typu ošetření, jakou ultrazvuková kavitace rozhodně je, v lidském organismu probíhají určité procesy, které je třeba respektovat. S odstupem času můžete sledovat postupné úbytky tukové tkáně. Milimetr po milimetru. Centimetr po centimetru. Krok po kroku. Šetrný způsob ošetření s maximálně dosažitelnými výsledky. To je BeautyRelax Cavimax Ultimate.

BeautyRelax Cavimax Ultimate

Příklady použití přístroje BeautyRelax Cavimax Ultimate:

  1. Spodní část paže – malé krouživé pohyby
  2. Horní část paže – krátké táhlé pohyby
  3. Bříško – velké krouživé pohyby
  4. Bříško – velké krouživé pohyby do spirály
  5. Pas – dlouhé táhlé pohyby
  6. Spodní část zadečku – velké krouživé pohyby do spirály
  7. Spodní část zadečku – velké krouživé pohyby
  8. Horní část zadečku – krátké krouživé pohyby do spirály
  9. Lýtka – krátké táhlé pohyby
  10. Lýtka – krátké krouživé pohyby do spirály
  11. Stehna – krátké táhlé pohyby
  12. Podbradek – krátké táhlé pohyby
BeautyRelax Cavimax Ultimate

Přímý útok na tukové zásoby!

Úspěšné formování vybraných tělesných partií je založeno na základních 3 pilířích:

  1. BeautyRelax Cavimax Ultimate
  2. Zdravější stavba jídelníčku bez těžkých mastných a tučných jídel
  3. Neslazená voda ochucená případně plátkem citrónu nebo jiného ovoce

Proč tomu tak je? Používání přístroje BeautyRelax Cavimax Ultimate je založeno na aktivní stimulaci tukové tkáně pomocí aplikační hlavice. Tento vnější impulz proudem ultrazvukových vln uvolní uloženou energii v tukových buňkách. Uvolněnou energii náš organismus přirozeně metabolizuje. Rychlost metabolických procesů je u každého z nás individuální. Vyřazením těžkých mastných, tučných nebo sladkých jídel včetně slazených nápojů významným způsobem odlehčíme našemu organismu. BeautyRelax Cavimax Ultimate, lehčí strava a neslazené nápoje představují nekompromisní útok na vaše tukové zásoby!

BeautyRelax Cavimax Ultimate

Skvělé řešení pro ženy i muže!

Používání přístroje BeautyRelax Cavimax Ultimate ocení zejména muži v případech, kdy tuk prorůstá již svalovou hmotou. Nejčastější partie ukládání tuku bývá oblast břicha. Doporučujeme v místě ošetření oholit chloupky. Aplikační hlavice se bude po pokožce lépe pohybovat. Ultrazvukové vlny se mohou na pleť lépe navázat.

BeautyRelax Cavimax Ultimate
BeautyRelax Cavimax Ultimate

Použití je vždy spojeno minimálně s čirým vodivým gelem. Kontaktní gel, tzv. SONOGEL, zakoupíte v jakékoliv prodejně zdravotnických potřeb (možno zakoupit i v lékárně). Gel je pro použití přístroje velice důležitý. Vytváří nezbytnou pojivou vrstvu mezi aplikátorem a pokožkou. Je vyroben na vodní bázi. Nemůže uškodit aplikační hlavici. Užití kontaktního gelu je nezbytné. Ultrazvukové vlny a radiofrekvence se tak mohou na pleť lépe navázat. Nepoužívejte žádné jiné kosmetické přípravky.

Estetický multifunkční přístroj BeautyRelax Bodyface Ultimate
BeautyRelax Cavimax Ultimate

Technické parametry

  • Frekvenční rozsah: 40 až 60KHz.
  • Výkon: 60W.
  • Rozměry: 34x26x10cm.
  • Hmotnost: 2,4kg.

Obsah balení

  • Estetický přístroj BeautyRelax Cavimax Ultimate.
  • Kovový kufřík
  • Napájecí adaptér 220V.
  • Návod k obsluze.

beautyrelax cavimax ultimate

Nejčastější otázky a odpovědi

Jak by mělo ošetření správně probíhat v domácím prostředí?

Před zahájením ošetření si velice pečlivě prostudujte veškeré podrobnosti uvedené v tomto návodu k obsluze. Zvýšenou pozornost věnujte zejména kontraindikacím. Pokud si nejste jisti, konzultujte použití se svým praktickým lékařem. Prostudujte si také seznam partií, které jsou pro ošetření ultrazvukovou kavitací přesně vymezeny. Během ošetření zaujměte polohu vleže nebo vsedě. Vytvořte si dostatečné pohodlí. Oblečte si něco lehčího, pohodlného.

Jaké opatření je před a po ošetření nutno dodržovat?

