BeautyRelax Bodyface Skinlift je profesionální přístroj, který je určen pro estetické ošetření obličeje, krku, dekoltu a vybraných partií těla. Využívá vysoce účinnou technologii multipolární radiofrekvence. Neinvazivní lifting pleti, aktivní stimulace kolagenních vláken a potlačení příznaků celulitidy. Kvalitní zpracování všech komponentů. Vysoká užitná hodnota. Extrémně dlouhá životnost přístroje. Možnost plynulého dávkování energie radiofrekvenčních vln. Stolní provedení. S přístrojem není kromě sonogelu spojen žádný další spotřební materiál. Vysoká míra ekonomiky provozu. Přístroj není náročný na spotřebu elektrické energie.

BeautyRelax Bodyface Skinlift

BeautyRelax Bodyface Skinlift má praktické stolní provedení. Používání je tak velmi snadné při ošetření obličeje, dekoltu nebo vybrané části těla. V případě potřeby vytvoříte z celé sady během několika vteřin mobilní zařízení, se kterým se snadno cestuje. Robustní kufřík v nerez provedení poskytuje dokonalou ochranu před mechanickým poškozením. Zapojení přístroje a uvedení do provozu je rychlé a intuitivní. Stačí pár kroků a přístroj BeautyRelax Bodyface Skinlift je připraven k použití!

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Hlavní výhody používání modelu Bodyface Skinlift

  • Redukce jemných mimických vrásek
  • Zvýšení pružnosti kontur obličeje
  • Zpevnění a vypnutí pleti
  • Remodelace kolagenních vláken
  • Zmírnění projevů celulitidy
  • Potlačení strií a jemných jizviček
  • Zcela neinvazivní charakter ošetření
  • Bezpečné, bezbolestné používání
  • Bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů

2 různé aplikační hlavice

  • Aplikátor se 3 kolíčky 2Mhz (určen pro ošetření menších partií)
  • Aplikátor se 6 kolíčky 2Mhz (určen pro ošetření větších partií)
BeautyRelax Bodyface Skinlift

Radiofrekvence je hlavní klíč pro efektivní lifting pleti

Aplikační hlavice generuje energii prostřednictvím radiofrekvenčních vln se zcela specifickým výkonem a frekvencí. Radiofrekvenční vlny jsou optimalizovány k tomu, aby způsobily tepelný gradient, který významně ovlivňuje procesy ve vrstvě dermis. Dodaná energie aktivuje remodelaci kolagenových vláken a elastinu. Maximální možné zacílení energie i v lokalitách s výraznější tukovou vrstvou a následná excitace metabolických procesů má významný vliv na velmi efektivní vyhlazení povislých a deformovaných kontur.

Červené světlo 625nm

  • Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu
  • Příznivý vliv na elastická vlákna
  • Zvýšení účinnosti vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků
  • Zlepšení cirkulace krve v podkožní tkáni
  • Brání v tvorbě pigmentu
  • Vlnová délka: 625nm
BeautyRelax Bodyface Skinlift

Aplikátor se 3 kolíčky

Aplikační hlavice je primárně určena pro ošetření obličeje, krku a dekoltu. Použít ji můžete samozřejmě na libovolné tělesné partie. Díky menším rozměrům se můžete zaměřit na plochu s většími nerovnostmi a horší dostupností. Dbejte zvýšenou pozornost při nastavení intenzity energie radiofrekvenčních vln a délce kontaktu aplikátoru s pletí. Ideální je metoda razítkování, kdy pleť jemně „poťukáváte“. Takto postupně krok po kroku ošetříte vybranou část pleti. Pokud je ošetření prováděno druhé osobě, aktivně s ní komunikujte, abyste získali informace ohledně vnímání pocitů tepla na pleti. Podle toho upravujte intenzitu působení radiofrekvenčních vln.

