BeautyRelax EMS Hot&Cold je kosmetický přístroj, který si svým konstrukčním řešením jde naprosto vlastní cestou. Těžko bychom hledali druhý stejný model. Disponuje největší aplikační hlavicí ve své kategorii. Technologie elektrických pulzů EMS je přímo zaměřena na pružnost pleti. Ideální pro zralou, unavenou a nezdravě vyhlížející pleť. Tepelná terapie, vibrace, fotonové světlo. Všechny technologie pro špičkové pleťové ošetření v jednom přístroji!

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Technologie přístroje BeautyRelax EMS Hot&Cold

  1. Elektrické mikropulzy EMS
  2. Fotonová terapie – červené a modré světlo
  3. Tepelná terapie – působení tepla nebo chladu
  4. Vibrace
BeautyRelax EMS Hot&Cold
BeautyRelax EMS Hot&Cold

1. Elektrické mikropulzy EMS

Náš obličej je protkaný strukturou svalů. Obličejové svaly jsou zodpovědné za výraz a mimiku. Působením času svaly ztrácí přirozenou pružnost a elasticitu. Pleť působí fádním a unaveným dojmem. Aplikační hlavice BeautyRelax EMS Hot&Cold přenáší při kontaktu s pletí jemné elektrické mikropulzy, které pronikají přes svrchní část pokožky přímo k obličejovým svalům. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily účinné, ale zároveň bezbolestné ošetření obličeje. Dochází ke kontrakci svalů a tím jejich posílení. Kolagenní a elastická vlákna jsou mechanicky stimulována. V oblasti obličeje docílíte zlepšení textury pokožky, jejího tónu a nárůstu elasticity. Pleť má omlazený a prozářený vzhled. To vše neinvazivně a bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů.

BeautyRelax EMS Hot&Cold

2. Tepelná terapie – působení tepla nebo chladu

Teplo a chlad mají na pleť specifické účinky. Hlavním účinkem působení tepla na pleť je otevření kožních pórů. Uvolnění kožních pórů je elementárním základem pro hloubkové vyčištění pleti. Pleť je schopna lépe vstřebat výživové látky z kosmetických přípravků hlouběji do pokožky. Naopak chlad obecně má zklidňující účinky na pleť. Chlad stahuje kožní póry. Pleť je zklidněna. Kosmetický přístroj BeautyRelax EMS Hot&Cold ocení zejména uživatel s velmi senzitivní pletí citlivou na vnější podněty. Pokud pleť snadno zarudne, jak se tomu stává po liftingovém kosmetickém ošetření pomocí EMS, chlad pleť zklidní a přispěje k návratu barvy pleti zpět do normálu.

BeautyRelax EMS Hot&Cold
BeautyRelax EMS Hot&Cold

3. Vibrace

Správná funkce lymfatického systému platí nejen pro tělesné končetiny, ale také pro náš obličej. Pokud máme lymfu a krevní oběh v pořádku, odvod nečistot z krve probíhá násobně lepším způsobem. Zlepšení krevního oběhu = stimulace lymfatického systému = lepší odvod nečistot a škodlivin z těla = krásná a zdravá pleť. Jednoduchá rovnice, která platí nejen pro obličej, ale i pro celé naše tělo. Jemná vibrační masáž patří z technologického hlediska mezi nejjednodušší, ale zároveň velmi účinnou techniku ošetření pleti.

BeautyRelax EMS Hot&Cold

4. Fotonová terapie – červené a modré světlo

Světlo je zjednodušeně viditelná část elektromagnetického záření různé frekvence. Dosahuje různých vlnových délek v intervalu 390 až 760nm (nanometrů). Lidské oko je schopné vnímat světlo o vlnových délkách v rozsahu od 400 do 800nm. Při fotonové terapii proniká světlo do těla jako proud energie ve formě fotonů. Je vědecky prokázáno, že různé vlnové délky světla mají za následek specifické účinky při péči o pleť. Studie ověřily reálný pozitivní terapeutický přínos pro živé tkáně a organismy na buněčné úrovni. BeautyRelax EMS Hot&Cold nabízí funkci červeného a modrého světla.