Minimálně 4 hodiny před ošetřením nejezte těžká nebo mastná jídla. Doporučujeme lehká jídla (např. zeleninový salát, jogurt). Den před ošetřením, v den ošetření a několik dní po ošetření zvyšte váš pitný režim na 2 až 2,5 litru čisté vody denně. Vyhýbejte se perlivým a slazeným vodám. Týden po ošetření ultrazvukem byste se měli vyvarovat konzumaci alkoholu, kofeinu, nikotinu, těžkých a mastných jídel. Všechny tyto faktory zatěžují vaše játra, která jsou již tak zatížena filtrováním uvolněných tuků z vašeho těla. Další jejich zatížení by mohlo vést k nevolnosti či zhoršení zdravotního stavu. Po ošetření doporučujeme mírně zvýšit pohybovou aktivitu. Podpoříte tím výrazně krevní oběh a celkovou látkovou výměnu. Stimulace krevního oběhu a lymfatického systému podpoří vyplavení uvolněných tuků přirozenou cestou ven z těla.

Bolí ošetření estetickým přístrojem s funkcí ultrazvukové kavitace?

Ošetření je zcela bezbolestné a při dodržení veškerých pokynů v návodu i bezpečné.

Jak poznám, že aplikační hlavice opravdu generuje ultrazvukové vlny?

Během ošetření můžete slyšet slabé pískání, které vydává ultrazvuk. Citliví jedinci můžou cítit jemné mravenčení. Pro ověření funkčnosti ultrazvukových vln naneste drobné množství kapek vody na aplikační hlavici. Ultrazvukové vlny molekuly vody rozkmitají.

Jakých výsledků je možné dosáhnout?

Výsledek je výrazně ovlivněn několika faktory. Uvolněný tuk musí tělo zpracovat. To, jak rychle jej zpracuje, závisí především na rychlosti metabolismu, typu vašeho tuku (zda je prorostlý až do svalové tkáně), stavu lymfatického systému nebo životosprávě. Za optimálních podmínek se může jednat až o několikacentimetrový úbytek po opakovaném ošetření při dodržení výše uvedené životosprávy. Estetický přístroj s funkcí ultrazvukové kavitace vnímejte jako užitečný nástroj, který vám napomůže ve vašem úsilí vypadat lépe. Pro dosažení vysněných cílů je třeba upravit životosprávu a zvýšit pohyb (mluvíme stále o lehké pohybové aktivitě, žádná extrémní fyzická zátěž, na kterou nejste případně zvyklí). Je to důležité, aby procesy, které estetický přístroj ve vašem těle nastartuje, mohly úspěšně a efektivně proběhnout.

Je používání estetického přístroje s ultrazvukovou kavitací bezpečné?

Pokud se přístroj používá na správných partiích a uživatelé neodpovídají některým z uvedených kontraindikací, je ultrazvuková kavitace naprosto bezpečná. Uvolněný tuk je organizmus schopen postupně zpracovat. Výkon je speciálně nastaven tak, aby nedošlo k poškození ostatních buněk a cév. Znovu připomínáme, že je ošetření vždy spojeno se sonogelem. Ultrazvukové vlny se tak mohou na pokožku dostatečně navázat.

Jaké zásady je nezbytné dodržovat, aby se požadovaný hubnoucí účinek dostavil?

Jak již bylo uvedeno v předchozím textu, je nezbytné upravit životosprávu a zvýšit příjem tekutin. Ošetření ultrazvukovou kavitací můžete bez obav podstoupit již po 7 až 10 dnech. Nedoporučujeme ošetření více než dvou partií najednou. Pokud ošetřujete partie, které jsou blíže u sebe, efekt kavitace se násobí. V opačném případě (vzdálenějších partií) se efekt rozdělí. Rozhodně se vždy snažte vyhnout těm částem těla, kde jsou lymfatické uzliny – viz. grafická vizualizace v tomto návodu k obsluze, pasáž: LYMFATICKÉ UZLINY. Případný letmý náhodný pohyb nevadí. Aplikační hlavice však nesmí tyto vybrané části přímo stimulovat. Správná funkce lymfatických uzlin a dlouhodobá stimulace pomocí ultrazvukových vln se neslučují.

Jaký je důvod péče o aplikační hlavici po každém použití?

Kontaktní hlavici je třeba pečlivě očistit od kontaktního gelu. Očištěním zabráníte případnému vniknutí do přístroje a zajistíte co nejlepší hygienu provozu.

Může přístroj používat více osob?

Ano. Je to možné, ale za dodržení určitých podmínek. Věnujte zvýšenou pozornost zejména dezinfekci aplikační hlavice. Zabráníte přenosu bakterií či případně kožních chorob. Pro dezinfekci použijte ideálně alkoholový roztok ve spreji. Povrch aplikační hlavice vždy důkladně osušte.

Jak dlouho by mělo trvat individuální ošetření pleti?

Doporučená délka individuálního ošetření by neměla přesáhnout 15 minut.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Přístroj není zdravotnický prostředek. Patří do kategorie masážních přístrojů. Přístroj neléčí obezitu nebo jakékoliv jiné onemocnění. Přístroj poskytuje technologie, které napomáhají v boji proti redukci podkožního tuku.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj na standardní evropskou certifikaci. Splňuje veškeré normy, které jsou kladeny na přístroje tohoto typu. V případě potřeby nás kontaktujte na emailové adrese: [email protected] Prohlášení o shodě vám pošleme elektronicky.

Je přístroj vodotěsný?

Není. Žádná část přístroje není určena pro mytí pod tekoucí vodou.

Dotaz k produktu BeautyRelax Cavimax Ultimate