Absolutní novinka pro rok 2022 v kategorii estetických přístrojů. BeautyRelax Bodyface Multiform definuje nový standard pro přístroje obdobného typu z hlediska kvality zpracování, životnosti, výkonu a variability používání. Konstrukce vychází z posledních trendů požadavků estetického ošetření obličeje a těla. Všechny aplikační hlavice mají ergonomický tvar. Velice dobře se drží. Snadno lze ošetřit i hůře dostupné tělesné partie. Uživatelsky velmi příznivé a intuitivní ovládání. Rychlé přepínání mezi jednotlivými funkcemi. Změna výkonu působení jednotlivých technologií v reálném čase podle individuální potřeby uživatele. Prostřednictvím pokročilých technologií přístroj řeší celou řadu estetických defektů šetrnou neinvazivní cestou!

BeautyRelax Bodyface Multiform

Vlastnosti přístroje

  • Profesionální přístroj pro estetické ošetření celého těla.
  • Spojuje 5 profesionálních přístrojů do jedné kompaktní verze. Vynikající poměr ceny a užitné hodnoty přístroje.
  • Moderní progresivní technologie garantují dosažitelné výsledky vysoce šetrné k tělu.
  • Aplikační hlavice jsou vyrobeny z velmi odolných materiálů, jako jsou kov, nerez ocel nebo tvrzený plast.
  • Dostatečně dlouhý kabel pro každou aplikační hlavici pro snadnou práci s přístrojem.
  • Možnost plynulého dávkování výkonu.
  • Velký dotykový barevný LCD panel.
  • Elegantní provedení hlavní ovládací jednotky.
  • Dlouhá životnost přístroje.
  • Spotřební materiál: vyměnitelné filtrační tampónky pro aplikační hlavici s vakuovou drenáží.
  • Skvělá variabilita používání.
  • Vysoká užitná hodnota přístroje.
  • Určen pro komerční i domácí použití.
BeautyRelax Bodyface Multiform
BeautyRelax Bodyface Multiform
BeautyRelax Bodyface Multiform

Hlavní benefity používání přístroje BeautyRelax Bodyface Multiform

BeautyRelax Bodyface Multiform
  • Redukce jemných mimických vrásek
  • Zvýšení pružnosti kontur obličeje
  • Zpevnění a vypnutí pleti
  • Remodelace kolagenních vláken
  • Potlačení projevů celulitidy
  • Potlačení strií a jemných jizviček
  • Stimulace lymfatického systému končetin
  • Redukce tukové tkáně na vybraných tělesných partií
  • Zcela neinvazivní charakter ošetření
  • Bezpečné, bezbolestné používání
  • Bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů
  • Skutečně funkční lymfatická masáž podtlakem
BeautyRelax Bodyface Multiform
BeautyRelax Bodyface Multiform
BeautyRelax Bodyface Multiform

Aplikátor se 3 kolíčky

Aplikační hlavice je primárně určena pro ošetření obličeje, krku a dekoltu. Použít ji můžete samozřejmě na libovolné tělesné partie. Díky menším rozměrům se můžete zaměřit na plochu s většími nerovnostmi a horší dostupností. Dbejte zvýšenou pozornost při nastavení intenzity energie radiofrekvenčních vln a délce kontaktu aplikátoru s pletí. Ideální je metoda razítkování, kdy pleť jemně „poťukáváte“. Takto postupně krok po kroku ošetříte vybranou část pleti. Pokud je ošetření prováděno druhé osobě, aktivně s ní komunikujte, abyste získali informace ohledně vnímání pocitů tepla na pleti. Podle toho upravujte intenzitu působení radiofrekvenčních vln.

BeautyRelax Bodyface Multiform

Malé rozměry aplikačních kolíčků jsou přímo předurčeny pro ošetření menších částí těla s horší dostupností pro velké aplikační hlavice. Ideální je použití pro oblast kolem očí. Dbejte maximálně zvýšenou pozornost nastavení intenzity a délky kontaktu aplikační hlavice s pletí. Zejména v oblasti kolem očí je pleť velmi tenká a vysoce citlivá.

