BeautyRelax Peelmax Exclusive je moderní přístroj pro estetické ošetření pleti. Multifunkční zařízení, které kombinuje dvě různé technologie. Nabízí metodu diamantové mikrodermabraze s vakuovým nasáváním a nano hydrataci pleti s okamžitým účinkem. Součástí balení je 9 vyměnitelných abrazivních korunek v různých velikostech s odlišnou mírou hrubosti povrchu. 3 aplikační hlavice a nano hydratační pistole. Přístroj je určen pro velmi náročné uživatele nebo kosmetická studia, která chtějí nabídnout svým zákazníkům ošetření pleti nejvyšší kvality. Vaše pleť bude dokonale čistá a hladká. Důkladné odstranění veškerých kožních buněk a reziduí bez kompromisů. Intenzivní nano hydratace pleti. Ošetření libovolné části obličeje i těla.

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

BeautyRelax Peelmax Exclusive má praktické stolní provedení. Používání je tak velmi snadné při ošetření obličeje, dekoltu nebo vybrané části těla. V případě potřeby vytvoříte z celé sady během několika vteřin mobilní zařízení, se kterým se snadno cestuje. Robustní kufřík v nerez provedení poskytuje dokonalou ochranu před mechanickým poškozením. Zapojení přístroje a uvedení do provozu je rychlé a intuitivní. Stačí pár kroků a přístroj BeautyRelax Peelmax Exclusive je připraven k použití!

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Hlavní výhody používání diamantové mikrodermabraze pleti

  • Obroušení odumřelých kožních buněk a reziduí.
  • Odstranění velice drobných částeček makeupu, které ulpí v kožních pórech.
  • Hloubkový peeling pleti.
  • Uvolnění kožních pórů.
  • Prevence proti tvorbě akné.
  • Podpora krevního oběhu.
  • Vyrovnání barevného tonusu pleti.
  • Zvýšení elasticity pleti.
  • Stimulace kolagenních a elastických vláken.
  • Mechanická masáž pokožky.
  • Potlačení pigmentových skvrn.
Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Diamantová mikrodermabraze pro kosmetické studio

Vysoká variabilita používání a kvalitní zpracování přístroje garantují spolehlivého pomocníka pro komerční účely, na kterého se můžete spolehnout! BeautyRelax Peelmax Exclusive je určen pro všechny typy pleti. Dostatečně dlouhá vzduchová hadice pro snadnou manipulaci. Možnost výběru z 9 vyměnitelných abrazivních korunek uspokojí požadavky každého klienta. Extrémně dlouhá životnost abrazivních korunek.

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Diamantová mikrodermabraze pro domácí použití

Konstrukční řešení přístroje BeautyRelax Peelmax Exclusive umožňuje velmi snadno ošetřit sám sebe. Všechny elektronické součástí přístroje jsou ukryty v hlavní jednotce. Aplikační hlavicí se můžete snadno pohybovat po všech částech tváře i dekoltu. Ergonomický tvar aplikační hlavice napomáhá snadné změně úchopu při ošetření hůře dostupných míst.

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Diamantová mikrodermabraze s vakuovým nasáváním

Správná funkčnost systému vakuového sání tvoří základní předpoklad pro vysokou účinnost abraze pleti. Aplikační hlavice pokožku mírně nasaje. Krátkými táhlými pohyby se pokožka o povrch korunky intenzivně obrousí. Veškeré uvolněné nečistoty z pleti jsou nasáty pomocí podtlaku. Intenzitu sání si můžete velmi jemně přizpůsobit pomocí ovládacího tlačítka na panelu přístroje.

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Vysoce šetrné obroušení pleti s maximálním efektem

Černé tečky, odumřelé kožní buňky a rezidua jsou efektivně odstraněny. Diamantová mikrodermabraze je pleťovou rejuvenací, která nastartuje růst nových, zdravých a elastických kožních buněk, odolných vůči vnějším vlivům. Vrátí tak biologický čas pokožky zpět a zpomalí její další stárnutí. Aplikace je neinvazivní a patří do kategorie aplikací „na polední pracovní pauzu“. Celková doba ošetření trvá pouhých pár minut!