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Červené světlo

podporuje přirozenou tvorbu kolagenu

zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků

zlepšení cirkulace krve v podkožní tkáni

brání v tvorbě pigmentu

Modré světlo

aktivuje porphyriny

chemická reakce, která ničí škodlivé bakterie

antibakteriální a protizánětlivý účinek

prevence proti tvorbě akné

bezpečné a efektivní ošetření

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Hlavní přednosti přístroje

  • Určeno na povadlou a nezdravě vyhlížející pleť
  • Zvýšení pružnosti kontur obličeje
  • Intenzivní stimulace kolagenních a elastických vláken
  • Výrazné nerovnosti pleti způsobené věkem
  • Největší aplikační hlavice ve srovnání s přístroji obdobného typu
  • Zcela neinvazivní charakter ošetření
  • Bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů
  • Při používání budete vnímat pouze jemné mravenčení
  • Ošetření pleti je časově nenáročné
  • Určeno pro ošetření obličeje, dekoltu nebo vybraných částí těla
  • 4 režimy ošetření pleti
  • 5 úrovní intenzity
  • Ergonomický tvar přístroje
  • Bezdrátový (snadno se používá)
BeautyRelax EMS Hot&Cold

PROGRAM 1 – EMS ELEKTRICKÉ PULZY

Na pleť nanesete tenkou vrstvu čirého vodivého gelu. Elektrické pulzy jemně stimulují obličejové svaly. EMS neinvazivní lifting významně přispívá ke zvýšení elasticity pleti. Zvýrazní obličejové kontury. Vibrace podporují lokální krevní oběh.

BeautyRelax EMS Hot&Cold

PROGRAM 2 – ROZJASNĚNÍ PLETI

Aplikační hlavice zvýší teplotu až na úroveň kolem 42°C, což významně přispívá k otevření kožních pórů před začátkem čištění pleti. Vysokofrekvenční vibrační masáž pro intenzivní čištění pleti. Rozjasnění pleti je doprovázené působení LED fotonového světla.

BeautyRelax EMS Hot&Cold

PROGRAM 3 – REVITALIZACE KOLAGENU

Program zahrnuje technologie, které aktivně stimulují kolagenní a elastická vlákna ve vrstvě dermis. Působení vibrací, tepla, EMS pulzů a LED fotonového světla je optimální kombinací stimulace dermis pro přirozenou obnovu tvorby kolagenu. Nezapomeňte aplikovat na pleť kontaktní gel.

BeautyRelax EMS Hot&Cold

PROGRAM 4 – LIFTING

Aplikační hlavice sníží teplotu. Dojde ke zklidnění pleti a stažení kožních pórů. Optimální jako závěrečná fáze ošetření pleti.

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Univerzální nástroj pro obličej a tělo

Kromě oblasti obličeje se můžete zaměřit také na vybrané partie těla. Účinky působení na pleť jsou stejné jako pro obličej nebo dekolt. Používáním přístroje na vybraných částech těla zlepšíte pružnost pleti a celkově její kondici. Při aplikaci naneste na pokožku sonogel nebo libovolný kosmetický nebo masážní krém (doporučujeme vyhnout se přípravkům, které mají výrazné složky jako např. mentol nebo chilli). V kombinaci s EMS technologií by tyto látky mohly způsobit na pokožce nežádoucí alergickou reakci v podobě zarudnutí. Při použití přístroje na těle používejte zejména ty programy, kde je aktivní funkce EMS – doporučujeme programy „REVITALIZING COLLAGEN“ a „EMS pulse“. Při jednom použití přístroje můžete ošetřit libovolné partie těla (dle vyobrazení níže). Celková délka ošetření dohromady by neměla přesáhnout 15 minut.

Doporučené možnosti ošetření těla: 1. Ramena 2. Paže 3. Břicho 4. Stehna 5. Lýtka

BeautyRelax EMS Hot&Cold
BeautyRelax EMS Hot&Cold

Dotykové „slajd“ tlačítko nastavení výkonu

BeautyRelax EMS Hot&Cold má zabudovaný unikátní typ tlačítka. Výkon působení EMS pulzů si můžete snadno nastavit pomocí dotykového tlačítka. Pro změnu výkonu stačí tlačítko „pohladit“ vaším prstem.