BeautyRelax Bodyface Multiform

Aplikátor se čtyřmi velkými kolíčky je určen pro stimulaci radiofrekvencí větší plochy těla. V oblasti hlavy využijete především na oblast brady. V oblasti těla na partie s výskytem strií nebo celulitidy. Všude tam, kde je snížená pružnost pleti!

BeautyRelax Bodyface Multiform

Aplikační hlavice se 6 kolíčky

Aplikační hlavice je primárně určena pro ošetření větších tělesných partií. Použít ji můžete samozřejmě na libovolné tělesné partie. Dbejte zvýšenou pozornost při použití aplikátoru se 6 kolíčky nastavení intenzity energie radiofrekvenčních vln a délce kontaktu aplikátoru s pletí. Ideální je metoda razítkování, kdy pleť jemně „poťukáváte“. Takto postupně krok po kroku ošetříte vybranou část pleti. Ideální pro místa se sníženou pružností pleti, zvýšeným výskytem strií a jizviček.

BeautyRelax Bodyface Multiform
BeautyRelax Bodyface Multiform

Plynulý pohyb

Aplikační hlavicí se pohybujte po těle delšími i kratšími táhlými úseky. Pomocí volné ruky si – pokud je to možné – pokožku co nejvíce napněte. Pohyb po pleti bude mnohem snadnější. Vždy dbejte na to, aby byla pokožka co nejlépe hydratovaná pomocí sonogelu. Při stimulaci pleti plynulým pohybem je celkově zkrácen čas kontaktu aplikačních kolíčků s konkrétním místem. Při konstantním nastavením úrovně intenzity radiofrekvence můžete při rychlejším pohybu vnímat menší míru působení radiofrekvence ve srovnání s pomalejším pohybem.

Razítkování

Při ošetření vždy postupujte tak, že aplikační hlavici přidržíte na pleti maximálně v časovém rozsahu 1 až 2 sekundy (tzv. razítkováním). Intenzitu přidávejte vždy podle pocitu. Ošetření pleti by nikdy nemělo být nesnesitelně bolestivé. Akceptovatelné je pouze pocit vnímání tepla na snesitelné úrovni. Výkon dávkujte postupně. Začněte vždy od nejnižší hodnoty 1. Přistupujte k ošetření s maximální pečlivostí a šetrností. Metodou razítkování snadno pokryjete celou plochu pleti.

BeautyRelax Bodyface Multiform

Aplikátor s vakuovým sáním a přídavnou funkcí radiofrekvence

Lymfatická masáž patří mezi nejúčinnější způsoby pro redukci projevů celulitidy. Rytmické hnětení svalů zajišťuje správné proudění lymfy v těle. Přispívá k odvádění nečistot z krve. Prostřednictvím podtlakové terapie lze tělo zbavit nežádoucích otoků a nevzhledně vypadající pomerančové kůže.

BeautyRelax Bodyface Multiform

Spodní strana aplikátoru má unikátní konstrukci, která umožňuje působit dvěma technologiemi součastně. Podtlak pro intenzivní vakuovou masáž a dva ploché aplikátory, které generují radiofrekvenční vlny.

BeautyRelax Bodyface Multiform
BeautyRelax Bodyface Multiform

Masáž probíhá cyklicky ve třech fázích:

1. Nasátí podkožní tkáně

2. Ruční pohyb aplikátoru na vybrané části těla

3. Postupné uvolnění vytvořeného podtlaku

Kombinace podtlaku a pohybu aplikátoru, který mechanicky stimuluje pokožku okrajem aplikační hlavice, vzniká intenzivní kompresní lymfatická masáž. Snadno ošetříte všechny problematické partie. Maximálně se přizpůsobí vašim křivkám.

BeautyRelax Bodyface Multiform

Individuální nastavení hlavice

Každý z nás je originál se specifickými tělesnými proporcemi. Hlavici s vakuovým sáním a radiofrekvencí si nastavíte přesně podle vašich potřeb. Individuální nastavení patří mezi jednu z největších výhod přístroje BeautyRelax Bodyface Multiform. Všechny jeho funkce využije plnohodnotně skutečně každý uživatel. Dle libosti je možno nastavit si čas nasávání, čas uvolnění podtlaku, sílu vakuového nasávání či výkon radiofrekvence.