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Hloubkový peeling je zcela zásadní pro krásnou a zdravou pleť

Výrazně se zlepšuje účinnost kombinovaných ošetření – v kůži nezůstávají žádné zbytky cizorodého materiálu krystalů. Kůže je v přirozeném, nekontaminovaném stavu a je schopna mnohem lépe reagovat na další ošetření, která mohou bezprostředně následovat. Účinnost pronikání aktivních složek z kosmetických přípravků se také zvyšuje. Diamantová mikrodermabraze si poradí s pigmentovými skvrnami a rozšířenými póry. Zjemní jizvy hypertrofické, po akné či neštovicích. Příznivě ovlivňuje i jemné vrásky a strie!

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Bohatá nabídka vyměnitelných abrazivních korunek

Obličej je tvořen celou řadou záhybů a nerovností. Na tvářích je jiná vrstva podkožního tuku ve srovnání s čelem nebo oblastí kolem očí. Vyměnitelné korunky s různým průměrem a hrubostí se dokonale přizpůsobí vašim potřebám. Součástí balení je 9 různých typů abrazivních korunek. V kombinaci s možností regulovat jemně intenzitu vakuového sání má přístroj BeautyRelax Peelmax Exclusive největší užitnou hodnotu ve své kategorii!

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Abrazivní korunky snadno ošetří celý obličej

1. Čelo 2. Spodní část tváře 3. Oblast pod očima 4. Oblast kolem očí 5. Brada 6. Líce 7. Oblast kolem úst 8. Krk a dekolt 9. Koutky úst

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Krásná a zdravá pleť se bez dostatečné hydratace neobejde

Množství tekutin má význam nejen pro celé tělo, ale zejména pro pleť, na kterou se často zapomíná. Krásná a zdravě vyhlížející pleť obsahuje až 80% vody. Bez vody se jednoduše náš organismus neobejde. Zejména v letních měsících dochází k rychlejšímu vysušení pleti. Nedostatkem vláhy je pleť suchá a působí opotřebeným dojmem. Pleť rychle ztrácí pružnost a je více náchylná ke vzniku vrásek. Celkově rychleji stárne. Snížené množství vody v těle způsobuje dehydrataci ve všech vrstvách pokožky. Přestože konzumujeme větší množství vody, nemusí to pro naši pleť znamenat dostatečnou hydrataci. Proto je důležité věnovat vnější hydrataci pleti zvýšenou pozornost.

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Princip fungování hydratační nano pistole

Součástí balení je hydratační nano pistole. Vysoce účinná kosmetická pomůcka pro okamžitou hydrataci pleti. Násobně zvyšuje účinnost klasických hydratačních přípravků na vodní bázi. Během několika sekund poskytnete vaší pleti dostatečnou vlhkost. Použití je vhodné pro všechny typy pleti. Kosmetický přístroj pracuje s atomizérem nové generace. Tekutina putuje ze zásobníku přímo do atomizéru, který štěpí molekuly roztoku na velikost nanočástic. Atomizér promění hydratační přípravek na ionizovanou nano mlhu. Nově vzniklé částečky kapaliny mají menší velikost než samotný kožní pór. Hydratační přípravek tak snadno pronikne přes horní vrstvu pleti. Dochází k okamžité hydrataci pleti s maximálním účinkem!

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Geniální kombinace hydratační pistole a diamantové abraze pleti

Spojení diamantové abraze pleti a hydratační pistole dává obrovský smysl. Po aplikaci diamantové abraze je pokožka zbavena veškerých odumřelých kožních buněk a reziduí. Kožní póry jsou dokonale vyčištěny. V případě hydratační pistole dochází k dvojímu efektu. Okamžitá penetrace výživy pod povrch pleti. Působení „studené mlhy“ působí navíc blahodárně pro zklidnění pokožky. Po abrazi – obroušení pleti – je pokožka podrážděná. Působením „studené mlhy“ se krásně zklidní a okamžitá hydratace urychlí proces návratu do normálního stavu a potlačení míry zarudnutí po aplikaci. Abrazivní aplikátor a hydratační pistole jdou tak „ruku v ruce“ k vysoce profesionální péči o pleť. Geniální spojení s dvojnásobným účinkem na pleť.

 

  1. Můžete použít jakýkoliv roztok, který není založen na olejové bázi.
  2. Atomizér nové generace vytvoří nano mlhu.
  3. Molekuly roztoku pronikají přes kožní póry přímo do pokožky.
  4. Okamžitá hydratace pleti během několika sekund.
Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Jemné dávkování intenzity proudění vzduchu

Intenzitu vakuového sání je možné měnit v průběhu ošetření. K nastavení slouží otočné tlačítko na panelu hlavní jednotky. Tlačítko má jednu obrovskou výhodu. Intenzitu nasávání si můžete nastavit s naprostou přesností. Sílu proudění vzduchu si volíte otáčením na stupnici MIN – MAX. Aplikační hlavice, která je prostřednictvím abrazivní korunky v kontaktu s pletí, nasaje vaší pleť přesně tak, jak to konkrétní část obličeje vyžaduje. Stejné řízení intenzity probíhá při použití hydratační nano pistole. Snadno si můžete regulovat sílu proudění hydratačního přípravku.

Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive
Profesionální přístroj na abrazi pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive

Technické parametry

  • Technologie 1: diamantová mikrodermabraze.
  • Technologie 2: nano hydratace.
  • Připravenost k okamžitému použití: ano.
  • Nastavení výkonu proudění vzduchu: ano.
  • Napájení: adaptérem ze sítě 220V.
  • Rozměry hlavní jednotky: 34x26x10cm.
  • Hmotnost: 2,4kg.

Obsah balení

  • Hlavní jednotka 1x
  • Abrazivní korunky 9x
  • Aplikační hlavice 3x
  • Sáček s filtračními tampónky 1x
  • Napájecí adaptér 220V 1x
  • Vzduchové hadice 2x
  • Vzduchový filtr integrovaný do hadice 2x
  • Návod k obsluze 1x

BeautyRelax Peelmax Exclusive

Nejčastější otázky a odpovědi

V popisu modelu BeautyRelax Peelmax Exclusive je uveden výraz „profesionální“. Je tedy přístroj určen pro použití doma nebo v kosmetickém studiu?

Profesionální znamená, že přístroj nabízí špičkové kosmetické ošetření na nejvyšší úrovni ve srovnání s přístroji obdobného charakteru. Používání je neinvazivní. Žádná část aplikační hlavice nepronikne pod povrch pleti. Přístroj tak ocení velmi nároční uživatelé. Všechny použité komponenty jsou navrženy pro vysokou míru zátěže. BeautyRelax Peelmax Exclusive je tak možné používat i pro komerční účely.

Může přístroj používat více osob?

Ano. Musíte však věnovat zvýšenou pozornost dezinfekci abrazivní korunky. Doporučujeme použít desinfekční spreje na bázi alkoholu, které se běžně používají např. ve zdravotnictví nebo kosmetických studiích pro očištění kosmetických přístrojů. Hlavním smyslem je zabránit případnému šíření bakterií.

Hlavní vlastnost diamantové mikrodermabraze je obroušení pleti. Nemůže nějakým způsobem dojít k poranění pleti poškrábáním?

Diamantová mikrodermabraze patří do kategorie neinvazivního estetického ošetření pleti. Abrazivní vyměnitelné korunky mají různou úroveň hrubosti povrchu. Pokud se s přístrojem teprve seznamujete, vyberte korunku s menším průměrem a nízkou hrubostí povrchu. Intenzitu vakuového sání nastavte na nejnižší možnou úroveň. Jakmile si používání přístroje osvojíte, je možné použít větší průměr korunky s vyšším stupněm hrubosti. Pokud byste zvolili při nejvyšší hrubosti korunky maximální sílu podtlaku, v krajním případě by mohlo dojít k mechanickému poranění pleti. Při používání přístroje je tak vždy třeba přistupovat zodpovědně a se zvýšenou mírou opatrnosti. Hlavním smyslem je získat zkušenosti pravidelným používáním přístroje s ohledem na individuální přístup k potřebám vaší pleti.

Jak mohu působení diamantové mikrodermabraze na pleti vnímat?

Přestože je čištění založeno na principu obroušení svrchní vrstvičky odumřelé pokožky, nebudete cítit žádné nepříjemné pocity. Zejména díky vakuovému sání budete čištění pleti vnímat jako příjemnou uvolňující masáž.

Jsou ve standardním balení přístroje BeautyRelax Peelmax Exclusive všechny komponenty pro okamžité používání?

Ano. Zapojení přístroje provedete snadno dle instrukcí v návodu k obsluze. Veškerý spotřební materiál jako vatové filtrační tampónky nebo vzduchové filtry jsou součástí balení. V případě potřeby je možné spotřební materiál dokoupit. Napište nám v tomto případě prostřednictvím kontaktního formuláře.

Proč je součástí balení 9 vyměnitelných korunek. Nestačilo by menší množství?

