Jak na lymfatickou masáž doma? Vyzkoušejte vakuové nasávání!

Správná činnost lymfatického systému je pro naše tělo nesmírně důležitá. Velmi zjednodušeně představuje lymfatický systém naši vnitřní čističku odpadních vod, respektive tekutin, které proudí tkáněmi. Správná funkce lymfatického systému není žádná bianko směnka, kterou nám naše tělo dá zdarma a napořád. S přibývajícími roky lymfatický systém svoji činnost postupně zpomaluje. Pravidelným pohyb nebo lymfatická masáž může tento stav zvrátit. Jedná se však o běh na dlouhou trať.   

Většina žen vnímá lymfatickou masáž jako běžný kosmetický zákrok. S nesprávnou činností lymfatického systému však souvisí celá řada negativních zdravotních i estetických problémů. Správná péče v této oblasti představuje nejlepší investici, kterou můžeme pro tělo udělat.   

Ach ta prokletá celulitida…

Pomeranč je docela fajn ovoce. Sladké a plné vitamínů. Nikdo z nás ale rozhodně netouží po tom, aby se ocitnul na našem pozadí. „Pomerančová kůže“ je estetický neduh, se kterým se paradoxně setkávají i hubení jedinci. Hrbolatá, neforemná pokožka, nejčastěji v oblasti hýždí a stehen. Hlavní příčinou vzniku je zvětšení objemu tukových buněk, které jsou postupně vytlačeny proti povrchu kůže. Celulitida tak nesouvisí s tloušťkou podkožního tuku, ale jde ruku v ruce právě s činností lymfatického systému. Obrovskou výhodou použití vakuové masáže je přesné zacílení na problematické partie. Ošetříte přesně tu část těla, která je projevy celulitidy nejvíce postižena.     

Lymfatická masáž = rozproudění lymfy

Lymfatická masáž není tak snadná, jak by se mohlo na první pohled zdát. Masážní studio, které nabízí tuto službu, musí mít velmi dobře erudovaný personál. Na lymfatickou masáž existuje velice podrobné školení s důrazem na znalost lymfatického systému. Poté je možné ji provozovat komerčně. Lymfatická masáž je prováděna ručně nebo strojově. Praxi se často používá vzájemná kombinace. Nejprve ruční a poté přístrojem na lymfatickou drenáž. Přesto existuje velmi efektivní a účinné řešení, které budete mít doma stále při ruce. Cíl je jasný – zajistit správné proudění lymfy (mízy) v těle.     

Vakuové podtlakové nasávání

Celulitida představuje velmi silného soupeře. A na silného protivníka potřebujeme odpovídající výkonnou zbraň. Přístroj na vakuovou masáž patří mezi jednu z nejefektivnějších způsobů, jak můžeme naši lymfu rozproudit. Přispět k odvedení nečistot a škodlivin z těla. Masážní přístroj je vybaven aplikační hlavicí. Při kontaktu s pletí je nasáta část podkožní tkáně. 

Pohybem dochází k mechanické podtlakové masáži, kterou lze aplikovat právě na nejvíce problematické partie: paže, hýždě, vnější a vnitřní strana stehen. Intenzitu podtlakového nasávání si lze individuálně nastavit. Přístrojová masáž se kombinuje s masážními emulzemi a krémy.         

Pevná a krásná ňadra

Přístroj na vakuovou masáž má další skvělý způsob použití, který ocení zejména ženy. Součástí balení jsou 3 aplikační hlavice s různou velikostí. Podtlakovou masáž je možné provádět nejen na bříšku, stehnech nebo zadečku, ale také na vašich ňadrech. Výběrem vhodné velikosti aplikační hlavice a možností nastavení síly vakuového sání získáte skvělý nástroj pro formování vašich prsních svalů. Ňadra nejsou nic jiného než sval. Pokud toužíme po krásném dekoltu, je naprostý základ pracovat na pevnosti prsních svalů. Cyklickým napouštěním a vypouštěním vakua v aplikátoru dochází k mechanické masáži vašich ňader. To vše v pohodlí vašeho domova. Kdykoliv si uděláte volnou chvíli. Zásah plastického chirurga představuje krajní řešení. Vyzkoušejte přístroj na ruční vakuovou masáž již dnes a budete sama překvapena jeho výsledky!

Moderní doba přináší moderní řešení

Profesionálním masérům se to možná nebude líbit, ale musí se smířit s postupným pronikáním moderních technologií do jejich řemesla. Masážní přístroj s vakuovým nasáváním nabízí spoustu výhod. Mimo jiné oceníte komfortní používání doma. Přístroj máte stále při ruce. Ošetření partií si můžete sami naplánovat podle vaší potřeby. Díky různým velikostem aplikační hlavice ošetříte všechny problematické partie těla. Zabudovaný akumulátor maximálně usnadní samotnou masáž těla. Dostatečně výkonné nasávání vám nabídne několik úrovní intenzity pro individuální nastavení. Oceníte vysokou účinnost a časovou nenáročnost.       

Přístroje značky BeautyRelax s podtlakovou masáží

BeautyRelax Cavimax Ultimate

BeautyRelax Cavimax Ultimate

BeautyRelax Cavimax Ultimate je moderní zařízení pro formování postavy pomocí ultrazvukových vln. Unikátnost oproti přístrojům obdobného typu spočívá v možnosti dávkování výkonu. Díky tomu se můžete změřit na tělesné s různou tloušťkou podkožního tuku. Dávkování...

BeautyRelax Cavimax Ultimate

BeautyRelax Cavimax Ultimate

BeautyRelax Cavimax Ultimate je moderní zařízení pro formování postavy pomocí ultrazvukových vln. Unikátnost oproti přístrojům obdobného typu spočívá v možnosti dávkování výkonu. Díky tomu se můžete změřit na tělesné s různou tloušťkou podkožního tuku. Dávkování...