BeautyRelax Bodyface Multiform

Aplikátor s ultrazvukovou kavitací

Aplikační hlavice s velkou kontaktní plochou generuje ultrazvukové vlny, které aktivně stimulují tukovou tkáň. Dochází k narušení integrity tukové buňky a uvolňuje se tuk. Uvolněný tuk se štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde jsou zpracovány jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučeny z těla ven přirozenou cestou. Odstraněný tuk se zpět do tkáně nevrací. Ultrazvuková kavitace je bezbolestná, neinvazivní, šetrná, účinná a hlavně trvalá metoda pro odstranění tukové tkáně, redukci celulitidy a vyhlazení pokožky.

Aplikační hlavice generuje ultrazvukové vlny ve specifické frekvenci. Technologie snadno pronikne přes povrch pokožky s přímým zacílením na tukové buňky. Všechny vrstvy pokožky, krevní kapiláry, jemné cévy nebo svalová hmota nejsou ultrazvukem žádným způsobem negativně ovlivněny. Ultrazvuk zacílí s maximální přesností přímo na tukovou tkáň pro vysokou efektivitu estetického zákroku!

BeautyRelax Bodyface Multiform

Velký dotykový displej

Žádná nepřehledná tlačítka se složitým nastavením. Velký barevný dotykový displej si zamilujete! Intuitivní nastavení všech funkcí a úrovní výkonu. Menu přístroje si osvojíte již během několika použití.

BeautyRelax Bodyface Multiform
BeautyRelax Bodyface Multiform

5 aplikačních hlavic | 4 technologie | 1 přístroj

Je to stejné, jako byste měli k dispozici 5 plnohodnotných estetických přístrojů najednou. 5 aplikačních hlavic poskytuje pokročilé technologie: (1) multipolární radiofrekvenci, (2) ultrazvukovou kavitaci, (3) červené světlo a (4) vakuovou drenáž.

Kombinace aplikačních hlavic s různými technologiemi si poradí s liftingem pleti, posílením obličejových svalů, potlačením projevů celulitidy, podporou lymfatického systému nebo redukcí tukové tkáně. S přístrojem BeautyRelax Bodyface Multiform si můžete bez obav otevřít beauty salon. Svým zákazníkům nabídnete ošetření celého těla na špičkové úrovni s vysokou efektivitou!

BeautyRelax Bodyface Multiform

Použití je vždy spojeno s čirým vodivým gelem. Kontaktní gel, tzv. SONOGEL, zakoupíte v jakékoliv prodejně zdravotnických potřeb (možno zakoupit i v lékárně). Gel je pro použití přístroje velice důležitý. Vytváří nezbytnou pojivou vrstvu mezi aplikátorem a pokožkou. Je vyroben na vodní bázi. Nemůže uškodit aplikační hlavici. Užití kontaktního gelu je nezbytné. Ultrazvukové vlny a radiofrekvence se tak mohou na pleť lépe navázat. Nepoužívejte žádné jiné kosmetické přípravky. Aplikace sonogelu je třeba při použití všech pěti aplikátorů přístroje BeautyRelax BodyFace Multiform.

BeautyRelax Bodyface Deluxe
BeautyRelax Bodyface Multiform

Technické parametry

  • 3x Multipolární radiofrekvence
  • 1x Podtlaková lymfatická drenáž s vakuovým nasáváním a radiofrekvencí
    1x Ultrazvuková kavitace
  • Frekvence ultrazvuku: 40Khz
  • Frekvence radiofrekvence: 5Mhz
  • Dávkování energie radiofrekvence: 10%, 20%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 100%
  • Vlnová délka červeného světla: 625nm
  • Rozsah síly podtlaku vakuového sání: 0 až 250Kpa
  • Rozměry: 40x20x30cm
  • Hmotnost: 6kg

Obsah balení

  • Hlavní jednotka BeautyRelax BR-2330 1x
  • Hlavice s radiofrekvencí – 3 aplikační kolíčky 1x
  • Hlavice s radiofrekvencí – 4 aplikační kolíčky 1x
  • Hlavice s radiofrekvencí – 6 aplikačních kolíčků 1x
  • Hlavice s podtlakovou drenáží a radiofrekvencí 1x
  • Hlavice s ultrazvukovou kavitací 1x
  • Kovový kufřík 1x
  • Plastový držák na všechny aplikační hlavice 1x
  • Sada filtračních tampónků pro vakuovou hlavici 1x
  • Napájecí kabel 220V 1x
  • Návod k obsluze 1x

beautyrelax bodyface multiform

Nejčastější otázky a odpovědi

Jak by mělo ošetření správně probíhat v domácím prostředí?