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Malé rozměry aplikačních kolíčků jsou přímo předurčeny pro ošetření menších částí těla s horší dostupností pro velké aplikační hlavice. Ideální je použití pro oblast kolem očí. Dbejte maximálně zvýšenou pozornost nastavení intenzity a délky kontaktu aplikační hlavice s pletí. Zejména v oblasti kolem očí je pleť velmi tenká a vysoce citlivá.

BeautyRelax Bodyface Skinlift
BeautyRelax Bodyface Skinlift

Obličej, krk a dekolt

Aplikační hlavice se třemi kolíčky je ideální pro použití nejen pro oblast obličeje, ale také na podbradek a dekolt. Možnost dávkování výkonu umožňuje ošetření velmi citlivých míst.

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Efektivita + šetrnost = dokonalý výsledek

Dosáhnout co nejlepších výsledků omlazení pleti cestou maximální šetrnosti je hlavním smyslem kosmetického průmyslu již od svého vzniku. Ať se jedná o kosmetické přípravky nebo estetické přístroje. Oblast moderní kosmetiky vytváří spojením efektivity a šetrnosti možnou alternativu k invazivnímu chirurgickému zákroku pomocí skalpelu. Estetický přístroj BodyFace Skinlift modifikuje tuto myšlenku k naprosté dokonalosti. Multipolární radiofrekvenční vlny se specifickým výkonem a frekvencí dokážou zacílit na vrstvu dermis k probuzení tvorby vlastního kolagenu s vysokou mírou efektivity a šetrnosti. Objevte s přístrojem BodyFace Skinlift skutečně funkční lifting pleti pomocí moderních technologií. Řekněte jasné NE: bolestem, jizvám a skalpelům!

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Aplikační hlavice se 6 kolíčky

Aplikační hlavice je primárně určena pro ošetření větších tělesných partií. Použít ji můžete samozřejmě na libovolné tělesné partie. Dbejte zvýšenou pozornost při použití aplikátoru se 6 kolíčky nastavení intenzity energie radiofrekvenčních vln a délce kontaktu aplikátoru s pletí. Ideální je metoda razítkování, kdy pleť jemně „poťukáváte“. Takto postupně krok po kroku ošetříte vybranou část pleti. Ideální pro místa se sníženou pružností pleti, zvýšeným výskytem strií a jizviček.

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Doporučená metoda použití hlavic

Při použití aplikační hlavice na vybrané části těla je třeba vždy vycházet z optimálního načasování délky kontaktu aplikačních kolíčků s pletí a vhodného dávkování intenzity radiofrekvenčních vln. V tomto směru si můžete pohyby přizpůsobit podle sebe. V případě ošetření druhé osoby aktivní komunikací sledujte míru, jakou vnímá projev tepla působením radiofrekvence. S aplikačními halvicemi můžete pracovat plynulým pohybem nebo metodou „razítkování“.

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Plynulý pohyb

Aplikační hlavicí se pohybujte po těle delšími i kratšími táhlými úseky. Pomocí volné ruky si – pokud je to možné – pokožku co nejvíce napněte. Pohyb po pleti bude mnohem snadnější. Vždy dbejte na to, aby byla pokožka co nejlépe hydratovaná pomocí sonogelu. Při stimulaci pleti plynulým pohybem je celkově zkrácen čas kontaktu aplikačních kolíčků s konkrétním místem. Při konstantním nastavením úrovně intenzity radiofrekvence můžete při rychlejším pohybu vnímat menší míru působení radiofrekvence ve srovnání s pomalejším pohybem.

Razítkování

Při ošetření vždy postupujte tak, že aplikační hlavici přidržíte na pleti maximálně v časovém rozsahu 1 až 2 sekundy (tzv. razítkováním). Intenzitu přidávejte vždy podle pocitu. Ošetření pleti by nikdy nemělo být nesnesitelně bolestivé. Akceptovatelné je pouze pocit vnímání tepla na snesitelné úrovni. Výkon dávkujte postupně. Začněte vždy od nejnižší hodnoty 1. Přistupujte k ošetření s maximální pečlivostí a šetrností. Metodou razítkování snadno pokryjete celou plochu pleti. 