Rozhodně byste si vystačili pouze s několika korunkami. Model BeautyRelax Peelmax Exclusive patří do prémiové kategorie. Hlavním smyslem nejvyšší modelové řady je poskytnout pro danou technologii estetického ošetření pleti jen to nejlepší. Z dlouhodobého hlediska je větší počet abrazivních korunek obrovskou přidanou hodnotou. Opakovaným pravidelným používáním přístroje se z vás stane skutečný profesionál! Při ošetření jednotlivých častí obličeje si tak můžete „vyhrát“ a to zejména na místech s velmi nepravidelným reliéfem pleti. Různá hrubost povrchu korunek se vždy maximálně přizpůsobí aktuálnímu stavu vaší pleti. Vždy se tak můžete spolehnout, že si vyberete správný typ. Při používání přístroje v kosmetickém studiu nabídnete díky možnosti výběru abrazivní korunky individuální péči vašim zákazníkům.

Jakým způsobem mám kombinovat použití diamantové mikrodermabraze a hydratační nano pistoli? Existuje nějaké striktní pravidlo?

Rozhodně ne. Jednotlivé metody ošetření pleti můžete používat nezávisle na sobě. Hydratační nano pistoli určitě doporučujeme po každém použití diamantové mikrodermabraze. Pleti poskytnete okamžitý zklidňující účinek a dostatečnou dávku hydratace. Hydratační nano pistoli můžete používat bez omezení klidně každý den. Použití diamantové mikrodermabraze dle stavu vaší pleti. Maximálně dvakrát do týdne.

Jaké přípravky je vhodné použít do zásobníku hydratační nano pistole?

Můžete použít jakýkoliv roztok, který není založen na gelové nebo olejové bázi. Vodu můžete libovolně obohatit dalšími přidanými látkami, které však nemají vliv na hustotu roztoku. V opačném případě by došlo k ucpání hydratační pistole.

Jak často používat metodu diamantové mikrodermabraze pleti?

Výkon přístroje zajišťuje vysokou efektivitu a intenzitu hloubkového čištění pleti. Vždy vycházejte z prostředí, ve kterém se nejvíce pohybujete. Pro udržení dlouhotrvající zdravé a čisté pleti je ideální interval jednou až dvakrát do týdne.

Mohu diamantovou mikrodermabrazi použít i v případě, pokud mám na pleti výskyt červených boláků?

V tomto případě použití nedoporučujeme. Abrazivní korunka by mohla výstupky vzniklé zánětlivým onemocněním mechanicky narušit. Pokud trpíte jakýmkoliv kožním onemocněním, doporučujeme nejprve konzultaci s vaším dermatologem.

Jaká je optimální délka použití diamantové mikrodermabraze?

Pro čištění pleti by se optimální délka použití měla pohybovat v rozsahu od 15 do 30 minut. Záleží, jak pečlivě se budete věnovat všem částem obličeje.

Představuje ošetření pleti jakékoliv následné omezení?

Po dokončení čištění pleti může pokožka mírně zarudnout. Tento efekt je způsoben stimulací krevního oběhu a lymfatického systému obličeje. Zbarvení v řádově minut opadne a pokožka se dostane do normálu. Ošetření pleti mikrodermabrazí se někdy označuje jako procedura na obědovou pauzu. Společensky vás nebude následně limitovat.

Jak je možné díky diamantové mikrodermabrazi dosáhnout rejuvenace pleti?

Rejuvenace nastartuje růst nových, zdravých a elastických kožních buněk, odolných vůči vnějším vlivům. Vrátí tak biologický čas pokožky zpět a zpomalí její další stárnutí.

Pro jaké typy pleti je použití přístroje BeautyRelax Peelmax Exclusive doporučeno?

Použití je vhodné pro všechny typy pleti. Omezení se vztahuje pouze na případy, kdy je pleť zasažena výrazným kožním onemocněním. Zvýšenou pozornost při používání musí dbát osoby, které mají na dotyk vysoce citlivou tenkou pleť. V tomto případě použijte vždy korunku s nejjemnější hrubostí povrchu a nízkou úrovní intenzity vakuového sání.

Zvládnu přístroj BeautyRelax Peelmax Exclusive používat v domácích podmínkách bez účasti odborníka?

Ovládání přístroje je velice snadné. Součástí balení přístrojů značky BeautyRelax obsahují podrobný návod k obsluze, kde jsou uvedeny všechny potřebné informace. Opakovaným používáním budete o svoji pleť pečovat jako skutečný profesionál!

Dotaz k produktu BeautyRelax Peelmax Exclusive