Před zahájením ošetření si velice pečlivě prostudujte veškeré podrobnosti uvedené v tomto návodu k obsluze. Zvýšenou pozornost věnujte zejména kontraindikacím. Pokud si nejste jisti, konzultujte použití se svým praktickým lékařem. Prostudujte si také seznam partií, které jsou pro ošetření jednotlivými technologiemi přesně vymezeny. Během ošetření zaujměte polohu vleže nebo vsedě. Vytvořte si dostatečné pohodlí. Oblečte si něco lehčího, pohodlného.

Jaké opatření je před a po ošetření nutno dodržovat?

Minimálně 4 hodiny před ošetřením ultrazvukem nejezte těžká nebo mastná jídla. Doporučujeme lehká jídla (např. zeleninový salát, jogurt). Den před ošetřením, v den ošetření a několik dní po ošetření zvyšte váš pitný režim na 2 až 2,5 litru čisté vody denně. Vyhýbejte se perlivým a slazeným vodám. Týden po ošetření ultrazvukem byste se měli vyvarovat konzumaci alkoholu, kofeinu, nikotinu, těžkých a mastných jídel. Všechny tyto faktory zatěžují vaše játra, která jsou již tak zatížena filtrováním uvolněných tuků z vašeho těla. Další jejich zatížení by mohlo vést k nevolnosti či zhoršení zdravotního stavu. Po ošetření doporučujeme mírně zvýšit pohybovou aktivitu. Podpoříte tím výrazně krevní oběh a celkovou látkovou výměnu. Stimulace krevního oběhu a lymfatického systému podpoří vyplavení uvolněných tuků přirozenou cestou ven z těla.

Je ošetření technologiemi přístroje BeautyRelax Bodyface Multiform bolestivé?

Ošetření je zcela bezbolestné a při dodržení veškerých pokynů v návodu i bezpečné. Při použití ultrazvuku můžete cítit na pokožce pocity připomínající mravenčení až lehké brnění. Průvodním jevem působení radiofrekvence je pocit tepla.

Jak poznám, že aplikační hlavice opravdu generuje ultrazvukové vlny?

Během ošetření můžete slyšet slabé pískání (ale není to pravidlo), které vydává ultrazvuk. Citliví jedinci můžou cítit jemné mravenčení. Jde o standardní průvodní jev ultrazvuku. Pro ověření funkčnosti ultrazvukových vln naneste drobné množství kapek vody na aplikační hlavici. Ultrazvukové vlny molekuly vody rozkmitají. Pokud je pro vás pískání až příliš intenzivní, použijte klasické špunty do uší proti chrápání nebo snižte intenzitu ultrazvuku.

Jakých výsledků je možné dosáhnout?

Výsledek je výrazně ovlivněn několika faktory. Uvolněný tuk musí tělo zpracovat. To, jak rychle jej zpracuje, závisí především na rychlosti metabolismu, typu vašeho tuku (zda je prorostlý až do svalové tkáně), stavu lymfatického systému nebo životosprávě. Za optimálních podmínek se může jednat až o několikacentimetrový úbytek po opakovaném ošetření při dodržení výše uvedené životosprávy. Estetický přístroj s funkcí ultrazvukové kavitace vnímejte jako užitečný nástroj, který vám napomůže ve vašem úsilí vypadat lépe. Pro dosažení vysněných cílů je třeba upravit životosprávu a zvýšit pohyb (mluvíme stále o lehké pohybové aktivitě, žádná extrémní fyzická zátěž, na kterou nejste případně zvyklí). Je to důležité, aby procesy, které estetický přístroj ve vašem těle nastartuje, mohly úspěšně a efektivně proběhnout.

Je používání estetického přístroje s ultrazvukovou kavitací bezpečné?