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Plynulé dávkování výkonu 1 – 2 – 3 – 4 – 5

Radiofrekvenční vlny působí prostřednictvím aplikační hlavice na pleť ve specifické frekvenci a výkonu. Frekvence je nastavena na výchozí hodnotu 2Mhz. Výkon představuje úroveň energie, která je vyjádřena v Joulech. Pomocí ovládacího panelu si můžete snadno tuto energii dávkovat prostřednictvím 5 úrovní = rozsah 1 až 15 Joulů na cm2. Každá partie těla má jinou vrstvu podkožního tuku a jinou citlivost. Možnost nastavení dávkování výkonu je základní předpoklad pro široký rozsah variability používání.

BeautyRelax Bodyface Skinlift
BeautyRelax Bodyface Skinlift
BeautyRelax Bodyface Skinlift

Vlastnosti přístroje

  • Stolní provedení
  • Kvalitní zpracování všech komponentů
  • Vysoká užitná hodnota
  • Extrémně dlouhá životnost přístroje
  • Dávkování energie radiofrekvenčních vln
  • Určeno pro domácí i komerční využití
  • Frekvence radiofrekvence: 2Mhz
  • Rozsah energie: 5 úrovní = 1 až 15 Joulů na cm2

Obsah balení

  • Hlavní jednotka BeautyRelax BR-2310 1x
  • Aplikační hlavice se třemi kolíčky 1x
  • Aplikační hlavice se šesti kolíčky 1x
  • Napájecí kabel 220V 1x
  • Návod k obsluze 1x

BeautyRelax Bodyface Skinlift

Nejčastější otázky a odpovědi

V jakém stavu by se měla pleť nacházet těsně před použitím přístroje?

Pokožka by měla být co nejvíce čistá. Zbavena makeupu a všech povrchových nečistot. Pokud máte možnost, doporučujeme pleť vyčistit přístrojově pomocí rotačního kartáčku nebo ultrazvukové špachtle. Určitě bychom doporučili vyhnout se čistění pleti pomoci diamantové mikrodermabraze. Mechanická abraze pleti způsobí mírné podráždění pleti a následné použití radiofrekvence nedoporučujeme.

Jaké přípravky je vhodné aplikovat bezprostředně po ošetření pleti radiofrekvencí?

Pleť je třeba po použití přístroje Bodyface Skinlift dostatečně hydratovat. Doporučujeme použit běžný hydratační krém. Pleť potřebuje dostatečný přísun vláhy pro její regeneraci. Minimálně v den přístrojového ošetření je vhodné se vyhnout kosmetickým procedurám, jako např. hloubkové čištění pleti diamantovou mikrodermabrazí nebo zahřátí pleti horkou párou. Po ošetření radiofrekvencí je pleť mírně podrážděna a může zčervenat. Pleť potřebuje po stimulaci radiofrekvencí určitý čas pro následnou regeneraci.

Jaké výsledky mohu očekávat? Jak se působení radiofrekvence na pleti projeví?

Účinek radiofrekvence je velmi individuální a výsledek závisí na více faktorech. Zarudnutí pleti po ošetření je běžný průvodní jev. Pokožka je po skončení ošetření na povrchu teplejší. V následujících dnech dochází postupně k remodelaci kolagenních a elastických vláken, která jsou zodpovědná za kvalitu pružnosti pleti. Neinvazivní lifting pleti pomocí radiofrekvence není konečný proces s definitivním efektem. Pleť je třeba pravidelně stimulovat (přibližně 2x až 4x do měsíce). Další přístrojové ošetření stejné partie doporučujeme minimálně za 7 až 10 dní.