BeautyRelax EMS Hot&Cold
BeautyRelax EMS Hot&Cold

Partner pro vaši kosmetiku

BeautyRelax EMS Hot&Cold můžete kombinovat se sonoglem nebo vaší oblíbenou kosmetikou. Všechny přípravky založené na vodní bázi poslouží jako vhodné „pojivo“ mezi aplikační hlavicí přístroje a vaší pletí. Elektrické pulzy se mohou na povrch pleti lépe navázat a působení vibrací napomohou se zapracováním kosmetických přípravků.

BeautyRelax EMS Hot&Cold
BeautyRelax Cavimax Ultimate

Technické parametry

  • Napájení: vestavená nabíjecí baterie Li-ion 1800mAh
  • Nabíjení: USB kabelem (součástí balení)
  • Rozměry: 21x5x5,8cm
  • Hmotnost: 900g

Obsah balení

  • Kosmetický přístroj Beautyrelax EMS HOT&COLD
  • Nabíjecí USB kabel
  • Návod k obsluze

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Nejčastější otázky a odpovědi

Jak poznám, že funkce EMS je zapnutá a pracuje správně?

Pokud se budete s aplikátorem pohybovat po pleti skutečně pomalu, přítomnost funkce EMS ucítíte jako jemné mravenčení. Přesně v ten moment jsou stimulovány všechny struktury jemných mimických vrásek. Elektrické mikropulzy působí kolagenní a elastická vlákna pokožky. Výrazně zlepšují z dlouhodobého hlediska pružnost pleti.

S přístrojem se pohybuji po pleti a necítím žádné pulzy. Je to v pořádku?

Působení elektrických mikropulzů je velmi subjektivní a individuální. Závisí na více faktorech. Vnímání elektrických pulzů je slabší, pokud máte na ošetřované partii silnější tukovou vrstvu. Příčina může spočívat v malém množství kosmetického krému na pleti. Během používání můžete také změnit úhel úchopu přístroje.

Jaký je skutečný rozdíl mezi funkcí VIBRACE a EMS?

Každá funkce má svůj vlastní účel. Vibrace mají zejména podpořit lymfatický systém obličeje. Funkce EMS stimulovat kolagenní vlákna.

Jak zvolit správnou intenzitu funkce EMS?

Funkce EMS nabízí prostřednictvím automatických programů různé intenzity působení. Každý uživatel může mít jinou vrstvu podkožního tuku. Tuk funguje jako odpor. Pokud je podkožního tuku více, elektrické pulzy musí mít větší sílu, aby pronikli až do vrstvy dermis.

Mohu přístroj používat, pokud mám na pleti make-up?

Před každým použitím přístroje vždy odstraňte všechny zbytky make-upu. Vytvářel by překážku mezi aplikátorem a pletí. Elektrické mikropulzy by tak nemohli dostatečně proniknout do pleti.

Jak často a dlouho přístroj používat?

V této oblasti není žádné výrazné omezení. Optimální délka ošetření by se měla pohybovat kolem 19 minut. Každý režim ošetření má přednastavenou délku ošetření. Lze každý den během odpočinku nebo sledování televize. Ráno před použitím make-upu nebo večer před spaním. Pokud je při vyšším výkonu pleť více podrážděna, před dalším použitím přístroje si udělejte den a dva pauzu.

Je přístroj náročný na údržbu?

Po každém ošetření pleti věnujte pozornost zejména aplikační hlavici. Vždy dbejte na to, aby se na nich nenacházely zbytky vlhkosti. Jednou za čas použijte líh k maximální dezinfekci.

Kdy mohu očekávat nějaké výsledky?

Rychlost docílení příznivých účinků přístroje jsou velice individuální. Záleží na mnoha faktorech: míra podkožního tuku, věk, pohlaví. K dosažení výsledků je nezbytná kontinuita přístrojového ošetření. Díky kompaktní velikosti přístroje ho sebou můžete mít i na cestách. Snažte se, aby se přístroj stal běžnou součástí vašeho každodenního rituálu péče o pleť.

Je používání v některých případech zakázáno?

Jsou situace, kdy používání přístroje není doporučeno. Následujte pasáž v tomto návodu k obsluze s názvem kontraindikace.

Dotaz k produktu BeautyRelax EMS Hot&Cold