Pokud se přístroj používá na správných partiích a uživatelé neodpovídají některým z uvedených kontraindikací, je ultrazvuková kavitace naprosto bezpečná. Uvolněný tuk je organizmus schopen postupně zpracovat. Výkon je speciálně nastaven tak, aby nedošlo k poškození ostatních buněk a cév. Znovu připomínáme, že je ošetření vždy spojeno se sonogelem. Ultrazvukové vlny se tak mohou na pokožku dostatečně navázat.

Jaké zásady je nezbytné dodržovat, aby se požadovaný hubnoucí účinek dostavil?

Jak již bylo uvedeno v předchozím textu, je nezbytné upravit životosprávu a zvýšit příjem tekutin. Ošetření ultrazvukovou kavitací můžete bez obav podstoupit již po 7 až 10 dnech. Nedoporučujeme ošetření více než dvou partií najednou. Pokud ošetřujete partie, které jsou blíže u sebe, efekt kavitace se násobí. V opačném případě (vzdálenějších partií) se efekt rozdělí. Rozhodně se vždy snažte vyhnout těm částem těla, kde jsou lymfatické uzliny – viz. grafická vizualizace v tomto návodu k obsluze, pasáž: LYMFATICKÉ UZLINY. Případný letmý náhodný pohyb nevadí. Aplikační hlavice však nesmí tyto vybrané části přímo stimulovat. Správná funkce lymfatických uzlin a dlouhodobá stimulace pomocí ultrazvukových vln se neslučují.

Proč je kladen důraz na péči o aplikační hlavici po každém použití?

Kontaktní hlavici je třeba pečlivě očistit od kontaktního gelu a pečlivě dezinfikovat po každém jednotlivém použití. Ideálně pomocí spreje na bázi alkoholu. Zabráníte tak možnosti šíření bakterií a zajistíte maximální hygienu provozu. Aplikační hlavici nezapomeňte důkladně vysušit pomocí hadříku. Násobně tím prodloužíte její životnost.

Může přístroj používat více osob?

Ano. Je to možné, ale za dodržení určitých podmínek. Věnujte zvýšenou pozornost zejména dezinfekci aplikační hlavice. Zabráníte přenosu bakterií či případně kožních chorob. Pro dezinfekci použijte ideálně alkoholový roztok ve spreji. Povrch aplikační hlavice vždy důkladně osušte.

V jakém stavu by se měla pleť v oblasti obličeje, krku nebo dekoltu nacházet těsně před použitím radiofrekvence?

Pokožka by měla být co nejvíce čistá. Zbavena makeupu a všech povrchových nečistot. Pokud máte možnost, doporučujeme pleť vyčistit přístrojově pomocí rotačního kartáčku nebo ultrazvukové špachtle. Určitě bychom doporučili vyhnout se čistění pleti pomoci diamantové mikrodermabraze. Mechanická abraze pleti způsobí mírné podráždění pleti a následné použití radiofrekvence nedoporučujeme.

Jaké přípravky je vhodné aplikovat bezprostředně po ošetření pleti radiofrekvencí?

Pleť je třeba po použití přístroje Bodyface Multiform dostatečně hydratovat. Doporučujeme použit běžný hydratační krém. Pleť potřebuje dostatečný přísun vláhy pro její regeneraci. Minimálně v den přístrojového ošetření je vhodné se vyhnout kosmetickým procedurám, jako např. hloubkové čištění pleti diamantovou mikrodermabrazí nebo zahřátí pleti horkou párou. Po ošetření radiofrekvencí je pleť mírně podrážděna a může zčervenat. Pleť potřebuje po stimulaci radiofrekvencí určitý čas pro následnou regeneraci.

Jaké výsledky mohu očekávat? Jak se působení radiofrekvence na pleti projeví?

Účinek radiofrekvence je velmi individuální a výsledek závisí na více faktorech. Zarudnutí pleti po ošetření je běžný průvodní jev. Pokožka je po skončení ošetření na povrchu teplejší. V následujících dnech dochází postupně k remodelaci kolagenních a elastických vláken, která jsou zodpovědná za kvalitu pružnosti pleti. Neinvazivní lifting pleti pomocí radiofrekvence není konečný proces s definitivním efektem. Pleť je třeba pravidelně stimulovat (přibližně 2x až 4x do měsíce). Další přístrojové ošetření stejné partie doporučujeme minimálně za 7 až 10 dní.