Jakým způsobem je možné působení radiofrekvence vnímat?

Při kontaktu aplikační hlavice s pletí proudí přes povrch pleti do vrstvy dermis radiofrekvenční vlny. Tento proces můžeme vnímat jako teplo, které postupně graduje. Pocit tepla není způsoben „nahříváním“ pleti, ale jedná se o průvodní jev působení energie radiofrekvenčních vln. Hlavním smyslem a podstatou používání právě radiofrekvenčních vln je přesné zacílení do vrstvy dermis o specifické frekvenci a výkonu.

Může aplikační hlavice povrch pleti poranit?

Při nesprávném použití přístroje může. Rozsah nastavení výkonu je záměrně upraven tak, aby byl schopen ošetřit celé spektrum uživatelů s různou citlivostí pleti a různou vrstvou tukové tkáně. Můžeme tedy považovat výkon přístroje za mírně „předimenzovaný“. Jedna z hlavních výhod přístroje je flexibilita použití se zaměřením a vybrané partie těla. Úprava dávkování výkonu umožňuje ošetření i velmi citlivých partií. Vyšší výkon nakopat pro větší plochy, kde je míra citlivosti na nižší úrovni. Estetický přístroj musí být schopen nabídnout dostatečný potenciál výkonu. V opačném případě by nebylo možné provést lifting pleti s vysokou efektivitou. Při dávkování výkonu je třeba vždy postupovat s maximální opatrností.

U přístroje uvádíte komerční i domácí použití. Nevylučují se tyto dvě možnosti použití navzájem?

Kvalitu estetického přístroje měříme podle účinnosti působení konkrétní technologie a možný rozsah nastavení výkonu. Užitnou hodnotu přístroje je třeba posuzovat zejména podle toho, jakým způsobem a s jakou efektivitou lze docílit požadovaných výsledků ošetření pleti. Druhým aspektem je životnost přístroje. Při komerčním provozu podléhá přístroj násobně větší zátěži ve srovnání s používáním jednou osobou v domácích podmínkách. Nároky na životnost a konstrukci přístroje jsou při komerčním použití mnohem přísnější. Z tohoto pohledu vyhovuje model BEAUTYRELAX BODYFACE SKINLIFT ve všech aspektech. (1) velmi účinná technologie a (2) kvalitní komponenty zajišťující dlouhou životnost při vysoké frekvenci provozu. Přístroj tak splňuje požadavky pro používání doma nebo v kosmetickém salonu.

Proč je kladen důraz na péči o aplikační hlavici po každém použití?

Kontaktní hlavici je třeba pečlivě očistit od kontaktního gelu a pečlivě dezinfikovat po každém jednotlivém použití. Ideálně pomocí spreje na bázi alkoholu. Zabráníte tak možnosti šíření bakterií a zajistíte maximální hygienu provozu. Aplikační hlavici nezapomeňte důkladně vysušit pomocí hadříku. Násobně tím zvýšíte její životnost.

Je přístroj zdravotnický prostředek?

Přístroj není zdravotnický prostředek. Patří do kategorie kosmetických/masážních přístrojů. Přístroj neléčí obezitu nebo jakékoliv jiné kožní onemocnění. Přístroj nabízí ověřenou technologii radiofrekvence, která významným způsobem přispívá ke zlepšení kondice unavené a nezdravě vyhlížející pleti.

Má přístroj nějakou certifikaci?

Přístroj má standardní evropskou certifikaci. Splňuje veškeré normy, které jsou kladeny na přístroje tohoto typu pro dosažení bezpečnosti provozu. V případě potřeby nás kontaktujte na emailové adrese: [email protected] Prohlášení o shodě vám pošleme elektronicky.

Je přístroj vodotěsný?

Není. Žádná část přístroje není určena pro ponoření do vody nebo mytí pod proudem tekoucí vody.

Dotaz k produktu BeautyRelax Bodyface Skinlift