Jakým způsobem je možné působení radiofrekvence vnímat?

Při kontaktu aplikační hlavice s pletí proudí přes povrch pleti do vrstvy dermis radiofrekvenční vlny. Tento proces můžeme vnímat jako teplo, které postupně graduje. Pocit tepla není způsoben „nahříváním“ pleti, ale jedná se o průvodní jev působení energie radiofrekvenčních vln. Hlavním smyslem a podstatou používání právě radiofrekvenčních vln je přesné zacílení do vrstvy dermis o specifické frekvenci a výkonu.

Může aplikační hlavice povrch pleti poranit?

Při nesprávném použití přístroje může. Rozsah nastavení výkonu je záměrně upraven tak, aby byl schopen ošetřit celé spektrum uživatelů s různou citlivostí pleti a různou vrstvou tukové tkáně. Můžeme tedy považovat výkon přístroje za mírně „předimenzovaný“. Jedna z hlavních výhod přístroje je flexibilita použití se zaměřením a vybrané partie těla. Úprava dávkování výkonu umožňuje ošetření i velmi citlivých partií. Vyšší výkon nakopat pro větší plochy, kde je míra citlivosti na nižší úrovni. Estetický přístroj musí být schopen nabídnout dostatečný potenciál výkonu. V opačném případě by nebylo možné provést lifting pleti s vysokou efektivitou. Při dávkování výkonu je třeba vždy postupovat s maximální opatrností.

Jak je to se stimulací strií a drobných jizviček?

Útvary vystouplé nad povrch okolní pokožky v podobě strií nebo jizviček představují nepříjemný estetický prvek. Strie a jizvy není nikdy možné úplně odstranit. Přesto je praxí prokázáno, že pravidelná stimulace pomocí radiofrekvenčních vln má pozitivní vliv na zmírnění výraznosti. Radiofrekvenční vlny nabízí dostatečný výkonnostní rozsah, aby způsobily jejich zvláčnění a změkčení této tkáně. Z tohoto pohledu je to skutečně běh na dlouhou trať a ne vždy se podaří docílit naprosto dokonalého výsledku podle vašich představ.

U přístroje uvádíte komerční i domácí použití. Nevylučují se tyto dvě možnosti použití navzájem?

Kvalitu estetického přístroje měříme podle účinnosti působení konkrétní technologie a možný rozsah nastavení výkonu. Užitnou hodnotu přístroje je třeba posuzovat zejména podle toho, jakým způsobem a s jakou efektivitou lze docílit požadovaných výsledků ošetření pleti. Druhým aspektem je životnost přístroje. Při komerčním provozu podléhá přístroj násobně větší zátěži ve srovnání s používáním jednou osobou v domácích podmínkách. Nároky na životnost a konstrukci přístroje jsou při komerčním použití mnohem přísnější. Z tohoto pohledu vyhovuje model BEAUTYRELAX BODYFACE MULTIFORM ve všech aspektech. (1) velmi účinná technologie a (2) kvalitní komponenty zajišťující dlouhou životnost při vysoké frekvenci provozu. Přístroj tak splňuje požadavky pro používání doma nebo v kosmetickém salonu.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Přístroj není zdravotnický prostředek. Patří do kategorie masážních přístrojů. Přístroj neléčí obezitu nebo jakékoliv jiné onemocnění. Přístroj nabízí technologie, které při použití za specifických podmínek napomáhají v redukci podkožního tuku, potlačení projevů celulitidy a zvýšení pružnosti pleti.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj na standardní evropskou certifikaci. Splňuje veškeré normy, které jsou kladeny na přístroje tohoto typu. Aby pro vás bylo používání přístroje maximálně bezpečné, dbejte pečlivě všech pokynů uvedených v tomto návodu k obsluze.

Je přístroj vodotěsný?

Není. Žádná část přístroje není určena pro mytí pod tekoucí vodou.

Dotaz k produktu BeautyRelax Bodyface Multiform